Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Tingene fortæller ... - Unna Hvid - E-bog

Bag om Tingene fortæller ...

"Tingene fortæller ..." er en ny og sjov vinkel på det at fortælle din og din families historie. Ved at fortælle de historier, der knytter sig til de ting, du er mest glad for, fortæller du samtidig en del om dig selv og måske også din familie, slægt og lokalområde. Det kan hjælpe dine nære til at lære dig, jeres familietraditionerne og slægtshistorien endnu bedre at kende. Det er af stor værdi i sig selv, men de nedskrevne historier om dine ting kan også gøre en stor forskel den dag, det er andre, som skal tage sig af dine ting. Formålet med "Tingene fortæller ..." er at opfordre, inspirere og hjælpe dig til at komme i gang med at skrive de gode historier om dine ting ned. Bogen giver dig gode råd og en lang række eksempler på "ting, der fortæller". Bogen henvender sig både til dig, som selv vil skrive og til dig, som vil hjælpe en anden. Måske er du pårørende, frivillig eller plejer.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743017486
  • Udgivet:
  • 30. August 2019
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Tingene fortæller ...

"Tingene fortæller ..." er en ny og sjov vinkel på det at fortælle din og din families historie. Ved at fortælle de historier, der knytter sig til de ting, du er mest glad for, fortæller du samtidig en del om dig selv og måske også din familie, slægt og lokalområde. Det kan hjælpe dine nære til at lære dig, jeres familietraditionerne og slægtshistorien endnu bedre at kende. Det er af stor værdi i sig selv, men de nedskrevne historier om dine ting kan også gøre en stor forskel den dag, det er andre, som skal tage sig af dine ting.

Formålet med "Tingene fortæller ..." er at opfordre, inspirere og hjælpe dig til at komme i gang med at skrive de gode historier om dine ting ned. Bogen giver dig gode råd og en lang række eksempler på "ting, der fortæller".

Bogen henvender sig både til dig, som selv vil skrive og til dig, som vil hjælpe en anden. Måske er du pårørende, frivillig eller plejer.

Brugerbedømmelser af Tingene fortæller ...Find lignende bøger
Bogen Tingene fortæller ... findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.