Udsalget slutter om
Udvidet returret til d. 31. januar 2023

Tom Kristensen - Tom Kristensen - E-bog

- Videre

Bag om Tom Kristensen

Tom Kristensen er en af Danmarks mest berømte racerkører. Han har deltaget i utallige racerløb og oplevet lidt af hvert inden for sit fag. ”Tom Kristensen – Videre” er den første selvbiografi om legenden, der hele 18 gange deltog i racerløbet Le Mans. ”Tom Kristensen – Videre” kommer helt tæt på racerkøreren og mennesket, der ikke er bange for at drømme stort. Tom Kristen beskriver således, hvordan han allerede som barn brændte lidenskabeligt for racerløb, og drømte om selv at køre rundt på banerne en dag. Derudover beskriver han også de lidt mere barske sider af gamet, der blandt andet tæller kynisme og ekstreme krav. Det er ikke nemt at være en af Danmarks bedste sportsmænd og Tom Kristensen har haft mange personlige omkostninger i forbindelse med jagten på respekt og anerkendelse. ”Tom Kristensen – Videre” er en fantastisk bog fyldt med skarpe og underholdende fortællinger samt smukke billeder, der både dokumenterer højdepunkterne fra karrieren samt livet uden for racerbanen. ”Tom Kristensen – Videre” er skrevet i samarbejde med Dan Philipsen, der blandt andet har skrevet bøgerne ”Licens til at vinde” fra 2006 og ”Over stregen” fra 2010. Dan Philipsen er håndboldredaktør på TV2 Sporten og tidligere sportsjournalist på Jyllands-Posten. De mange års erfaring inden for sport og journalistik har sat sit præg på ”Tom Kristensen – Videre”, der både er velkomponeret, spændende og interessant. ”Tom Kristensen – Videre” er den ideelle bog for alle sportsinteresserede læsere, der ønsker at stifte bekendtskab med, eller komme tættere på, en af Danmarks bedste racerkører.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740040050
 • Udgivet:
 • 30. Maj 2017
 • Straks på e-mail.

Online pris

 • BLACK WEEK
  : :

Anmeldelser af Tom Kristensen

  Beskrivelse af Tom Kristensen

  I denne selvbiografi fortæller Tom Kristensen for første gang om sit liv med udgangspunkt i det racerløb, som har gjort ham til en ikonisk sportsmand herhjemme og i udlandet: 24 timers løbet på Le Mans. 18 gange stillede han til start og satte rekord med ni sejre, før han indstillede sin karriere i 2014. Han skildrer, hvordan han siden barnsben har brændt lidenskabeligt for racerløb og jagtet respekt og anerkendelse. Hvordan han har kæmpet, fejlet og sejret. Og hvordan kynisme og ekstreme krav er en del af gamet. Undervejs fandt han sin egen opskrift på succes gennem vedholdenhed, samarbejde og ledelse. Bogen indeholder barske beretninger om de personlige omkostninger ved at stræbe efter perfektion, om at miste – og om at ’strejfe’ døden undervejs. Rigt illustreret med billeder fra hans karriere og liv uden for racerbilen.

  Forlagets beskrivelse af Tom Kristensen

  I denne selvbiografi fortæller Tom Kristensen for første gang om sit liv med udgangspunkt i det racerløb, som har gjort ham til en ikonisk sportsmand herhjemme og i udlandet: 24 timers løbet på Le Mans. 18 gange stillede han til start og satte rekord med ni sejre, før han indstillede sin karriere i 2014.

  Han skildrer, hvordan han siden barnsben har brændt lidenskabeligt for racerløb og jagtet respekt og anerkendelse. Hvordan han har kæmpet, fejlet og sejret. Og hvordan kynisme og ekstreme krav er en del af gamet. Undervejs fandt han sin egen opskrift på succes gennem vedholdenhed, samarbejde og ledelse.

  Bogen indeholder barske beretninger om de personlige omkostninger ved at stræbe efter perfektion, om at miste – og om at ’strejfe’ døden undervejs.

  Rigt illustreret med billeder fra hans karriere og liv uden for racerbilen.

  Brugerbedømmelser af Tom Kristensen  Find lignende bøger
  Bogen Tom Kristensen findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.