Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Traditionally Fermented Foods - Shannon - Bog

- Innovative Recipes and Old-Fashioned Techniques for Sustainable Eating

Bag om Traditionally Fermented Foods

In Traditionally Fermented Foods, Shannon shows readers how to preserve food using traditional fermentation techniques, often without refrigeration. An alternative to canning and freezing, traditionally fermented foods do not require modern technology to preserve.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781624143304
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 224
  • Udgivet:
  • 9. maj 2017
  • Størrelse:
  • 228x205x20 mm.
  • Vægt:
  • 728 g.
  • 2-3 uger.
  • 21. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Traditionally Fermented Foods

In Traditionally Fermented Foods, Shannon shows readers how to preserve food using traditional fermentation techniques, often without refrigeration. An alternative to canning and freezing, traditionally fermented foods do not require modern technology to preserve.

Brugerbedømmelser af Traditionally Fermented Foods



Find lignende bøger
Bogen Traditionally Fermented Foods findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.