Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Træningsplanlægning i håndbold - Peter Schmidt - E-bog

Bag om Træningsplanlægning i håndbold

At planlægge sin træning, hvad enten det er på sæsonplan eller blot det enkelte træningspas, er vigtigt, hvis der ønskes ethvert andet udbytte af træningen end at det skal være sjovt og fornøjeligt, mens det står på. Hvis der ønskes udvikling og (måske) resultater både på kort og lang sigt, så kræver det træningsplanlægning. Målgruppen er ikke de trænere, der arbejder med eliten, halv- eller helprofessionelle hold. Sandsynligvis planlægger de i forvejen. Det er derimod alle landets bredde- og semielitetrænere. Alle dem, der som jeg selv en gang i mellem måske snyder lidt på vægten og nok kunne bruge lidt inspiration. Derfor dette forsøg på at sætte tingene i relief og forklare lidt mere uddybende om hvorfor, hvad, hvordan og hvornår.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743018483
  • Udgivet:
  • 23. Juli 2020
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Træningsplanlægning i håndbold

At planlægge sin træning, hvad enten det er på sæsonplan eller blot det enkelte træningspas, er vigtigt, hvis der ønskes ethvert andet udbytte af træningen end at det skal være sjovt og fornøjeligt, mens det står på. Hvis der ønskes udvikling og (måske) resultater både på kort og lang sigt, så kræver det træningsplanlægning.

Målgruppen er ikke de trænere, der arbejder med eliten, halv- eller helprofessionelle hold. Sandsynligvis planlægger de i forvejen.

Det er derimod alle landets bredde- og semielitetrænere. Alle dem, der som jeg selv en gang i mellem måske snyder lidt på vægten og nok kunne bruge lidt inspiration. Derfor dette forsøg på at sætte tingene i relief og forklare lidt mere uddybende om hvorfor, hvad, hvordan og hvornår.

Brugerbedømmelser af Træningsplanlægning i håndboldFind lignende bøger
Bogen Træningsplanlægning i håndbold findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.