Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Transformation - Marie Vinterlys - Bog

- En vej til bevidstgørelse

Bag om Transformation

Transformation eller forvandling kan beskrives som en form for rejse ind i en selv med støtte fra sjæl og en åndelig vejleder. Der kan forekomme andre beskrivelser, men da der kun er få lighedspunkter imellem ens egen og andres rejser, findes der ingen køreplan så at sige. Nogle kender måske N.F.S Grundtvigs beskrivelse af en lyskilde, der førte til store forandringer i hans liv. Andre kan have læst C.G. Jungs bog med titlen Erindringer, drømme og tanker. Og inden for de seneste år har bogen Jeg mødte Jesus, skrevet af journalisten Charlotte Rørth, opnået stor opmærksomhed. Men bibliotekerne bugner ikke med svar på de spørgsmål, man efter oplevelsen gerne vil have svar på. Altså er der tale om en ensom rejse. En rejse, hvor man søger svar, lærer nyt om sig selv og andre, men også en rejse, hvor man bliver lukket ind i en verden, der har noget at give, og som har en plan med ens liv. Reelt er den plan essensen af forvandlingen, og det er vejledernes rolle at støtte den rejsende både personligt og kollektivt. Denne bog er skrevet ud fra mine oplevelser, erfaringer og tanker efter en lang årrække som clairaudient. Uddrag af bogen En sonate i c-mol eller en klaverkoncert? Hvad er dit foretrukne udtryk for en dag med solskin og højt til himlen?? Spørger kun, fordi universets musik er alsidig, og af og til får vi lov til selv at vælge, hvilken musik, vi vil høre i dag. Du tror mig ikke? Væn dig til tanken om, at musik og univers hører sammen, og at du har mulighed for at vælge, hvilken vej du vil gå. Ikke kun på det musikale område, men på de områder, der er vigtige for dig. Det lyder utopisk, og der er nok en snert af sandhed i det ord, men overordnet set, vil muligheden for at træffe valg bliver bedre i Vandbærerens end i Fiskens. Om forfatteren Marie Vinterlys har i mere end tyve år arbejdet med og fortalt om begrebet transformation. Sideløbende har hun modtaget inspiration til at arbejde med transformationsastrologi, hvilket bl.a. resulterede i bogen Det astrologiske livshjul, som udkom i 2007. Forfatteren har sideløbende arbejdet som underviser, vejleder og afdelingsleder i både privat og offentligt regi.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788776081195
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 48
 • Udgivet:
 • 22. Maj 2023
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 146x210x5 mm.
 • Vægt:
 • 111 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 31. Maj 2023
På lager

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Transformation

Transformation eller forvandling kan beskrives som en form for rejse ind i en selv med støtte fra sjæl og en åndelig vejleder. Der kan forekomme andre beskrivelser, men da der kun er få lighedspunkter imellem ens egen og andres rejser, findes der ingen køreplan så at sige. Nogle kender måske N.F.S Grundtvigs beskrivelse af en lyskilde, der førte til store forandringer i hans liv. Andre kan have læst C.G. Jungs bog med titlen Erindringer, drømme og tanker. Og inden for de seneste år har bogen Jeg mødte Jesus, skrevet af journalisten Charlotte Rørth, opnået stor opmærksomhed.
Men bibliotekerne bugner ikke med svar på de spørgsmål, man efter oplevelsen gerne vil have svar på. Altså er der tale om en ensom rejse. En rejse, hvor man søger svar, lærer nyt om sig selv og andre, men også en rejse, hvor man bliver lukket ind i en verden, der har noget at give, og som har en plan med ens liv. Reelt er den plan essensen af forvandlingen, og det er vejledernes rolle at støtte den rejsende både personligt og kollektivt.
Denne bog er skrevet ud fra mine oplevelser, erfaringer og tanker efter en lang årrække som clairaudient.

Uddrag af bogen
En sonate i c-mol eller en klaverkoncert? Hvad er dit foretrukne udtryk for en dag med solskin og højt til himlen?? Spørger kun, fordi universets musik er alsidig, og af og til får vi lov til selv at vælge, hvilken musik, vi vil høre i dag. Du tror mig ikke? Væn dig til tanken om, at musik og univers hører sammen, og at du har mulighed for at vælge, hvilken vej du vil gå. Ikke kun på det musikale område, men på de områder, der er vigtige for dig. Det lyder utopisk, og der er nok en snert af sandhed i det ord, men overordnet set, vil muligheden for at træffe valg bliver bedre i Vandbærerens end i Fiskens.

Om forfatteren
Marie Vinterlys har i mere end tyve år arbejdet med og fortalt om begrebet transformation. Sideløbende har hun modtaget inspiration til at arbejde med transformationsastrologi, hvilket bl.a. resulterede i bogen Det astrologiske livshjul, som udkom i 2007. Forfatteren har sideløbende arbejdet som underviser, vejleder og afdelingsleder i både privat og offentligt regi.

Brugerbedømmelser af TransformationGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.