Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Trifle Og Parfait Opskriftsbog - Ida Fredriksson

Trifle Og Parfait Opskriftsbogaf Ida Fredriksson
Bag om Trifle Og Parfait Opskriftsbog

Parfaiter og småting topper listen over snacks og desserter, der er æstetisk tiltalende. Med søde, cremede, frugtfyldte snacks eller desserter præsenteret i glaskrukker og spist med en ske, er det svært at gå galt. Er de dog ens? Svaret er nej. Selvom småting og parfaits af og til er blevet forvekslet med hinanden, er der et par vigtige skel mellem de to søde sager.BagatelEn bagatel er en vanillecreme eller creme lagdelt med frugt, lagt over kagen, som for det meste er blevet overhældt med alkohol. Traditionelt serveres det i slutningen af et tungt måltid. De blev engang lavet med sødet, kogt flødefyld og smuldrede kiks eller småkager. Nu er de lavet med ethvert fyld efter eget valg. Bagatel er traditionelt lavet i en stor dyb glasskål, så du kan se alle lagene af frugt-, kage-, alkohol- og gelévariationerne!ParfaitParfait er en slags lækker, frossen dessert. Oprindeligt blev en parfait lavet med lag af frossen creme. I moderne tid laves parfaits med lag af sødet smagsyoghurt eller med bayersk fløde. I stedet for kage i et lag, bruges granola nogle gange. Efter den parisiske stil kan den resulterende purerede vanillecreme belægges på en række forskellige måder og er ikke henvist til et glas.Frugt FoolEt fjols er en engelsk dessert. Traditionelt fremstilles frugtnarre ved at folde pureret stuvet frugt til sød vanillecreme. Moderne tåbeopskrifter springer ofte over den traditionelle vanillecreme og bruger flødeskum. Derudover kan et smagsstof såsom rosenvand tilsættes.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9781835005262
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 226
  • Udgivet:
  • 18. maj 2023
  • Størrelse:
  • 152x12x229 mm.
  • Vægt:
  • 308 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Trifle Og Parfait Opskriftsbog

Parfaiter og småting topper listen over snacks og desserter, der er æstetisk tiltalende. Med søde, cremede, frugtfyldte snacks eller desserter præsenteret i glaskrukker og spist med en ske, er det svært at gå galt. Er de dog ens? Svaret er nej. Selvom småting og parfaits af og til er blevet forvekslet med hinanden, er der et par vigtige skel mellem de to søde sager.BagatelEn bagatel er en vanillecreme eller creme lagdelt med frugt, lagt over kagen, som for det meste er blevet overhældt med alkohol. Traditionelt serveres det i slutningen af et tungt måltid. De blev engang lavet med sødet, kogt flødefyld og smuldrede kiks eller småkager. Nu er de lavet med ethvert fyld efter eget valg. Bagatel er traditionelt lavet i en stor dyb glasskål, så du kan se alle lagene af frugt-, kage-, alkohol- og gelévariationerne!ParfaitParfait er en slags lækker, frossen dessert. Oprindeligt blev en parfait lavet med lag af frossen creme. I moderne tid laves parfaits med lag af sødet smagsyoghurt eller med bayersk fløde. I stedet for kage i et lag, bruges granola nogle gange. Efter den parisiske stil kan den resulterende purerede vanillecreme belægges på en række forskellige måder og er ikke henvist til et glas.Frugt FoolEt fjols er en engelsk dessert. Traditionelt fremstilles frugtnarre ved at folde pureret stuvet frugt til sød vanillecreme. Moderne tåbeopskrifter springer ofte over den traditionelle vanillecreme og bruger flødeskum. Derudover kan et smagsstof såsom rosenvand tilsættes.

Brugerbedømmelser af Trifle Og Parfait Opskriftsbog



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.