Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Tripel Salto af Michael Clasen

Tripel Salto - E-bog

Bag om Tripel Salto

Vellyst, sex, begær, attrå, liderlighed. Kald det hvad du vil, det er dog en af de 7 klassiske dødssynder. I den halvstore danske købstad Haubjerg bor den tidligt pensionerede frømandssoldat - og nu privatdetektiv - Daniel Dreyer. På det nyoprettede sportscollege i byen ankommer en purung dansk-japansk gymnastikpige, som tilhører verdenseliten inden for sin sport. Hun træner til sit store gennembrud med det umulige spring: TRIPEL SALTO. Desuden får hun - uden at ville det - drejet hovedet af led på flere af byens mandfolk. Det får katastrofale følger, og Daniel Dreyer må tage sig af sagen. "Tripel Salto" er tredje bind om Daniel og "Dødssynderne" med synden Vellyst som tema. Den kan læses uafhængigt af de foregående bøger.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743035848
  • Udgivet:
  • 1. November 2019
  • 99,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 30%
og få fri lytning og læsning oveni
  • 86,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Tripel Salto
Vellyst, sex, begær, attrå, liderlighed. Kald det hvad du vil, det er dog en af de 7 klassiske dødssynder.

I den halvstore danske købstad Haubjerg bor den tidligt pensionerede frømandssoldat - og nu privatdetektiv - Daniel Dreyer.
På det nyoprettede sportscollege i byen ankommer en purung dansk-japansk gymnastikpige, som tilhører verdenseliten inden for sin sport. Hun træner til sit store gennembrud med det umulige spring: TRIPEL SALTO.
Desuden får hun - uden at ville det - drejet hovedet af led på flere af byens mandfolk. Det får katastrofale følger, og Daniel Dreyer må tage sig af sagen.

"Tripel Salto" er tredje bind om Daniel og "Dødssynderne" med synden Vellyst som tema. Den kan læses uafhængigt af de foregående bøger.
Brugerbedømmelser af Tripel Salto


Find lignende bøger
Bogen Tripel Salto findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.