Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Trivsel og fællesskab - Stine Clasen - E-bog

- Sådan styrker du børn i hverdagen

Bag om Trivsel og fællesskab

Alle børn har ret til god trivsel og meningsfulde fællesskaber i hverdagen. Det er fundamentet for udvikling og mestring i livet. Det skal de voksne skabe rammerne for. Mange børn og unge mistrives i dag, og derfor er det vigtigt, at de voksne støtter børnenes udvikling, mentale sundhed og livsmestring. Børn har brug for trygge fællesskaber, og at verden er forudsigelig, meningsfuld og til at håndtere – også når det er svært. Det er det levede liv og erfaringerne, vi bliver kloge af. Både børn og voksne. Børns trivsel afhænger også af, at de voksne er i balance og er gode rollemodeller. Trivsel og fællesskab er en konkret og hverdagsnær guide til, hvordan voksne kan styrke børnenes trivsel, livsmestring og fællesskaber. Hovedtemaerne er: regulering, mentalisering, opmærksomhed, krop, nærvær og mindfulness. Bogen giver indsigt og viden – og giver de voksne mulighed for at reflektere over egen praksis. Det hele er praktisk lagt an med øvelser og pædagogiske værktøjer, der bygger på pædagogisk og psykologisk viden og forskning. Bogen henvender sig til alle, der har med børn at gøre: pædagoger, lærere og forældre.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771857429
  • Udgivet:
  • 3. Oktober 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Trivsel og fællesskab

Alle børn har ret til god trivsel og meningsfulde fællesskaber i hverdagen. Det er fundamentet for udvikling og mestring i livet. Det skal de voksne skabe rammerne for.

Mange børn og unge mistrives i dag, og derfor er det vigtigt, at de voksne støtter børnenes udvikling, mentale sundhed og livsmestring.

Børn har brug for trygge fællesskaber, og at verden er forudsigelig, meningsfuld og til at håndtere – også når det er svært. Det er det levede liv og erfaringerne, vi bliver kloge af. Både børn og voksne. Børns trivsel afhænger også af, at de voksne er i balance og er gode rollemodeller.

Trivsel og fællesskab er en konkret og hverdagsnær guide til, hvordan voksne kan styrke børnenes trivsel, livsmestring og fællesskaber. Hovedtemaerne er: regulering, mentalisering, opmærksomhed, krop, nærvær og mindfulness.

Bogen giver indsigt og viden – og giver de voksne mulighed for at reflektere over egen praksis. Det hele er praktisk lagt an med øvelser og pædagogiske værktøjer, der bygger på pædagogisk og psykologisk viden og forskning.

Bogen henvender sig til alle, der har med børn at gøre: pædagoger, lærere og forældre.

Brugerbedømmelser af Trivsel og fællesskabFind lignende bøger
Bogen Trivsel og fællesskab findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.