Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Tro på det bedste. Mogens, Marianne og livets valg - Marianne Jelved - E-bog

Bag om Tro på det bedste. Mogens, Marianne og livets valg

En sommeraften mødes vennerne Marianne Jelved og Mogens Lykketoft i et sommerhus i Odsherred for at tale ærligt og åbenhjertigt om deres erfaringer. Som to af landets mest magtfulde og respekterede mennesker udviklede de et årelangt parløb med både lyse og mørke stunder. Deres unikke samarbejde spillede en nøglerolle for Danmarks succes i 1990’erne. Årtiet efter kom de på kollisionskurs som oppositionens ledere i en krisetid. Mogens og Marianne erkender på visse punkter at repræsentere fortidens politiker. Men de nægter at acceptere, at værdier som saglighed, grundighed og oprigtighed ikke har en fremtid i det danske samfund. Folk er klogere, end politikerne tror. Mogens og Marianne insisterer på at tro på det bedste.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711412183
  • Udgivet:
  • 1. April 2010
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Tro på det bedste. Mogens, Marianne og livets valg

En sommeraften mødes vennerne Marianne Jelved og Mogens Lykketoft i et sommerhus i Odsherred for at tale ærligt og åbenhjertigt om deres erfaringer.

Som to af landets mest magtfulde og respekterede mennesker udviklede de et årelangt parløb med både lyse og mørke stunder. Deres unikke samarbejde spillede en nøglerolle for Danmarks succes i 1990’erne. Årtiet efter kom de på kollisionskurs som oppositionens ledere i en krisetid.

Mogens og Marianne erkender på visse punkter at repræsentere fortidens politiker. Men de nægter at acceptere, at værdier som saglighed, grundighed og oprigtighed ikke har en fremtid i det danske samfund. Folk er klogere, end politikerne tror. Mogens og Marianne insisterer på at tro på det bedste.

Brugerbedømmelser af Tro på det bedste. Mogens, Marianne og livets valgFind lignende bøger
Bogen Tro på det bedste. Mogens, Marianne og livets valg findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.