Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Tvesind. En bog om Benjamin Constant - Peter Wivel - E-bog

Bag om Tvesind. En bog om Benjamin Constant

Benjamin Constant (1767-1830) er en af den klassiske liberalismes fædre og en af sin samtids største forfattere. Peter Wivel fortæller om hans spændende liv samt hans omfattende politiske og kunstneriske virke. Historien om Benjamin Constant hænger uløseligt sammen med hans stormfulde kærlighedsforhold til en af tidens andre store kulturpersonligheder Germaine de Staël, der sammen med Benjamin Constant havde en enorm indflydelse på europæisk kulturliv i årtierne efter den franske revolution. Peter Wivel (f. 1943) er en dansk journalist, forfatter og redaktør. Han har været chefredaktør på både Information, Weekendavisen og Berlingske Tidende og har desuden arbejdet som korrespondent i Berlin, London og Paris. Peter Wivel har udgivet flere biografier om historiske personer og blev i 1999 Ridder af Dannebrog.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726290400
  • Udgivet:
  • 10. April 2020
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Tvesind. En bog om Benjamin Constant

Benjamin Constant (1767-1830) er en af den klassiske liberalismes fædre og en af sin samtids største forfattere. Peter Wivel fortæller om hans spændende liv samt hans omfattende politiske og kunstneriske virke. Historien om Benjamin Constant hænger uløseligt sammen med hans stormfulde kærlighedsforhold til en af tidens andre store kulturpersonligheder Germaine de Staël, der sammen med Benjamin Constant havde en enorm indflydelse på europæisk kulturliv i årtierne efter den franske revolution.

Peter Wivel (f. 1943) er en dansk journalist, forfatter og redaktør. Han har været chefredaktør på både Information, Weekendavisen og Berlingske Tidende og har desuden arbejdet som korrespondent i Berlin, London og Paris. Peter Wivel har udgivet flere biografier om historiske personer og blev i 1999 Ridder af Dannebrog.

Brugerbedømmelser af Tvesind. En bog om Benjamin ConstantFind lignende bøger
Bogen Tvesind. En bog om Benjamin Constant findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.