Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Tvilling Yndling Grævling - Hella Joof - Bog

- en selv(hjælps)biografi

Bag om Tvilling Yndling Grævling

Kom helt tæt på den kendte og elskede skuespiller, instruktør, entertainer og forfatter Hella Joof. I sin selv(hjælps)biografi fortæller hun hele historien bag hendes kendte ansigt. Fortællingen indeholder som altid vise ord blandet med en god portion finurlighed, ærlighed og humor. Bogen er dog ikke kun en fortælling om Hellas eget liv på godt og ondt. Tvilling Yndling Grævling er en guide til læseren, og den berører alle livets udfordrende øjeblikke - hvad enten det gælder familie, ægteskab, skilsmisse, sex, krop eller økonomi. Hella taler fra et sted med massér af livserfaring til trods for hendes indtil videre kun 58 år lange liv. Hendes livsfilosofi bygger blandt andet på de mange fejl og udfordringer, som hun har stået overfor, og som der har været med til at forme hendes liv. Når Hella har stået over for en nærmest uovervindelig udfordring har hun set den i øjnene og gået til den med massér af gåpåmod - og så kan det godt være, at der kommer nogle knubs på vejen, men de gør dig kun klogere.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740062342
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 352
 • Udgivet:
 • 22. Oktober 2020
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 138x200x28 mm.
 • Vægt:
 • 501 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 19. Juni 2024

Beskrivelse af Tvilling Yndling Grævling

Kom helt tæt på den kendte og elskede skuespiller, instruktør, entertainer og forfatter Hella Joof. I sin selv(hjælps)biografi fortæller hun hele historien bag hendes kendte ansigt. Fortællingen indeholder som altid vise ord blandet med en god portion finurlighed, ærlighed og humor. Bogen er dog ikke kun en fortælling om Hellas eget liv på godt og ondt. Tvilling Yndling Grævling er en guide til læseren, og den berører alle livets udfordrende øjeblikke - hvad enten det gælder familie, ægteskab, skilsmisse, sex, krop eller økonomi. Hella taler fra et sted med massér af livserfaring til trods for hendes indtil videre kun 58 år lange liv.
Hendes livsfilosofi bygger blandt andet på de mange fejl og udfordringer, som hun har stået overfor, og som der har været med til at forme hendes liv. Når Hella har stået over for en nærmest uovervindelig udfordring har hun set den i øjnene og gået til den med massér af gåpåmod - og så kan det godt være, at der kommer nogle knubs på vejen, men de gør dig kun klogere.

Forlagets beskrivelse af Tvilling Yndling Grævling

Hella Joof er elsket for sine film og bøger. I Tvilling Yndling Grævling – en selv(hjælps)biografi fortæller hun for første gang sin samlede historie. Bogen er blevet en gribende, morsom, ærlig og skarp beretning om, hvem Hella Joof er, hvad hun er rundet af, og hvordan hun håndterer livet. Med forfatterens egne ord:

Dette er en selv(hjælps)biografi. Her kan du blandt andet læse om, hvordan man ikke skal gøre, og hvad man skal prøve at undgå at rode sig ud i inden for parforhold, familie, økonomi, selvbedrag, sex og kroppen generelt.

Og jeg ved, hvad jeg taler om. I snart 58 år har jeg nemlig bedrevet en del grundforskning – det vil sige, jeg har stået lige i bulls eye, når folk tæt på mig har begået fejl. Og jeg har selv begået et Atlanterhav af fejl. Både fuld og ædru. Både glad og trist. Både gift og skilt. Både tyk og tynd. Både med og uden tøj.

Jeg er gået ind i mange døre, og hver gang jeg er kommet til en uoverstigelig mur, har jeg taget tilløb og braget panden ind i den, i stedet for at benytte den lille grønne, ulåste låge nede i venstre hjørne, men den havde jeg ikke set. Så nu har jeg dels en bule i panden, dels opsamlet en masse brugbart materiale om livet og sorteret
det i bunker og skrevet det ned. Jeg tænker nemlig, at det vil være synd, hvis det går til spilde, for måske er der noget af det, du kan bruge. Og ellers beklager jeg. Sæt dig, det bli’r langt.

Kærligst, Hella

Brugerbedømmelser af Tvilling Yndling Grævling

 • Thea W. 28. Januar 2021

  Jeg elsker Hella Joof, men jeg syntes desværre jeg kendte de fleste fortællinger i hendes nye værk. Hella er dog altid en god læseoplevelse i et meget letlæseligt sprog og med en humoristisk tilgang til livets op og nedture.


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.