dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer 11 års fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Ulv blandt ulve - Palle Schmidt - E-bog

bind 2 i Hauge serien

Bag om Ulv blandt ulve

Hauge er vant til at sidde i fængsel, men denne gang er anderledes. Udenfor venter kæresten Kirstine og hendes lille dreng og Hauge selv er blevet en anden. Volden er ikke længere hans første løsning på problemer. Da en medfange hænger sig i isolationscelle, aner Hauge et komplot. Han bryder fangernes regel nr. 1 - aldrig at tale med personalet - og tilbyder fængselsdirektøren hjælp til at opklare det, han er sikker på er en forbrydelse. Hauge starter på den døde fanges afdeling, i håb om at finde en morder og få nedsat straf. Men det er farligt, at stikke næsen i andres sager. Især indenfor fængslets tykke mure, hvor uskrevne regler og usynlige alliancer styrer. ULV BLANDT ULVE er en spændingsroman, der foregår i et lukket fængsel og en selvstændig fortsættelse til DE EFTERLADTE (2018). “Ulv blandt ulve er vanvittig velkomponeret med et veldrejet plot. En absolut nytænkende og interessant anderledes krimi.” - Krimiormen ⭐⭐⭐⭐⭐

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793737273
 • Udgivet:
 • 27. Maj 2020
 • Straks på e-mail.

Online pris

 • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag

Fordelspris

Anmeldelser af Ulv blandt ulve

  Beskrivelse af Ulv blandt ulve

  Hauge er vant til at sidde i fængsel, men denne gang er anderledes. Udenfor venter kæresten Kirstine og hendes lille dreng og Hauge selv er blevet en anden. Volden er ikke længere hans første løsning på problemer.

  Da en medfange hænger sig i isolationscelle, aner Hauge et komplot. Han bryder fangernes regel nr. 1 - aldrig at tale med personalet - og tilbyder fængselsdirektøren hjælp til at opklare det, han er sikker på er en forbrydelse.

  Hauge starter på den døde fanges afdeling, i håb om at finde en morder og få nedsat straf. Men det er farligt, at stikke næsen i andres sager. Især indenfor fængslets tykke mure, hvor uskrevne regler og usynlige alliancer styrer.

  ULV BLANDT ULVE er en spændingsroman, der foregår i et lukket fængsel og en selvstændig fortsættelse til DE EFTERLADTE (2018).

  “Ulv blandt ulve er vanvittig velkomponeret med et veldrejet plot. En absolut nytænkende og interessant anderledes krimi.”
  - Krimiormen ⭐⭐⭐⭐⭐

  Brugerbedømmelser af Ulv blandt ulve

  • Krimiormen s. 29. April 2020

   ”Ulv blandt ulve” er en krimi af den lidt anderledes slags. Hovedpersonen Hauge sidder i fængsel for 6. gang og har, da vi kommer ind i historien, siddet inde i 4 måneder. Hauge kæmper meget med sin voldelige side. Men han prøver at styre sit temperament og takket være hans kæreste Kristine lykkes det til for det meste.

   Kristine har en lille søn, som Hauge ikke er far til, men Hauge er utroligt glad for både Kristine og hendes søn. Hauge drømmer om en fremtid sammen med Kristine og hendes søn i Ålborg. Hauge har ry for at være lidt af en psykopat, blandt de andre indsatte, så de lader ham for det meste passe sig selv.

   Men kun til et vist punkt. Hauge er virkelig en ”Ulv blandt ulve”. Lige efter at vi kommer ind i historien bliver Hauge sat i isolation i sit forsøg på at hjælpe den nye indsatte Emil til rette. Da Hauge kommer ned i kælderen, er personalet ved at bære en anden fange ud af en isolationscelle, da han har hængt sig i et bælte.

   Der er bare lide det problem at de indsatte ikke må have bælter med i cellerne. En af fængselsbetjentene, Brandt, fortæller Hauge at den døde mand, Storm, var revisor og at han helt klart var bange for nogen i fængslet. Storm sad inde fordi han blev stoppet i sin bil i narkotikapåvirket tilstand.

   Det lykkes Hauge at få fængselsdirektøren Ilsøe overtalt til at Hauge bliver flyttet til den afdeling af fængslet hvor revisoren Storm sad. Hauge har bestemt sig for at, hvis han nu kan opklare mysteriet om Storm, så kan det være at han kan få lov til at komme på udgang lidt før, så han kan være sammen med Kristine og hendes søn.

   Hauge får en uge til at opklare om Storm blev myrdet eller begik selvmord. Hauge har nu sat sig selv i en noget vanskelig situation. Blandt de indsatte er der en uskreven regel om at man ikke taler med fængselspersonalet. Så nu skal Hauge jonglere med både at få talt med så mange som muligt og samtidig være den hårdkogte utilnærmelige kriminelle som han ellers er berygtet for at være.

   Faktisk er det en jongleren der sætter Hauges eget liv og helbred i fare. Han må undervejs også kontakte indsatte i de mere lukkede afdelinger i fængsel i sin søgen efter sandheden. Heller ikke en helt ufarlig disciplin, når man er Hauge. Men Hauge vil virkelig gøre alt, for at være sammen med Kristine og hendes søn. J

   eg fik tilsendt ”Ulv blandt ulve” som e-bog fra forfatteren Palle Schmidt. ”Ulv blandt ulve” er troværdigt skrevet. Uden at vide det, så tror jeg på, at historien kommer meget tæt på virkeligheden i det danske fængselssystem. ”Ulv blandt ulve”s hovedperson Hauge er forfriskende anderledes som detektiv.

   Hvis man er ved at køre lidt træt i alkoholiserede, skilsmisseramte, neurotiske detektiver med savlende hunde, så er ”Ulv blandt ulve” et forfriskende indspark til en ny krimiserie. Ovenikøbet har vi en hovedperson der har fingrene helt inde i det kriminelle miljø som han færdes hjemmevant i.

   ”Ulv blandt ulve” er vanvittig velkomponeret med et veldrejet plot. En absolut nytænkende og interessant anderledes krimi. Jeg ser gerne meget mere af den slags. Mine varmeste anbefalinger til ”Ulv blandt ulve” som et rigtigt godt bud på en fængslende krimi i disse bliv hjemme og hold afstand tider.

   Vurdering: 5/6 Roser

   http://www.krimiormen.dk


  Find lignende bøger
  Bogen Ulv blandt ulve findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.