Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Usambara. Afrikas grønne magnet af Alex Frank Larsen

Usambara. Afrikas grønne magnet - E-bog

Bag om Usambara. Afrikas grønne magnet

Naturen har i årevis været under pres fra menneskenes overforbrug og overbefolkning. Den kritiske journalist Alex Frank Larsen tager os med på en rejse til en af Afrikas ældste regnskove, hvor der findes flere forskellige plante- og dyrearter end i de fleste andre regnskove. Han viser os, hvordan den vestlige verdens hensynsløse forbrug af regnskovens ressourcer og lokalbefolkningens rovdrift har ført til, at regnskoven i dag er truet med udryddelse. Samtidig kommer han med en række bud på, hvordan udviklingen kan vendes, hvis man handler i tide. Journalist Alex Frank Larsen er hædret med Cavling-prisen og kendt for TV-afsløringer om tamilsagen og lægers misbrug af det hvide snit og LSD. I Kongehusets joker forener han et mangeårigt engagement i slavetidens historie med sine erfaringer som dybdeborende journalist for at fortælle om et af de mange slavegjorte børn, der skulle være eksotisk pynt, men blev hvirvlet ind i tidens store dramaer.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726106459
  • Udgivet:
  • 13. September 2019
  • 47,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 33% som medlem
  • 40,95 kr.
  • 8,05 kr. (33%)

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Usambara. Afrikas grønne magnet
Naturen har i årevis været under pres fra menneskenes overforbrug og overbefolkning. Den kritiske journalist Alex Frank Larsen tager os med på en rejse til en af Afrikas ældste regnskove, hvor der findes flere forskellige plante- og dyrearter end i de fleste andre regnskove. Han viser os, hvordan den vestlige verdens hensynsløse forbrug af regnskovens ressourcer og lokalbefolkningens rovdrift har ført til, at regnskoven i dag er truet med udryddelse. Samtidig kommer han med en række bud på, hvordan udviklingen kan vendes, hvis man handler i tide.

Journalist Alex Frank Larsen er hædret med Cavling-prisen og kendt for TV-afsløringer om tamilsagen og lægers misbrug af det hvide snit og LSD. I Kongehusets joker forener han et mangeårigt engagement i slavetidens historie med sine erfaringer som dybdeborende journalist for at fortælle om et af de mange slavegjorte børn, der skulle være eksotisk pynt, men blev hvirvlet ind i tidens store dramaer.
Brugerbedømmelser af Usambara. Afrikas grønne magnet


Find lignende bøger
Bogen Usambara. Afrikas grønne magnet findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.