Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Vejen til hestens hjerte - og dit eget - Marianne Florman - Lydbog

- En bog om kraft, ligeværdighed og personligt lederskab

Bag om Vejen til hestens hjerte - og dit eget

"Denne bog vil tage dig med på vores fælles rejse. Vi vil dele de mange indsigter, opdagelser og forståelser af os selv og verden omkring os, som vi har fået ved at opleve hesten som et ligeværdigt, kærligt og kraftfuldt væsen. Vores fortælling indeholder både smukke, rørende og befriende øjeblikke sammen med hestene, men den indeholder også frustrationer, tårer og masser udfordringer. Vi garanterer, at vi helt åbent og ærligt vil lede dig med på vores vej til hestens hjerte - og vores eget." Sådan beskriver Marianne Florman og Mathilde Denning bogen 'Vejen til hestens hjerte - og dit eget', hvor de tager læseren med på en tur ind i deres og hestens verden. En verden hvor hesten er et leder du efter en dybere forståelse af dig selv, vil du gerne i kontakt med din kraft, og ønsker du ligeværdige relationer med dyr og mennesker, vil du med denne bog blive ledt på rette vej. Du vil blive taget med på en rejse, hvor forfatterne deler de særlige indsigter, de har opnået ve at forså hesten som et ligeværdigt, kærligt og kraftfuldt væsen. Ønsker du at forstå heste, opnå et dybere samarbejde og samtidig få en større forståelse af dig selv, vil du med denne bog få redskaberne til at begynde din egen rejse.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788797034200
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 29. Januar 2018
 • Oplæser:
 • Marianne Florman, Mathilde Denning
 • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Vejen til hestens hjerte - og dit eget

"Denne bog vil tage dig med på vores fælles rejse. Vi vil dele de mange indsigter, opdagelser og forståelser af os selv og verden omkring os, som vi har fået ved at opleve hesten som et ligeværdigt, kærligt og kraftfuldt væsen. Vores fortælling indeholder både smukke, rørende og befriende øjeblikke sammen med hestene, men den indeholder også frustrationer, tårer og masser udfordringer. Vi garanterer, at vi helt åbent og ærligt vil lede dig med på vores vej til hestens hjerte - og vores eget."
Sådan beskriver Marianne Florman og Mathilde Denning bogen 'Vejen til hestens hjerte - og dit eget', hvor de tager læseren med på en tur ind i deres og hestens verden. En verden hvor hesten er et leder du efter en dybere forståelse af dig selv, vil du gerne i kontakt med din kraft, og ønsker du ligeværdige relationer med dyr og mennesker, vil du med denne bog blive ledt på rette vej. Du vil blive taget med på en rejse, hvor forfatterne deler de særlige indsigter, de har opnået ve at forså hesten som et ligeværdigt, kærligt og kraftfuldt væsen. Ønsker du at forstå heste, opnå et dybere samarbejde og samtidig få en større forståelse af dig selv, vil du med denne bog få redskaberne til at begynde din egen rejse.

Brugerbedømmelser af Vejen til hestens hjerte - og dit eget

 • Per L. 16. December 2021

  Det er en fantastisk bog der går lige i hjertet. så tårerne triller. 5 stjerner.


Find lignende bøger
Bogen Vejen til hestens hjerte - og dit eget findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.