Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Velkommen hjem af Ninni Schulman

Velkommen hjem - E-bog

Bag om Velkommen hjem

Tiden heler alle sår, siges det. Men hvor meget kan et menneske egentlig tilgive? En sensommerdag i Hagfors. Magdalena Hansson er på vej til gammel- elevfest i sin tidligere folkeskoleklasse. De skal mødes i klasselærerens sommerhus, præcis som de gjorde tilbage i 9. klasse. Magdalena har egentlig ikke lyst. Gennem den seneste tid er hun blevet chikaneret på nettet og har dagligt modtaget mails med trusler om vold og overgreb. Men muligheden for at lande en reportage til Värmlandsbladet om en af klassekammeraterne, der er musiker og er gået hen og blevet en berømthed, har alligevel fået Magdalena til at tage med. Gensynet bliver knap så festligt. Klassen falder tilbage i gamle mønstre, og da det bliver aften, er en af klassekammeraterne død. Det bliver ikke det første offer.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772002378
  • Udgivet:
  • 26. Januar 2018
  • 138,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 30% som medlem
  • 120,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Velkommen hjem
Tiden heler alle sår, siges det. Men hvor meget kan et menneske egentlig tilgive?

En sensommerdag i Hagfors. Magdalena Hansson er på vej til gammel- elevfest i sin tidligere folkeskoleklasse. De skal mødes i klasselærerens sommerhus, præcis som de gjorde tilbage i 9. klasse. Magdalena har egentlig ikke lyst. Gennem den seneste tid er hun blevet chikaneret på nettet og har dagligt modtaget mails med trusler om vold og overgreb. Men muligheden for at lande en reportage til Värmlandsbladet om en af klassekammeraterne, der er musiker og er gået hen og blevet en berømthed, har alligevel fået Magdalena til at tage med.

Gensynet bliver knap så festligt. Klassen falder tilbage i gamle mønstre, og da det bliver aften, er en af klassekammeraterne død.

Det bliver ikke det første offer.
Brugerbedømmelser af Velkommen hjem


Find lignende bøger
Bogen Velkommen hjem findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.