Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Vertikal Udvikling - Kim Hafjall - E-bog

- En personlig historie om, hvordan evnen til at reflektere og tage risici vil ændre måden, hvorpå du leder, lever og skaber resultater

Bag om Vertikal Udvikling

I løbet af mit liv har jeg kendt styrken i historiefortælling. Og dette er mig, der fortæller min historie. Med mere end 20 år brugt på at arbejde i multinationale selskaber, kan jeg fortælle, at jeg ikke bare har lært mine mest værdifulde erfaringer på kontoret. Denne historie dækker et årti af mit liv, da min karriere tog mig tværs over kloden. Du får min ærlige læring om lederskab, kultur, at lede transformation, og ikke mindst personlig udvikling. Som alle andre ledere, har jeg håndteret nogle situationer godt, og andre mindre. Jeg har haft glorværdige succeser og snublende fiaskoer. Jeg har fornemmet frygt og frygtet det ukendte. Men ved at forblive nysgerrig, fortsætte med at tage risici, søge råd fra andre, og dyrke evnen til selvrefleksion, har jeg formået at lære og vokse - ja, vokse "vertikalt". I dag, styrer jeg liv og lederskab på en mere konstruktiv måde, og denne bog deler det hele. Jeg håber, at min historie lærer dig noget, inspirerer dig, eller i det mindste anspore dig til at reflektere over dit eget liv.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740430561
  • Beskyttelse:
  • Ingen
  • Udgivet:
  • 8. Maj 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Vertikal Udvikling

I løbet af mit liv har jeg kendt styrken i historiefortælling. Og dette er mig, der fortæller min historie. Med mere end 20 år brugt på at arbejde i multinationale selskaber, kan jeg fortælle, at jeg ikke bare har lært mine mest værdifulde erfaringer på kontoret. Denne historie dækker et årti af mit liv, da min karriere tog mig tværs over kloden. Du får min ærlige læring om lederskab, kultur, at lede transformation, og ikke mindst personlig udvikling.

Som alle andre ledere, har jeg håndteret nogle situationer godt, og andre mindre. Jeg har haft glorværdige succeser og snublende fiaskoer. Jeg har fornemmet frygt og frygtet det ukendte. Men ved at forblive nysgerrig, fortsætte med at tage risici, søge råd fra andre, og dyrke evnen til selvrefleksion, har jeg formået at lære og vokse - ja, vokse "vertikalt".

I dag, styrer jeg liv og lederskab på en mere konstruktiv måde, og denne bog deler det hele.

Jeg håber, at min historie lærer dig noget, inspirerer dig, eller i det mindste anspore dig til at reflektere over dit eget liv.

Brugerbedømmelser af Vertikal UdviklingFind lignende bøger
Bogen Vertikal Udvikling findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.