Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Vi jager Lola - Museum Lolland-Falster - Museum Vestsjælland - Lydbog

bind 1 i Egnsvis serien

Bag om Vi jager Lola - Museum Lolland-Falster

Hvordan kan vi vide noget som helst om den fjerneste fortid? Specielt alt det, vi ikke kan se? Ting som kærlighed, den for længst spiste mad, udseende, religion og kultur? Alt det forsøger vi at svare på ud fra et lillebitte tyggegummi, en masse arkæologiske udgravninger og tre unge kvinder, som har prøvet store kulturmøder på egen krop. Medvirkende: Marie Brinch Theis Zetner Trolle Jensen De tre unge piger Vært og tilrettelæggelse: Sarah Sander Laugesen Ophav og støtte: Denne udsendelse er produceret med støtte fra Augustinus Fonden, Beckett-Fonden og Slots- og Kulturstyrelsen. Idé og udførelse i samarbejde mellem Museum Vestsjælland, Museum Lolland-Falster, Frederiksbergmuseerne, Oplevelsescenter Nyvang og Observatoriet i Brorfelde. Det vrimler med spændende fortællinger på de danske kulturinstitutioner. Hør om hvad et tyggegummi, insekters øjne, 260 stjålne malerier, en bunke breve og en dansk sporvognsrenser i Berlin har til fælles. For de er alle brikker i et puslespil, som fortæller vores fælles fortid. Historiker og vært Sarah Sander Laugesen fra Museum Vestsjælland dykker ned i 5 kulturinstitutioners kernehistorier. Hør udsendelserne: -\tVi jager Lola – med Museum Lolland-Falster -\tEt liv pr. post – med Frederiksbergmuseerne -\tSe mørket – med Observatoriet i Brorfelde -\tEt forhold til Fjenden – med Oplevelsescenter Nyvang -\tDet store kunsttyveri – med Museum Vestsjælland Sarah Sander Laugesen har læst historie ved Københavns Universitet. Hun arbejder til dagligt som tilrettelægger og museumsformidler på Museum Vestsjælland.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728421772
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 9. Maj 2022
 • Oplæser:
 • Sarah Sander Laugesen
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Vi jager Lola - Museum Lolland-Falster

Hvordan kan vi vide noget som helst om den fjerneste fortid? Specielt alt det, vi ikke kan se? Ting som kærlighed, den for længst spiste mad, udseende, religion og kultur?
Alt det forsøger vi at svare på ud fra et lillebitte tyggegummi, en masse arkæologiske udgravninger og tre unge kvinder, som har prøvet store kulturmøder på egen krop.

Medvirkende:
Marie Brinch
Theis Zetner Trolle Jensen
De tre unge piger

Vært og tilrettelæggelse:
Sarah Sander Laugesen

Ophav og støtte:
Denne udsendelse er produceret med støtte fra Augustinus Fonden, Beckett-Fonden og Slots- og Kulturstyrelsen.
Idé og udførelse i samarbejde mellem Museum Vestsjælland, Museum Lolland-Falster, Frederiksbergmuseerne, Oplevelsescenter Nyvang og Observatoriet i Brorfelde.

Det vrimler med spændende fortællinger på de danske kulturinstitutioner.
Hør om hvad et tyggegummi, insekters øjne, 260 stjålne malerier, en bunke breve og en dansk sporvognsrenser i Berlin har til fælles. For de er alle brikker i et puslespil, som fortæller vores fælles fortid.
Historiker og vært Sarah Sander Laugesen fra Museum Vestsjælland dykker ned i 5 kulturinstitutioners kernehistorier.
Hør udsendelserne:
-\tVi jager Lola – med Museum Lolland-Falster
-\tEt liv pr. post – med Frederiksbergmuseerne
-\tSe mørket – med Observatoriet i Brorfelde
-\tEt forhold til Fjenden – med Oplevelsescenter Nyvang
-\tDet store kunsttyveri – med Museum Vestsjælland

Sarah Sander Laugesen har læst historie ved Københavns Universitet. Hun arbejder til dagligt som tilrettelægger og museumsformidler på Museum Vestsjælland.

Brugerbedømmelser af Vi jager Lola - Museum Lolland-FalsterFind lignende bøger
Bogen Vi jager Lola - Museum Lolland-Falster findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.