Stort fødselsdagsudsalg  
  Vi fejrer 10 års fødselsdag med stort udsalg  
Vi står her stadig af Nanna Møller Karlsen

Vi står her stadig - E-bog

Bag om Vi står her stadig

Nanna Møller Karlsen ser tilbage på et vanvittigt årti i Brøndbys historie. Et årti, der næsten bød på en nedrykning, næsten bød på et mesterskab. Et årti, hvor klubben var ved at gå konkurs, og et årti, hvor klubben for første gang i mange år blev gældfri. Hvor ejerkredsen skiftede, og hvor mange store skikkelser sagde farvel. Gennem hele bogen vil der være stor fokus på den eneste konstante i det omskiftelige årti, nemlig støtten fra de mange tusinde loyale Brøndby-fans. Om forfatteren: Nanna Møller Karlsen er chefredaktør på Brøndby-mediet 3point.dk, og er den eneste i landet, som arbejder fuld tid med at dække de blå-gule. Så Nanna ved om nogen, hvad der rører sig i og omkring Brøndby IF.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788797165492
 • Udgivet:
 • 19. November 2020
 • FØDSELSDAGSUDSALG
  160,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 30% som medlem
 • 139,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Vi står her stadig
Nanna Møller Karlsen ser tilbage på et vanvittigt årti i Brøndbys historie. Et årti, der næsten bød på en nedrykning, næsten bød på et mesterskab. Et årti, hvor klubben var ved at gå konkurs, og et årti, hvor klubben for første gang i mange år blev gældfri. Hvor ejerkredsen skiftede, og hvor mange store skikkelser sagde farvel.

Gennem hele bogen vil der være stor fokus på den eneste konstante i det omskiftelige årti, nemlig støtten fra de mange tusinde loyale Brøndby-fans.

Om forfatteren:

Nanna Møller Karlsen er chefredaktør på Brøndby-mediet 3point.dk, og er den eneste i landet, som arbejder fuld tid med at dække de blå-gule. Så Nanna ved om nogen, hvad der rører sig i og omkring Brøndby IF.
Brugerbedømmelser af Vi står her stadig


Find lignende bøger
Bogen Vi står her stadig findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.