Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Zonerne (3) Hvid Zone - Magnus Nordin - E-bog

bind 3 i Zonerne serien

Bag om Zonerne (3) Hvid Zone

Sidste bind i spændende og velskrevet dystopisk thriller, der er skrevet i dagsbogsform, vekslende mellem flere fortællere. Om en hverdag, der på grund af en virus pludselig ændrer sig fra den ene dag til den anden, og om at finde sin vej i en ny tilværelse. Joel og Zahra er endelig nået frem til Hvid Zone, som er et yderst farligt sted ... Her vil de prøve at finde de andre immune, så de sammen kan sætte en stopper for Projekt Himmerige. Men samtidig bliver Hugo taget til fange og tvinges til at afsløre sine venners opholdssted. De tre venner mødes igen, men hvem kan de stole på, og hvem er forræder?

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788762740532
  • Udgivet:
  • 14. Februar 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Zonerne (3) Hvid Zone

Sidste bind i spændende og velskrevet dystopisk thriller, der er skrevet i dagsbogsform, vekslende mellem flere fortællere. Om en hverdag, der på grund af en virus pludselig ændrer sig fra den ene dag til den anden, og om at finde sin vej i en ny tilværelse.

Joel og Zahra er endelig nået frem til Hvid Zone, som er et yderst farligt sted ... Her vil de prøve at finde de andre immune, så de sammen kan sætte en stopper for Projekt Himmerige. Men samtidig bliver Hugo taget til fange og tvinges til at afsløre sine venners opholdssted.

De tre venner mødes igen, men hvem kan de stole på, og hvem er forræder?

Brugerbedømmelser af Zonerne (3) Hvid ZoneFind lignende bøger
Bogen Zonerne (3) Hvid Zone findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.