Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
23 ting man fortier om kapitalismen af Ha-Joon Chang Du sparer 18% ift. forlagets pris Spar 18%

23 ting man fortier om kapitalismen

Bag om 23 ting man fortier om kapitalismen

Har du nogensinde stillet dig selv det spørgsmål, hvordan det kan være, at det store økonomiske kollaps i 2008 næsten tog hele verden med bukserne nede? Ha-Joon Chang giver os 23 svar: Det skyldes de ting, som vi ikke får at vide om kapitalismen. Dette er en lettilgængelig bog med et alvorligt ærinde, nemlig at blotlægge de neoliberalistiske økonomiske fejlslutninger. Med underfundig humor viser Chang, at alle økonomiske valg også er politiske valg, og at det nu er på tide at tale ærligt om dem. ’23 ting man fortier om kapitalismen’ giver os en forståelse af, hvordan den globale kapitalisme arbejder – og ikke arbejder Chang er med årene blevet en af verdens mest toneangivende økonomer i traditionen fra John Kenneth Galbraith og Joseph Stiglitz. Han er ikke modstander af kapitalismen som sådan, men han viser med sine 23 punkter, at den rummer for store svagheder. Sidst i bogen kommer han med et bud på, hvordan vi kan omforme systemet og gøre det mere humant i stedet for at forblive slaver af markedet. “Jeg er ikke modstander af kapitalismen, men den er verdens mest elendige økonomiske system – bortset fra alle de andre!” Ha-Joon Chang Med forord af Mogens Lykketoft

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772040066
 • Udgivet:
 • 1. februar 2017
 • 129,95 kr.
 • 159,00 kr.
 • 29,05 kr. (18%)
 • 0,00 kr.
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 29% som medlem
 • 112,95 kr.
 • 46,05 kr. (29%)

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Ha-Joon Chang
Se alle titler
Beskrivelse af 23 ting man fortier om kapitalismen
Har du nogensinde stillet dig selv det spørgsmål, hvordan det kan være, at det store økonomiske kollaps i 2008 næsten tog hele verden med bukserne nede? Ha-Joon Chang giver os 23 svar: Det skyldes de ting, som vi ikke får at vide om kapitalismen.

Dette er en lettilgængelig bog med et alvorligt ærinde, nemlig at blotlægge de neoliberalistiske økonomiske fejlslutninger. Med underfundig humor viser Chang, at alle økonomiske valg også er politiske valg, og at det nu er på tide at tale ærligt om dem. ’23 ting man fortier om kapitalismen’ giver os en forståelse af, hvordan den globale kapitalisme arbejder – og ikke arbejder

Chang er med årene blevet en af verdens mest toneangivende økonomer i traditionen fra John Kenneth Galbraith og Joseph Stiglitz.

Han er ikke modstander af kapitalismen som sådan, men han viser med sine 23 punkter, at den rummer for store svagheder. Sidst i bogen kommer han med et bud på, hvordan vi kan omforme systemet og gøre det mere humant i stedet for at forblive slaver af markedet.

“Jeg er ikke modstander af kapitalismen, men den er verdens mest elendige økonomiske system – bortset fra alle de andre!”
Ha-Joon Chang

Med forord af Mogens Lykketoft
Brugerbedømmelser af 23 ting man fortier om kapitalismen


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen 23 ting man fortier om kapitalismen findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.