Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Året efter med Twiggy - Gunilla Wolde - E-bog

Bag om Året efter med Twiggy

Den første sommer med New Forest-pony Twiggy er gået, og da hesten med tiden har fået flere og flere nykker, beslutter Gunilla Wolde, at hun må tage fat på opdragelsen. Men hendes ridefærdigheder er meget begrænsede, så før hun kan lære Twiggy noget, må hun selv se at få det lært. I serien på seks bøger om New Forest-hoppen Twiggy fortæller den svenske forfatter Gunilla Wolde om købet af en meget egensindig pony og om den udvikling hun selv, hendes to døtre og Twiggy gennemgår sammen. Gunilla Wolde (1939-2015) var en svensk forfatter og illustrator. Hun er særligt kendt for sine tidsløse børnebøger om Totte og Lotte. Karaktererne er baseret på hendes egne børn og bøgerne er oversat til mere end 14 sprog.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726131642
  • Udgivet:
  • 13. September 2019
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Året efter med Twiggy

Den første sommer med New Forest-pony Twiggy er gået, og da hesten med tiden har fået flere og flere nykker, beslutter Gunilla Wolde, at hun må tage fat på opdragelsen. Men hendes ridefærdigheder er meget begrænsede, så før hun kan lære Twiggy noget, må hun selv se at få det lært.

I serien på seks bøger om New Forest-hoppen Twiggy fortæller den svenske forfatter Gunilla Wolde om købet af en meget egensindig pony og om den udvikling hun selv, hendes to døtre og Twiggy gennemgår sammen.

Gunilla Wolde (1939-2015) var en svensk forfatter og illustrator. Hun er særligt kendt for sine tidsløse børnebøger om Totte og Lotte. Karaktererne er baseret på hendes egne børn og bøgerne er oversat til mere end 14 sprog.

Brugerbedømmelser af Året efter med TwiggyFind lignende bøger
Bogen Året efter med Twiggy findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.