Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ærinde i vildnisset. Holdninger i USA - Thomas Bredsdorff - E-bog

Bag om Ærinde i vildnisset. Holdninger i USA

"Ingen har overskuet USA. Og ingen har set på landet uden at bringe sine egne forudsætninger med. To af de vigtigste forudsætninger for ens syn på Amerika og amerikanerne er hvor man kommer fra og hvor man havner. Jeg landede i New England, den egn af landet hvor pilgrimmene og puritanerne slog sig ned for tre hundrede og halvtreds år siden for at grundlægge et nyt og bedre England." Thomas Bredsdorff var i 1972-73 Visiting Professor ved Harvard University i New England, USA. "Ærinde i vildnisset" består af hans egne observationer om amerikanerne og den amerikanske mentalitet blandt andet baseret på samtaler med en indfødt amerikaner, en puritaner og en jernfiligran. Thomas Bredsdorff (f. 1937) er en dansk forfatter, litteraturforsker og kritiker. Han er uddannet cand.mag. i dansk og engelsk og var fra 1978 til 2004 professor i nordisk litteratur ved Københavns Universitet. Thomas Bredsdorff har skrevet en lang række bøger om dansk og international litteratur og blev i 2001 Ridder af 1. grad af Dannebrosordenen.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726191172
  • Udgivet:
  • 1. Juli 2019
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Ærinde i vildnisset. Holdninger i USA

"Ingen har overskuet USA. Og ingen har set på landet uden at bringe sine egne forudsætninger med. To af de vigtigste forudsætninger for ens syn på Amerika og amerikanerne er hvor man kommer fra og hvor man havner. Jeg landede i New England, den egn af landet hvor pilgrimmene og puritanerne slog sig ned for tre hundrede og halvtreds år siden for at grundlægge et nyt og bedre England."

Thomas Bredsdorff var i 1972-73 Visiting Professor ved Harvard University i New England, USA. "Ærinde i vildnisset" består af hans egne observationer om amerikanerne og den amerikanske mentalitet blandt andet baseret på samtaler med en indfødt amerikaner, en puritaner og en jernfiligran.

Thomas Bredsdorff (f. 1937) er en dansk forfatter, litteraturforsker og kritiker. Han er uddannet cand.mag. i dansk og engelsk og var fra 1978 til 2004 professor i nordisk litteratur ved Københavns Universitet. Thomas Bredsdorff har skrevet en lang række bøger om dansk og international litteratur og blev i 2001 Ridder af 1. grad af Dannebrosordenen.

Brugerbedømmelser af Ærinde i vildnisset. Holdninger i USAFind lignende bøger
Bogen Ærinde i vildnisset. Holdninger i USA findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.