Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Apokalypsens engle - Johan Ottosen - Bog

- En avanceret computermodel forudsiger, at Vesten står over for en krise, der i tab af menneskeliv overgår første og anden verdenskrig til sammen. Og vores team i Mirrin Bank har mindre end syv dage til at neutralisere trudslen.

Bag om Apokalypsens engle

For fans af Dan Brown, Tom Clancy, Frederick Forsyth, Lee Child, Indiana Jones, James Bond, 24-timer og Homeland.Iran har udført hele to attentater mod Danmark. Statsminister Lene Bisgaard skal afklare om der er tale om et kriminelt angreb, begået af løsrevne elementer af Irans Revolutionsgarde, eller om der er tale om et statssanktioneret attentat hvilket vil starte en krig mellem NATO og Iran, sætte mellemøsten i flammer og i sidste ende kaste verden ud i tredje verdenskrig.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Jeg tog mig selv i at sidde på kanten af stolen ude af stand til at komme videre af bare spænding.” Christina Røn, www.dinboganmelder.dk⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Sikke en åbning af en bog!” krimisiden.dk “En Robert Langdon kombineret med James Bond.” “Højspændt action.” readersworld.dk “Johan Ottosen har en imponerende evne til at skrive billedmættede scener.” catsbooksandcoffee.com “Der er styr på selv de mindste kemi-beskrivelser.” titlen.dk “Johan Ottosen skriver hæsblæsende og stilsikkert i Apokalypsens engle. Tempoet er bestemt ikke sat ned i denne hans anden bog og anden del i trilogien om Søren Storm, Kurt Østergaard, Bodil Holm, de gamle hemmeligheder og en forestående krig. Det er som en film med mange sceneskift og actionfyldte scener rundt omkring i verden fra København, til Rom og Mellemøsten.” bogblogger.dkBogen er Svanemærket, Co2- neutralt produceret og med papir fra skandinavisk/europæisk, miljøcertficeret og bæredygtigt skovbrug.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788797094433
 • Indbinding:
 • Indbundet
 • Sideantal:
 • 548
 • Udgivet:
 • 27. Februar 2019
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 166x240x50 mm.
 • Vægt:
 • 1161 g.
  På lager
Leveringstid: 1-5 hverdage
Forventet levering: 25. Juni 2024

Beskrivelse af Apokalypsens engle

For fans af Dan Brown, Tom Clancy, Frederick Forsyth, Lee Child, Indiana Jones, James Bond, 24-timer og Homeland.Iran har udført hele to attentater mod Danmark. Statsminister Lene Bisgaard skal afklare om der er tale om et kriminelt angreb, begået af løsrevne elementer af Irans Revolutionsgarde, eller om der er tale om et statssanktioneret attentat hvilket vil starte en krig mellem NATO og Iran, sætte mellemøsten i flammer og i sidste ende kaste verden ud i tredje verdenskrig.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Jeg tog mig selv i at sidde på kanten af stolen ude af stand til at komme videre af bare spænding.” Christina Røn, www.dinboganmelder.dk⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Sikke en åbning af en bog!” krimisiden.dk
“En Robert Langdon kombineret med James Bond.”
“Højspændt action.” readersworld.dk
“Johan Ottosen har en imponerende evne til at skrive billedmættede scener.” catsbooksandcoffee.com
“Der er styr på selv de mindste kemi-beskrivelser.” titlen.dk
“Johan Ottosen skriver hæsblæsende og stilsikkert i Apokalypsens engle. Tempoet er bestemt ikke sat ned i denne hans anden bog og anden del i trilogien om Søren Storm, Kurt Østergaard, Bodil Holm, de gamle hemmeligheder og en forestående krig. Det er som en film med mange sceneskift og actionfyldte scener rundt omkring i verden fra København, til Rom og Mellemøsten.” bogblogger.dkBogen er Svanemærket, Co2- neutralt produceret og med papir fra skandinavisk/europæisk, miljøcertficeret og bæredygtigt skovbrug.

Brugerbedømmelser af Apokalypsens engle

 • Krimiormen s. 9. September 2021

  Danmark er i fuldt alarmberedskab efter et terrorangreb på den danske kongefamilie. Sandsynligheden for at finde familien i live svinder sekund for sekund. Jeg kan allerede nu afsløre, at jeg ser voldsomt frem til hvilken slutning trilogien præsenterer læseren for.

  I de første 2 bind har der virkelig været spænding og fart på hele vejen igennem. Serien starter som en spændingsroman i højeste gear i ”Stenens tid” og svinger sig op til en science fiction-bog af format i ”apokalypsens engle”.

  Statsminister Lene Bisgaard bliver sat i flere dilemmaer undervejs. Der er flere attentater mod Danmark. Kongefamiliens liv er truet. Iran er involveret og der er optræk til krig mellem Nato og Iran. Mirrin Bank trilogien får bestemt mine varmeste anbefalinger med på vejen og ”Apokalypsens engle” i særdeleshed.

  Vurdering: 4/6 Roser.

  Krimiormen.dk


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.