Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

At fortælle med lyd – som jeg lærte det - Torben Brandt - E-bog

Bag om At fortælle med lyd – som jeg lærte det

“En ægte magiker viser alle trickene” – Iben Maria Zeuthen ♥︎♥︎♥︎♥︎ – Per Theil, Politiken Værsgo! Her er nøglerne til dansk radiokunsts internationale succes. Radiolegenden Torben Brandt er en del af den gyldne historie om danske radiomontager, der bogstavelig talt har skovlet internationale priser ind. Dette er hans bog til den næste generation af lydfortællere. Lydfortællingens historie og kunst bliver overleveret her. Fornyelsen af radioens virkemidler er foregået i et miljø befolket af originaler, og gennem et halvt århundrede har eksperimenter med lyd bidraget til en frigørelsesproces i samfundet, i takt med at bl.a. Beatles, beatniks og Brian Eno skubbede lydkulturer ud over deres grænser. Bogens indføring i radioens udvikling i en kunstnerisk retning er et must for gamle og nye lydfortællere i den aktuelle podcastrevolution.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793890015
  • Udgivet:
  • 10. September 2020
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af At fortælle med lyd – som jeg lærte det

“En ægte magiker viser alle trickene” – Iben Maria Zeuthen
♥︎♥︎♥︎♥︎ – Per Theil, Politiken

Værsgo! Her er nøglerne til dansk radiokunsts internationale succes.

Radiolegenden Torben Brandt er en del af den gyldne historie om danske radiomontager, der bogstavelig talt har skovlet internationale priser ind. Dette er hans bog til den næste generation af lydfortællere.

Lydfortællingens historie og kunst bliver overleveret her. Fornyelsen af radioens virkemidler er foregået i et miljø befolket af originaler, og gennem et halvt århundrede har eksperimenter med lyd bidraget til en frigørelsesproces i samfundet, i takt med at bl.a. Beatles, beatniks og Brian Eno skubbede lydkulturer ud over deres grænser.

Bogens indføring i radioens udvikling i en kunstnerisk retning er et must for gamle og nye lydfortællere i den aktuelle podcastrevolution.

Brugerbedømmelser af At fortælle med lyd – som jeg lærte detFind lignende bøger
Bogen At fortælle med lyd – som jeg lærte det findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.