Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Baby vil ikke være baby! Men hvad vil baby så være?! Forsøg 1 - Anders Morgenthaler - Bog

Bag om Baby vil ikke være baby! Men hvad vil baby så være?! Forsøg 1

Verden omkring er stor og spændende. Den skal da udforskes. Lær verden og dens ord at kende med baby Baby er frygtelig nysgerrig – og ikke altid helt tilfreds med at være baby, for der er så mange andre dejlige ting, man kan være. Baby vil både være lang, og baby vil være grøn, og baby vil knase og være sprød, og baby vil være saftig … Så hvad tror du, at baby vil være? Andre gange vil baby spinde, være blød, men også skarp, vågen hele natten og klatre i træer …og hvad er det så, baby gerne vil være? BABY VIL IKKE VÆRE BABY - MEN HVAD VIL BABY SÅ VÆRE? FORSØG 1 og 2 er to helt anderledes bøger til de mindste, hvor de kan lære en masse nye ord og begreber at kende– samtidig med at læseren skal prøve at finde ud af, hvad det er, baby gerne vil være. Anders Morgenthaler er en dansk tegner, forfatter og filminstruktør. Bøgerne lægger op til dialog, og man ser for sig, hvordan børn og voksne vrider sig som slanger og vasker sig med tungen som i bøgerne. Børnene vil sikkert slå de voksne i gættelegen om hvad baby vil være, og det er altid sjovt. Selve handlingen er simpel, men tegnestilen er ikke helt let at afkode, og bøgerne kræver derfor et vist abstraktionsniveau. For læsere, der holder af Morgenthalers lidt groteske billedsprog og humoristiske stil, som vi bl.a. kender det fra Morgenthalers ABC. Kan anvendes til dialogisk læsning. Lektørudtalelsen

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788762742826
 • Indbinding:
 • Hardback
 • Sideantal:
 • 32
 • Udgivet:
 • 17. Maj 2023
 • Udgave:
 • 1
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 24. April 2024

Beskrivelse af Baby vil ikke være baby! Men hvad vil baby så være?! Forsøg 1

Verden omkring er stor og spændende. Den skal da udforskes. Lær verden og dens ord at kende med baby

Baby er frygtelig nysgerrig – og ikke altid helt tilfreds med at være baby, for der er så mange andre dejlige ting, man kan være. Baby vil både være lang, og baby vil være grøn, og baby vil knase og være sprød, og baby vil være saftig … Så hvad tror du, at baby vil være? Andre gange vil baby spinde, være blød, men også skarp, vågen hele natten og klatre i træer …og hvad er det så, baby gerne vil være?

BABY VIL IKKE VÆRE BABY - MEN HVAD VIL BABY SÅ VÆRE? FORSØG 1 og 2 er to helt anderledes bøger til de mindste, hvor de kan lære en masse nye ord og begreber at kende– samtidig med at læseren skal prøve at finde ud af, hvad det er, baby gerne vil være.

Anders Morgenthaler er en dansk tegner, forfatter og filminstruktør.

Bøgerne lægger op til dialog, og man ser for sig, hvordan børn og voksne vrider sig som slanger og vasker sig med tungen som i bøgerne. Børnene vil sikkert slå de voksne i gættelegen om hvad baby vil være, og det er altid sjovt. Selve handlingen er simpel, men tegnestilen er ikke helt let at afkode, og bøgerne kræver derfor et vist abstraktionsniveau. For læsere, der holder af Morgenthalers lidt groteske billedsprog og humoristiske stil, som vi bl.a. kender det fra Morgenthalers ABC. Kan anvendes til dialogisk læsning.
Lektørudtalelsen

Brugerbedømmelser af Baby vil ikke være baby! Men hvad vil baby så være?! Forsøg 1Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.