5 populære bogserier som man SKAL læse

Udgivet i Bøger, E-bøger, Lydbøger | Skrevet af magnus d. 23. juni 2021
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner

 

 


Mangler du god inspiration til sommerlæsningen på stranden eller leder du blot efter populære bøger at fordybe dig i under læselampen? Så finder du på dette blogindlæg en liste over 5 populære bogserier, som man SKAL læse. Listen er en blanding af, hvad der trender mest hos vores læsere, men også vores bud på 5 populære bogserier, som ville være ærgerlige ikke at have læst.

 

Læs om de 5 populære bogserier her:


Harry Potter

Harry potter og hans to venner Ron og HermioneHarry Potter er en af de mest elskede bogserier verden over, som lige siden 1997 har ligget dybt i læsernes hjerter. Bøgerne har haft en magisk indflydelse på både børn og voksnes læseglæde, hvorfor Harry Potter aldrig går af mode. Serien er derfor naturligvis et must at have læst, og behøver ikke den store introduktion. Men for en god ordens skyld, er det en fortryllende bogserie om den unge troldmand Harry Potter og hans venner Ron og Hermione. De 3 venner følges ad gennem alle bøgerne, og her følger du, hvordan de står sammen mod ondskaben og takler de mange udfordringer, de sammen står over for.
 
Dyk ned i det magiske univers og find dine næste Harry Potter bøger.

 

 

Shadow and Bone

shadow and Bone serien

Den næste populære bogserie, som har fået en velfortjent plads på vores liste med 5 populære bogserier som man SKAL læse, er selvfølgelig Shadow and Bone. Populariteten på Shadow and Bone bøgerne tog for alvor fart, da filmatiseringen blev tilgængelig på Netflix. Serien blev hurtigt et kæmpe hit hos seerne, men satte også en ny stor interesse for bøgerne. Historien foregår i et eventyrligt univers og handler om den forældreløse pige Alina, som opdager at hun er Soloopvækker. Hendes magiske evner bliver stærkere, og i fantasy bøgerne følger du Alinas livsfarlige udfordringer og magtkampen mod Mørkningen, som har til hans eneste formål at genrejse riget.
 

Lyder den populære Netflix serie lige noget for dig? Så hop ind og tag et kig på Shadow and Bone serien. 

 

 

Familien Bridgerton

Personerne er alle en del af Familien Bridgerton

Familien Bridgerton serien har været et af vores helt store hit i 2021. Bøgerne har taget hele verden med storm, efter serien udkom på Netflix sidste år. Familien Bridgerton er den nye favorit blandt vores læsere. Historien finder sted i starten af 1800-tallet og er en fortælling om kærlighed og kvinders roller i fortidens samfund. Familien Bridgerton er en varm anbefaling at fordybe sig i, da du får et dybere indblik i alle de elskede karakterer, og hvad der driver dem hver især. Hvert bind i serien er primært centreret om hvert sit medlem af søskendeflokken i Bridgerton-familien og fortæller hver deres udviklingsproces og alt det drama og de intriger, der måtte hører sig til.
 

Klik dig ind på Familien Bridgerton serien, hvor du finder bøgerne i den korrekte rækkefølge.

 


 Venner og Fjender

cover billedet til bind 3 i venner og fjender serien

Er du også vild med bøger af Lotte og Søren Hammer? Det er vi, og det ved vi mange af vores læsere også er. Lotte og Søren er søskende og er forfatterne bag den populære serie ‘Venner og Fjender’.
Historien foregår i Polen og Sovjetunionen under 2. verdenskrig, hvor du i serien møder de to unge mennesker Peter og Kassandra. Peter uddanner sig til SS-officer og bliver derefter tilbudt om at blive en del af sikkerhedsstyrkerne i Polen. Kassandras onkel har en kobbermine i Polen, og sammen med sin bror tager de til deres onkel. Herfra tager historien en dramatisk drejning, da Kassandra ender op i en jødisk ghetto i Warszawa.
 

Find alle bøgerne i den rigtig rækkefølge i Venner og Fjender serien, som alle er svære at lægge fra sig, når de først er åbnet.
Maze Runner

6 hovedpersoner fra Maze Runner
Maze Runner er en serie, som mange allerede har set eller læst. Bøgerne er et kæmpe hit blandt unge, men som både mænd og kvinder også har forelsket sig i verden over. Maze Runner er en verdenskendt Science fiction serie om de unge teenagers skæbne og deres farefulde flugt gennem den mystiske labyrint, der er den eneste udvej til livet bag murene. Bøgerne er udgivet i mere end 42 lande, og de første 3 bind er efterfølgende blevet filmatiseret. Bøgerne om Thomas og de unge teenagedrenge har fundet plads på listen med 5 populære bogserier, som man simpelthen bare skal læse, da historien i Maze Runner er enorm medrivende og spændingen er på højtryk.

Læs meget mere om Maze Runner serien og bliv en del af den dystopiske verden. 

 
Andre gode bogserier

Hvis de 5 populære bogserier ovenover ikke falder i lige din smag, eller hvis du allerede har læst serierne, så finder du også her en liste over alle vores andre gode bogserier. Her kan du kaste et blik på vores bogserier, som er bestående af de humoristiske serier til børn, spændende bogserier til unge og dramatiske bogserier til de ældre læseheste. Find inspiration fra vores anbefalinger ovenover eller gå på opdagelse efter de bedste bogserier her.