Bøger til mænd

Udgivet i Bøger, E-bøger, Lydbøger, Nyheder | Skrevet af magnus d. 24. august 2021
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner

På dette blogindlæg finder du her nogle af bedste bøger til mænd. Så hvis du er en mand, som leder efter ny inspiration, så har du klikket dig ind til det helt rigtige sted. Vi hos Tales.dk byder dig her på populære bøger til unge mænd samt ældre mænd, som består af lidt forskellige genrer. Rigtig mange bøger har interesse hos både mænd og kvinder. Men alligevel er der nogle bøger, som henvender og passer bedre til unge og ældre mænd og derfor har en større efterspørgsel hos dette køn. Når det kommer til bøger, så har mænd generelt større interesse for blandt andet sport, økonomi og mere barske historier eller fortællinger. På baggrund af dette har vi derfor lavet dette blogindlæg til de læsere, som søger ny inspiration til bøger til mænd i 2021. 

 

Bøger til mænd 2021

Der er mange, som ønsker at vide, hvad de bedste bøger til mænd er. Det er naturligvis et svært spørgsmål at svare på, da det er meget individuelt. Men der er naturligvis nogle bøger, som går igen, når mænd handler hos os, som vi bestemt har brugt til inspiration. Uanset om du ønsker at læse om den danske fodboldlandsholdstræner Kasper Hjulmand, en spændende biografi om et hærdet politi-liv eller søger hjælp til at udfolde din forretningsidé, så finder du her forskellige gode bøger til mænd. Vi har listet 5 bøger, mænd skal læse i 2021 herunder: 

 

 

Modne Mænd 3

billede med teksten "Modne mænd" og et 3 tal

Hvis du allerede har læst de første 2 bøger i “Modne Mænd” serien, så er denne bog et must at læse for dig. Forfatteren til bogen, Bo Østlund, er endnu engang taget ud for at interviewe 15 nye kendte mænd i alderen 45-73 år for at snakke åbent og ærligt om livets helt store spørgsmål. Nye og spændende sandheder og hemmeligheder dukker op, som både kan være interessante og inspirerende at høre om. Aldrig før har mænd åbnet sig så meget op som i disse samtaler med Bo Østlund. Derudover har Bo Østlund også udgivet ‘Modne Kvinder’ med stor succes.
Så hvis du allerede har læst ‘Modne Mænd’ og finder den interessant, så kan du med fordel anbefale ‘Modne Kvinder’ til enten din kæreste, datter, mor, veninder eller en anden kvinde.
 

Bogen skriger allerede i titlen som en bog, der henvender sig til mænd. Forudbestil Modne Mænd 3 her ligesom mange andre mænd allerede har gjort. Bogen udgives den 12/10 – 2021.


 

                                                                                                                                                                 Hærdet

Et billede af en mands ryg og arme

Er du på udkig efter populære bøger til mænd? Så finder du en vaskeægte mande bog her. Hærdet er en medrivende biografi om en politibetjent, René Dahl Andersen, og det hårde miljø i samfundet. En mand som særligt ved én episode i bogen sidder klemt mellem samfundets bund og toppen af det danske politi!

I fortællingen er lovens grænse et stort tema, da mange af episoderne når lige til kanten af, hvad man må og hvad man ikke må. Men findes der gråzoner, hvis det er i en god sags tjeneste? Det finder man ud af i bogen, hvor man kommer tæt på patruljens arbejde i forhold til blandt andet narkomaner, pushere og hemmeligheder. Efter 20 år i politiet tager Renés arbejde og liv en enorm drejning, som du i bogen kan læse mere om, hvorfor.
 

Bogen har været et kæmpe hit i 2021 og er derfor et godt bud på en god bog til mænd. Hvis bogen lyder som noget for dig, så kan du her købe Hærdet.
 

 


Kasper Hjulmand – Fodbolddrømmer

Et billede af en mand i hvid skjorte

Er du manden der er interesserer dig for sport? Eller er du blevet dette efter den store danske succes ved fodboldens EM i sommers? Kasper Hjulmand står i spidsen for det danske fodboldlandshold og rummer et af de klogeste fodboldhoveder på den danske scene. Kasper Hjulmand er en af de dygtigste fodboldtrænere i Danmark og har allerede oplevet meget, som han ønsker at fortælle til omverdenen. Den danske fodboldtræner drømmer stort – og i bogen får vi blandt andet indsigt i hans flotte succes i den danske Superligaklub ‘FC Nordsjælland’. Men hvor alting kan ride på en lyserød sky, så kan det hurtigt vende igen – som den kritiske tid i den tyske fodboldklub Mainz. 

Kom tættere på hovedpersonens liv og læs om alt lige fra Kaspers barndom, hans fodboldmæssige inspiration fra Ajax og Barcelonas spektakulære storhold i halvfemserne til forløbet om hans ansættelse som dansk landsholdstræner i 2019. 

 

Da Kasper Hjulmand og forfatteren Morten Glinvad blev enige om at skrive denne bog, var ingen af dem bevidste om at den nuværende danske landsholdstræner ville blive tilbudt dette job. Kasper Hjulmand er en romantisk drømmer, og du kan via linket købe bogen Kasper Hjuland – Fodbolddrømmer.


 

Pitch Deck

Et billede af en mand som smiler med åben mund

Når man snakker om gode bøger til mænd, så er det svært at komme uden om bogen ‘Pitch Deck’ – i hvert fald hvis man har interesse for iværksætteri. “Funding er en jungle” lyder det fra entreprenøren, iværksætteren og forfatteren til denne bog ‘Rasmus Madsen’. Rasmus har en god baggrund til dette emne, da han selv har stået i samme situation med den dengang nyopstartede virksomhed eManager, hvor han ikke vidste, hvordan han skulle få hans første investering. Ideen til dette værk er derfor skrevet, da han dengang selv kunne have haft god gavn for sådan en bog. Rasmus Madsen har tidligere rejst 1 mio DKK men har også misset en kapitalrunde på hele 4,5 mio DKK.

Bogen er derfor en komplet manuel til dig, der ønsker hjælp med alt lige fra at udarbejde en Pitch Deck til hvordan du får den første funding. Bogen indeholder desuden forord af Lars Tvede samt en udtalelse af Martin Thorborg.
‘Pitch Deck’ er den perfekte bog til mænd, som har brug for hjælp til opstarten af sin nye virksomhed. Find bogen her og få en masse nyttig viden. 

 

Imperiet

Et billede af en gammel bygning formet som et kranie

Den sidste gode bog til mænd er ‘Imperiet’ af Michael Katz Krefeld, som er den 7. og seneste bog i Ravn-serien. ‘Imperiet’ er både en populær bog til mænd og kvinder, men får helt klart en plads på dette blogindlæg. I bogen møder du naturligvis privatdetektiven Thomas “Ravn” Ravnsholdt, som bliver hyret til en spændende men anderledes sag af advokaten Miriam Østergaard. Den skandaleombruste rigmandsdatter Christiane Saxenholm er blevet kidnappet, og Ravn får derfor til opgave at overbringe en løsesum på 3 millioner. Derfra tager historien fart, da Miriam og Ravn bliver en del af en voldsom magtkamp om kontrollen over et 3,5 miliarder kroners finansimperium. 

Hvis du endnu ikke har læst serien og ønsker at læse bøgerne fra begyndelse, så kan du her klikke dig ind på Ravn-serien, selvom hver bog kan læses uafhængigt af hinanden. Bogen er skrevet af en af landets største krimiforfattere og bliver udgivet den d. 9/10 – 2021, som kan findes her. 

 

 

Bøger mænd skal læse

Her på siden har vi kommet med vores bud på, hvilke anbefalinger af bøger mænd skal læse i 2021. Hvis ingen af disse lyder interessante for dig at læse, så er vi sikre på, at du alligevel nok skal finde en spændende bog til din næste læsning. Du kunne f. eks besøge vores inspiration side, som blandt andet byder på håndplukkede anbefalinger, nogle andre gode bøger til mænd samt bøger og forfattere som trender i øjeblikket. Det kunne f. eks være årets bog, de mest solgte bøger eller populære engelske bøger. Mulighederne er mange, og vi ønsker dig en rigtig god læsning.