Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering

Serveringsbranchen

Her finder du spændende bøger om Serveringsbranchen. Nedenfor er et flot udvalg af over 3 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Catering, restauranter, serveringssteder. Se også TTVC2 Catering og madlavning: færdigheder og brancher, og TDCT Levnedsmiddelteknologi.

Vis mere
Filter
Filter
Bogtype
  • (3)
Format
  • (1)
  • (1)
  • (1)
Sprog
  • (3)
Pris
DKK
Bedømmelse
  • (0)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
Tag
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
  • - Kogebog
    af Morten Kaltoft & Emil Alsbo
    231,95 kr.

    OSTERIA 16 KOGEBOG er enkle, sæsonbaserede retter med få ingredienser af høj kvalitet og nænsomt tilberedt. Det er 80 retter fra det moderne italienske køkken, beregnet til uhøjtidelig familieservering som på antipasti-restauranterne Osteria 16 Haderslevgade, Spaghetteria, Osteria 16 Ravnsborggade og Osteria 16 Pesce, der ejes af vennerne Morten Kaltoft og Emil Alsbo. Morten Kaltoft er uddannet kok på den italienske restaurant Era Ora. I 2004 åbnede han Famo Saxogade sammen med Fabbio Mazzon, der var køkkenchef på Era Ora. Efterfølgende åbnede de Famo 51 og Famo Metro. Emil Alsbo er kunstner og har tidligere været del af kunstnergruppen Telefon Til Chefen. Emil har solgt værker til Statens Kunstfond og har blandt andet udstillet på Charlottenborg, Traneudstillingen og Overgaden. Sammen åbnede Morten og Emil i 2014 Osteria 16 i Haderslevgade 16. Derefter fulgte Spaghetteria, Osteria 16 Ravnsborggade og Osteria 16 Pesce. Restauranternes råvarer hentes direkte hjem fra Italien, og menuerne varierer efter årstid og udbud.

  • - Opskrifter fra en restaurant med havudsigt
    af Daniel Bro Schmidt
    205,95 kr.

    Bistromad er en helt særlig kogebog, for det er også en kærlighedserklæring til Remouladen. Altså restaurant Remouladen, smukt beliggende på havnen i Vejle. Bistromad er fyldt med spændende opskrifter fra menukortet gennem året på restauranten, og det er samtidig fortællinger om, hvorfor kokken Daniel McBurnie arbejder dér side om side med stjerneholdet af tjenere, opvaskere og andre kokke. Sammen udgør medarbejderne en homogen stab, som løfter i flok med målet om at give gæsterne en enestående oplevelse i restauranten. Bistromad er opdelt i opskrifter på 10 småretter, interviewfortællinger indimellem 10 store retter, 10 desserter og fem basisopskrifter på væsentligt tilbehør til maden - krydret med et væld af spændende billeder fra restaurantkøkkenet, omgivelserne og de herligste madoplevelser.

  • af Anna-Kaya Frello & Henrik Leach
    299,95 kr.

    For snart 100 år siden rullede den første pølsevogn ud på gaden, og Danmarks nationale gadekøkken var født. Siden har pølsemænd serveret en ristet med det hele, når danskerne skulle stille den lille sult. Denne bog er en hyldest til pølsevognens plads i danskernes kulinariske hjerter – med et omfangsrigt billedmateriale og interviews med forfattere, kokke, billedkunstnere, forskere og ikke mindst pølsemænd og -damer. Hvordan har madkultur, industriel udvikling og arkitektur påvirket pølsevognen – fra 1920’ernes kogte pølse med rundstykke til 2010’ernes økologiske ristede med rodfrugtmos? Der er sket lidt af hvert, men er der alligevel sket for lidt nyt til at redde vores allesammens pølsevogn? Pølsevognen, som vi kender den, er døende, og endnu har ingen beskrevet dette unikke klenodie så gennemført som denne bog. Du står nu med en del af Danmarkshistorien i hånden.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.