Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Serviceerhverv

Her finder du spændende bøger om Serviceerhverv. Nedenfor er et flot udvalg af over 1.109 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Turisme, hoteller og catering, sport og fritid, sikkerhed, mode og skønhedsindustri osv.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Natasha Lester
  257,95 kr.

  Gribende fortælling om tre generationer af kvinder og den familiehistorie, det er umuligt at flygte fra. En lille landsby i Frankrig, nutiden: Blythe Bricard nedstammer fra nogle af modeverdenens største navne, men det betyder ikke, at hun vil gå i deres fodspor. Den verden har hun vendt ryggen for år tilbage. Skæbnen har dog en anden plan, og Blythe opdager, at der gemmer sig flere hemmeligheder i hendes ikoniske mors og mormors historier, end hun anede. New York, 1970: Designeren Astrid Bricard ankommer til det bohemeagtige Chelsea, fast besluttet på at ændre modeverdenen for altid. Og det gør hun – i rollen som muse for sin elsker, Hawk Jones. Da de begge bliver inviteret til at konkurrere i århundredets store modebegivenhed, Slaget ved Versailles, ofrer Astrid alt for at vise sit talent. Men inden hun rigtigt når at nyde dette højdepunkt i sin karriere, forsvinder hun på mystisk vis og efterlader kun en hvid silkekjole. Paris, 1917: Den forældreløse 16-årige Mizza Bricard er fast besluttet på at gøre sig bemærket og gå over i historien. En vilje af stål bringer hende frem i den parisiske modeverden, indtil den dag hendes navn endelig vil blive husket, og en legende er skabt. En legende som de kvinder, der følger efter – Astrid og Blythe – ikke kan undgå at få deres liv farvet af.

 • - Min historie om Just-Eat og livet som iværksætter
  af Jesper Buch & Mai Bakmand
  230,95 kr.

  Jesper Buch sad i 2000 i Oslo og havde lyst til en pizza. Han ledte efter et pizzeria på nettet, men forgæves. Det fødte ideen til det, der senere bliver Just-Eat.dk. Utallige timer i en pizzalugtende Toyota Sports Van, et konstant pres og en medfødt iværksætterånd førte ham sammen med sit hold gennem både op- og nedture, og da han 10 år senere solgte sin andel af selskabet, var Just-Eat en international kæmpesucces i milliardklassen. I Kick-ass - fra kælder til milliard fortæller Jesper uden filter om en hæsblæsende ungdom, et opgør med sin alkoholiserede far og historien om Just-Eat. Gennem fortællingen om Just-Eat og dens helt særlige succes-stemning videregiver han sine bedste råd til andre iværksættere. Fra hvordan man knuser konkurrenter og til at måtte overdrage styringen til en ny direktør efter otte år stort set uden en fridag. Om motivation, vilje og venskab. Whatever it takes.

 • - Kogebog
  af Morten Kaltoft & Emil Alsbo
  258,94 kr.

  Osteria 16 er en bog skrevet af Morten Kaltoft. Denne bog, der blev udgivet i 2020 af Strandberg Publishing, er en sand perle i genren. Morten Kaltoft tager læseren med på en kulinarisk rejse gennem de italienske osteriaer. Med sin dygtige fortælling og levende beskrivelser, formår Kaltoft at transportere læseren direkte til det italienske køkken. Osteria 16 er mere end bare en bog; det er en oplevelse, et vindue til Italien og dets rige madkultur. Denne bog er et must for enhver madentusiast eller person, der elsker Italien og dets kultur. Strandberg Publishing er stolte af at præsentere denne bog for verdenen, og vi er sikre på, at du vil nyde denne kulinariske rejse gennem Italien.

 • - En kogebog
  af Ida Ravn & Stine Kirkegaard
  347,95 kr.

  EASY PEACY er en kogebog med sæsonbaserede deleretter med få ingredienser, der er nemme at lave og smager skønt. Ud over opskrifter på snacks, små og større retter, salsa og sauce, brød og sødt indeholder EASY PEACY forslag til, hvordan man sammensætter og forbereder lækre menuer.Opskrifterne er inspireret af Italien, men har også spanske og franske islæt. Tilgangen til maden er derimod udpræget italiensk – simpelt anrettet, sæsonbaseret og frem for alt så nemt, at alle kan være med. Bogen er dedikeret til den gode middag, flotte og velsmagende råvarer og det smukke ved et måltid. Med sin legende og umiddelbare tilgang til maden ønsker Easy Peacy at vise, at det slet ikke behøver at være så svært.Stine Kirkegaard, der har adskillige års erfaring fra restaurationsbranchen, kommer ud af en madelskende familie. Hun startede Easy Peacy som et hobbyprojekt og solgte hjemmelavet mad fra sin lejlighed i København under Corona-pandemien i 2021.Siden da er det gået stærkt. Det lille køkken er skiftet ud med et industrikøkken, og efter et halvt år fik Ida Ravn ansvar for virksomhedens kreative ledelse, som binder kunst, billeder og video sammen med maden. Det stærke visuelle udtryk har i ligeså høj grad som den uhøjtidelige tilgang til maden været med at gøre Easy Peacy til det, det er i dag. Easy Peacy tilbyder frokostordninger, catering og leverer mad til store og små events for især modebranchen.

 • af Jessa Hastings
  112,95 - 147,95 kr.

 • af Will Guidara
  247,95 kr.

  "Essential lessons in hospitality for every business, from the former co-owner of legendary restaurant Eleven Madison Park"--

 • - Hemmelige adresser på 30 ægte romerske madhuler
  af Helge Kamp
  177,95 kr.

  Denne helt unikke bog er uundværlig for enhver Rom-rejsende, der vil sikre sig en godbid af det ægte romerske køkken og undgå ærgerlige oplevelser med byens mange turistfælder. På let og overskuelig vis beskriver Helge Kamp en række ægte romerske spisesteder, der alle byder på suveræn italiensk madkunst og det miljø, der har gjort romernes madkultur verdensberømt og elsket. Spisestederne - eller madhulerne - som forfatteren ynder at kalde sine favoritter i Rom er omhyggeligt udvalgt efter kvalitet og atmosfære. Bogens spisesteder er også valgt efter beliggenhed, således der aldrig er langt, når der 2 gange dagligt udsendes liflige dufte over byen. Nøjagtige kortskitser viser vej til de enkelte spisesteder, hvorfor det aldrig vil volde problemer at finde frem til dagens madoplevelse - også selvom det er første gang man besøger den evige stad. Der afsluttes med en meget omfattende mad-parleur, der gør det muligt at tyde menukortet på de omtalte spisesteder, hvor italiensk i mange tilfælde er det eneste sprog der tales. Bogen er således nøglen til oplevelse af det ægte uspolerede Rom, der kun ligger lige omkring hjørnet - men alligevel godt gemt fra turisternes fodsti. Helge Kamp har opholdt sig i Rom gennem kortere og længere perioder og har nu slået sig ned i Sutri lidt nord for byen.

 • af Svend Aagaard Nielsen
  247,95 kr.

  Sjællands fantastiske kystlinje, der bugter sig hen over toppen af Nordsjælland fra Helsingør til Hundested, er nok Danmarks mest populære kyststrækning. Den har hyggelige og maleriske havne- og badebyer, populære badestrande og utallige andre muligheder på strandene. Her kan du opleve ødsel natur, og du har fri adgang på hele kysten.Mange kender strandene ved de største og ældste badebyer Hornbæk, Tisvilde, Dronningmølle og Liseleje, men tag selv med på en lystig vandretur lige i vandkanten og oplev de 60 kilometer fra Kronborgbugten i Helsingør til badestranden Trekanten i Hundested. Du vil i et smukt og varieret strandlandskab se maleriske og spektakulære huse og afvekslende natur fra en vinkel, du aldrig har set før. Du vil få ekstra udbytte af strandturen ved at finde inspiration i havets og strandens muligheder.Havet og himlen kan på en strandtur få os til at reflektere over det uendelige, men det kan også få os til at være nærværende – få os til at bruge øjnene og tænke over, hvad der gemmer sig i vandet, i luften og i sandet.Du vil i denne bog blive klogere på Nordkystens levende kyststrækning med de oplysninger og bæredygtige aktiviteter, der knytter sig til den. Aktiviteter til alle – i alle aldre og på alle årstider.

 • af Steen Qvist
  157,95 kr.

  Denne bog giver retningslinjer for, hvordan man håndterer alle faser af den økonomiske planlægning, når man arbejder med bygge- og anlægsprojekter. Økonomisk planlægning henvender sig først og fremmest til studerende på de videregående uddannelser inden for bygge- og anlægsområdet. Formålet er at gøre dem bevidste om nødvendigheden af at kunne styre økonomien i en byggesag, samt at sætte dem i stand til at kunne udføre overslag. Bogen henvender sig desuden til rådgivere og udførende i branchen, der ønsker et overblik over elementerne i budgettering og overslagsberegninger.

 • af Nina Larsen
  230,95 kr.

  Nina Larsen er en af Danmarks mest profilerede hår- og makeupartister og har blandt andet arbejdet på både X Factor og Vild med Dans, hvor hun uge efter uge kreerer overraskende, kreative og farverige looks.I Ikonmakeup lærer hun dig at lægge professionel makeup og sætte kunstfærdige frisurer, teksten er akkompagneret af smukke billeder med bogens modeller: Sofie Linde, Aura, Sarah Grünewald, Nabiha, Oh Land og Mette Lindberg.

 • af Anders Grøndahl
  247,95 kr.

  Anders Grøndahlhar en særlig evne til at finde de små uspolerede steder; dér hvor de lokale selv kommer; hvad enten det er en restaurant; en vingård; et landskab eller et særligt smukt hjørne af en by. Det beviser han på ny i denne velskrevne rejsebog for livsnydere; hvor turen går igennem det skønne Frankrig ad den klassiske rute fra Alsace i nord; over Bourgogne og Rhone-dalen; til Provence og Middelhavs-kysten i syd. Bogen er fuld af nyttige tips om rejseruter; hoteller; restauranter; steder af købe vin; historie og stemninger. Anders Grøndahl har gennemtrawlet denne rute igennem næsten 30 år; ikke mindst som rejseskribent for FDMs blad Motor. Rigt illustreret med forfatterens farvefotos. Desuden praktiske rutekort for bilisten samt en række udvalgte madopskrifter fra turen igennem det herlige Frankrig; som er rejsedestination nummer et for danske bilturister. Med god grund.

 • af Anonymous
  117,95 - 185,95 kr.

 • - Technology and the End of the Future
  af James Bridle
  117,95 - 165,95 kr.

  ';New Dark Ageis among the most unsettling and illuminating books I've read about the Internet, which is to say that it is among the most unsettling and illuminating books I've read about contemporary life.'New YorkerAs the world around us increases in technological complexity, our understanding of it diminishes. Underlying this trend is a single idea: the belief that our existence is understandable through computation, and more data is enough to help us build a better world. In reality, we are lost in a sea of information, increasingly divided by fundamentalism, simplistic narratives, conspiracy theories, and post-factual politics. Meanwhile, those in power use our lack of understanding to further their own interests. Despite the apparent accessibility of information, we're living in a new Dark Age. From rogue financial systems to shopping algorithms, from artificial intelligence to state secrecy, we no longer understand how our world is governed or presented to us. The media is filled with unverifiable speculation, much of it generated by anonymous software, while companies dominate their employees through surveillance and the threat of automation. In his brilliant new work, leading artist and writer James Bridle surveys the history of art, technology, and information systems, and reveals the dark clouds that gather over our dreams of the digital sublime.

 • - Badehotellerne, gæsterne og postkortene, som de sendte
  af Lene Nørgaard Munch
  247,95 kr.

  Det er igen blevet populært at holde ferie på badehoteller. Danskerne tager ud på hotellerne for at forkæle sig selv med god mad, ture i naturen og badning i havet.Samtidig nyder gæsterne at træde ind i et stykke kulturhistorie, der rækker små hundrede år tilbage i tiden.Ikke mindst TV2’s serie ”Badehotellet” har sat fokus på badehotellernes historie ogvækket interessen for landets badehoteller.Den nye bog ”Vi har det så dejligt! Badehotellerne, gæsterne og postkortene, som de sendte” af Lene Nørgaard Munch fortsætter, der hvor tv-serien slutter. Den uddyber livet på de enkelte hoteller og pensionater, den fanger sladderhistorierne i korridorerne, den hvisker om tragiske mord, og den vender postkortene og læser op om kærlighedsaffærer, der aldrig burde have fundet sted. Den er ikke kun en historisk beretning om en tidsperiode, den er også en fortælling om mennesker, og det liv de levede, når de var hjemmefra og formerne var en anelse løsere.

 • - Tilblivelse
  af Ehrhorn Hummerston
  197,95 kr.

  Malling & Schmidt – Tilblivelse – en eksklusiv coffee table book Siden åbningen af gourmetrestauranten Malling & Schmidt i 2005 har værtsparret Rikke Malling og Thorsten Schmidt formået at imponere gæster fra både ind- og udland. Kokken Thorsten Schmidts innovative køkken har vedvarende flyttet grænserne, for hvad der teknisk er muligt i velsmagens tjeneste. Det har fået anmeldere til at sidestille ham med kokke som Heston Blumenthal fra The Fat Duck og Rene Redzepi fra Noma.Nu imponerer parret med en stor coffee table book, der i indhold og udstyr er ligeså spektakulær som deres gastronomi. Bogen skildrer deres historie i billeder og ord, og som læser kommer man helt tæt på inspirationen, passionen, arbejdspresset og selvfølgelig den region, som parret formidler gennem deres mad. ”Tilblivelse” er ikke en kogebog i traditionel forstand, da den ikke kredser om opskrifter. Til gengæld rummer den noget, der er langt mere interessant: Den kortlægger den tankegang, der har skabt et af verdens mest innovative køkkener. Bogens godt 400 sider er spækket med smukke billeder fotograferet af nogle af landets fremmeste fotografer på området: blandt andre Claes Bech-Poulsen, Henrik Bjerre, Søren Gammelmark og Casper Tybjerg. Der er på alle måder tale om en smuk, inspirerende bog, der selvfølgelig taler til dem, der ønsker at blive klogere på gastronomien, men den taler i høj grad også til dem, der ønsker at blive klogere i al almindelighed. Bogen udkommer i begrænset oplag på dansk.

 • af Will Guidara
  197,95 kr.

  Essential lessons in hospitality for every business, from the former co-owner of legendary restaurant Eleven Madison Park.Will Guidara was twenty-six when he took the helm of Eleven Madison Park, a struggling New York City two-star brasserie that had never quite lived up to its majestic room. Eleven years later, EMP was named the best restaurant in the world.How did Guidara pull off this unprecedented transformation? Radical reinvention, a true partnership between the kitchen and the dining room-and memorable, over-the-top, bespoke hospitality. Guidara's team surprised a family who had never seen snow with a magical sledding trip to Central Park after their dinner; they filled a private dining room with sand, complete with mai-tais and beach chairs, to console a couple with a cancelled vacation. And his hospitality extended beyond those dining at the restaurant to his own team, who learned to deliver praise and criticism with intention; why the answer to some of the most pernicious business dilemmas is to give more-not less; and the magic that can happen when a busser starts thinking like an owner.Today, every business can choose to be a hospitality business-and we can all transform ordinary transactions into extraordinary experiences. Featuring sparkling stories of his journey through restaurants, with the industry's most famous players like Daniel Boulud and Danny Meyer, Guidara urges us all to find the magic in what we do-for ourselves, the people we work with, and the people we serve.

 • - 30 favoritter
  af Kurt Hollesen
  117,95 kr.

  Et London-besøg er ikke fuldendt, før man har været på pub. Og det er ikke vanskeligt at finde frem til én. Der er nemlig 6.000 pubber i den engelske hovedstad. Indimellem tænker man, at den udvalgte pub lige så godt kunne have ligget i København, Dublin eller New York, når man først er kommet indenfor dørene.I denne bog har forfatteren imidlertid gjort sig umage for at finde frem de helt særlige og ekstraordinære pubber, der vil give ethvert London-besøg en ekstra dimension. Det er på disse pubber, at man møder de ”ægte” londonere. Manu er ikke én blandt mange turister, men blandt de lokale, som man nemt kommer i snak med.De fleste af de udvalgte pubber ligger gemt væk fra hovedstrøgene i små gader og gyder. Men der er et oversigtskort til hver eneste pub, som gør det nemt for læseren at bevæge sig rundt i labyrinterne.”Londons bedste pubber” er skrevet med et glimt i øjet, og læseren bydes på en række fornøjelige anekdoter, som er med til at forstærke oplevelsen af at være på de historiske steder.

 • af Amy Odell
  114,95 - 145,95 kr.

  As a child, Anna Wintour was a tomboy with no apparent interest in clothing but, seduced by the miniskirts and bob haircuts of swinging 1960s London, she grew into a fashion-obsessed teenager. Her father, the influential editor of the Evening Standard, loomed large in her life, and once he decided she should become editor in chief of Vogue, she never looked back.Impatient to start her career, she left high school and got a job at a fashionable boutique in London - an experience that would be the first of many defeats. Undeterred, she found work in the competitive world of magazines, eventually moving to New York. Before long, Anna's journey to Vogue became a battle to ascend, no matter who or what stood in her way. Once she was crowned editor in chief - in one of the stormiest transitions in fashion magazine history - she continued the fight to retain her enviable position, ultimately rising to dominate all of Conde Nast.Based on extensive interviews with Anna Wintour's closest friends and collaborators, including some of the biggest names in fashion, journalist Amy Odell has crafted the most revealing portrait of Wintour ever published. Weaving Anna's personal story into a larger narrative about the hierarchical dynamics of the fashion industry and the complex world of Conde Nast, Anna charts the relentless ambition of the woman who would become an icon.

 • af Clayton M. Christensen
  195,95 kr.

  A generation ago, Clayton Christensen revolutionized business with his groundbreaking theory of disruption?a way to predict how competitors will respond to different types of innovation. In this book, Christensen and his coauthors examine the other side of the puzzle: what causes growth, and how to create it.After years of research, Christensen, Hall, Dillon, and Duncan show that the long-held maxim?that the crux of innovation is knowing more and more about the customer?is wrong. Customers don't simply buy products or services; they ?hire? them to do a job. Understanding customers does not drive innovation success. The key is understanding customers' Jobs to Be Done. The Jobs to Be Done approach can be seen in some of the world's most respected companies and fast-growing startups, including Amazon, Intuit, Uber, and Airbnb to name just a few.This book carefully lays down the authors' provocative framework, providing a comprehensive explanation of the theory, why it's predictive, and, most important, how to use it to improve innovation in the real world.

 • - Fællesskab, flirt og frikadeller
  af Mette Tapdrup Mortensen
  114,95 - 206,95 kr.

  De udgjorde en særlig måde at bo og spise på, og man kunne finde dem i de fleste danske byer. Nogle var kun for mænd, andre kun for kvinder. I nogle sad høj som lav skulder ved skulder, i andre lukkede man ikke hvem som helst ind. De tilhører tiden før take away og frosne pizzaer. I 1960'erne, da vi flyttede i parcelhus og på kollegium, og vi fik kantiner og supermarkeder, gik de nedenom og hjem. Pensionatets kulturhistorie. Fællesskab, flirt og frikadeller stiller skarpt på en overset og helt særlig måde at bo og spise på, som blomstrede op i midten af 1800-tallet, og som frem til Anden Verdenskrig levede i bedste velgående. Nogle af pensionaterne blev drevet som en storindustriel virksomhed, andre af en husmor, der havde dedikeret sit liv til at bespise et par af byens mange sultne sjæle. Men uanset størrelsen udgjorde pensionaterne et altafgørende fundament for mange af de danskere, der flyttede fra land til by for at arbejde, studere eller bare prøve lykken. I dag virker pensionaternes særlige blanding af fællesskab, flirt og frikadeller umiddelbart gammeldags. Men med vores stigende fokus på bæredygtighed og minimering af ressourceforbrug kan vi måske alligevel blive inspireret af, hvordan pensionaterne udnyttede stordriftsfordele og samtidig formåede at give tusindvis af mennesker et hjem i byen.

 • - En beskrivelse af de steder, vi gik ind, når vi gik ud.
  af Torben Madsen
  187,95 kr.

  Årene flyver af sted... Det kan vi ikke ændre på, men har du lyst til at genopfriske nogle af minderne fra Odense, så vil du utvivlsomt finde denne bog inspirerende. Her kan du nemlig læse om de steder, hvor vi engang slog os løs, mødte nye venner og kærester, lyttede til pop, pigtråd og velkendte evergreens, svang os på dansegulvet, slappede af med en fyraftensbajer eller betroede vores sorger og glæder til hvem, der gad lytte. Kort sagt: De steder, vi gik ind, når vi gik ud. Endvidere er der i dette bind sat særligt fokus på følgende emner: Odenses underverden Værtshusslagsmål - før og nu Odenses jazzliv af Frank Büchmann-Møller ØL ... lige fra tidernes morgen, Royal Unibrew Sex and the city I første bind gik turen fra Nordvest og Vest til Centrum, og de steder, der eksisterede mellem 1950 og 1980, blev beskrevet fra deres første åbningsdag til lukning eller nuværende status. I dette andet bind guides læseren først rundt om kanalen, havnen og Nørrebro. Dernæst går turen fra Odense Nord til Centrum og Øst til Overgade, og som afslutning besøges Sortebrødre Torv og de nærliggende gader. Resten af byen følger i bind 3, som forventes i handelen i slutningen af 2013.

 • - En beskrivelse af de steder, vi gik ind, når vi gik ud.
  af Torben Madsen
  197,95 kr.

  En beskrivelse af bylivet i Odense i årene 1950 til 1980. I dette første bind guides læseren fra Nordvest og Vest til Centrum, og de steder, der eksisterede mellem 1950 og 1980, beskrives fra deres første åbningsdag til lukning eller nuværende status.

 • af Ian McDonnell, Glenn Bowdin, Johnny Allen, mfl.
  559,95 - 1.587,95 kr.

 • af Brian Buzzelli
  523,95 kr.

  Data quality will either make you or break you in the financial services industry. Missing prices, wrong market values, trading violations, client performance restatements, and incorrect regulatory filings can all lead to harsh penalties, lost clients, and financial disaster. This practical guide provides data analysts, data scientists, and data practitioners in financial services firms with the framework to apply manufacturing principles to financial data management, understand data dimensions, and engineer precise data quality tolerances at the datum level and integrate them into your data processing pipelines.You'll get invaluable advice on how to:Evaluate data dimensions and how they apply to different data types and use casesDetermine data quality tolerances for your data quality specificationChoose the points along the data processing pipeline where data quality should be assessed and measuredApply tailored data governance frameworks within a business or technical function or across an organizationPrecisely align data with applications and data processing pipelinesAnd more

 • af Kate Tarling
  189,95 kr.

  All organizations are becoming service organizations. But most weren't built to deliver services successfully end-to-end, and the human, operational and financial impacts are abundantly clear. In the digital era the stakes are even higher, given how rapidly services change. Yet default working practices (governance, planning, funding, leadership, reporting, programme and team structures) inside large organizations haven't changed. Rather than modernize just one service at a time, it's the underlying organizational conditions that need to be transformed - anything less is futile. The Service Organization is the result of years of research and consulting, as well as dozens of interviews with executives. It explores significant challenges that leaders will recognize, and turns them into solvable puzzles by providing practical advice and tools that reimagine what the organization does from the perspective of its customers - and it organizes the activity needed to deliver the best outcomes. This book is for everyone involved, from designers to technologists and from operational staff to policymakers and leaders. It includes surprisingly simple and doable, but non-obvious, steps that don't depend on seniority or pay band and that are typically overlooked by even the most progressive professions, teams and companies. Kate Tarling sets a bold, ambitious and practical agenda for all service organizations. Her book is full of behind-the-scenes examples from the global companies, public sector bodies and non-profits that are now delivering and leading successful services. It shows how to reinvent organizations so they rely not just on 'transforming technology' but on putting the success of their services at the heart of how they operate.

 • af Brendan Ballou
  227,95 kr.

  "Plunder is a startling investigation into the poorly understood, powerful force of private equity that is reshaping the American economy: raising prices, reducing quality, cutting jobs, increasing inequality, and shifting resources from productive parts of the economy to unproductive ones. Already transformative, private equity is poised to reshape the American economy in this decade the way that big tech did in the last decade, and subprime lenders the decade before that. And importantly, private equity is doing all of this not just with the acquiescence but the active support of the government. If you've ever wondered what happened to Toys R Us; why your doctor's bills are getting more expensive, why nursing homes are getting worse, why there is a housing shortage, why newspapers in Chicago and Los Angeles have gone downhill and local investigative reporting has dried up, Brendan Ballou's Plunder provides the reason why and provides a reform agenda spelling out how this industry can be stopped from wreaking further havoc. Brendan Ballou shows how private equity firms buy up companies using little or no investment, forcing them to take on huge debts and pay extractive fees, often wringing the life blood out of them, leaving them bankrupt or a shell of their former selves. Private equity's impact extends to the communities that have long depended on now- eviscerated companies for employment and prosperity. Perhaps most startling is Ballou's insight into how this is happening with the active support of government. Through vivid storytelling, Ballou's revelatory explanation of how private equity works shines a light on a part of Wall Street that is hastening the financialization of the American economy and increasing the power of banks and other institutions over companies that make and sell tangible products"--

 • af Linda Joyce Jones
  277,95 - 340,95 kr.

 • af Darla-Jane Gilroy
  137,95 kr.

 • - Et eventyr
  af Jean-Claude Grumberg
  190,95 kr.

  DET DYREBARESTE STYKKE JERNBANEGODS er et eventyr for voksne og større børn. Et eventyr, der her i 75-året for befrielsen af Auschwitz slår til lyd for større tolerance mellem mennesker og alle menneskers ret til at leve – skrevet med lune midt i alle grusomhederne og i en anden form, end vi er vant til. Under anden verdenskrig er et godstog med deporterede franske jøder på vej mod en grusom skæbne, da faderen til et par nyfødte tvillinger i afmagt beslutter at kaste den ene tvilling ud fra toget. En beslutning, der bliver ved at hjemsøge ham, men barnet, det lille stykke jernbanegods, bliver opfostret af et fattigt skovhuggerpar, som kommer til at elske det over alt på jorden. Bogen har siden januar 2019 solgt over 73.000 eksemplarer i Frankring.

 • - En madpushers tilståelser
  af Michael Rytz Lundholm
  189,95 kr.

  I 2009 gik iværksætteren Michael Rytz Lundholm konkurs med en række spisesteder. Han lod sig rive med af skyhøje ambitioner og faldt tungt og brutalt, da finanskrisen ramte.Hans personlige beretning om forretningsfolk, der hvirvles rundt i den økonomiske orkans øje, er både rørende og rablende morsom. Bogen er samtidig en rå afsløring af virkeligheden i den danske restaurationsbranche, hvor det flyder med sorte penge, kunderne bliver snydt, så vandet driver, og korruption, illegal arbejdskraft og gangsterbagmænd hører til dagens orden.I et afsluttende appendiks løfter forfatteren sløret for de utallige fupnumre, du risikerer at blive udsat for, når du sætter dig til bords på en ganske almindelig restaurant.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.