Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Osteria 16 - Morten Kaltoft - Bog

- Kogebog

Bag om Osteria 16

Osteria 16 er en bog skrevet af Morten Kaltoft. Denne bog, der blev udgivet i 2020 af Strandberg Publishing, er en sand perle i genren. Morten Kaltoft tager læseren med på en kulinarisk rejse gennem de italienske osteriaer. Med sin dygtige fortælling og levende beskrivelser, formår Kaltoft at transportere læseren direkte til det italienske køkken. Osteria 16 er mere end bare en bog; det er en oplevelse, et vindue til Italien og dets rige madkultur. Denne bog er et must for enhver madentusiast eller person, der elsker Italien og dets kultur. Strandberg Publishing er stolte af at præsentere denne bog for verdenen, og vi er sikre på, at du vil nyde denne kulinariske rejse gennem Italien.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793604797
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 296
  • Udgivet:
  • 14. December 2020
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 194x241x24 mm.
  • Vægt:
  • 944 g.
  • 1-2 hverdage.
  • 28. Februar 2024
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Osteria 16

Osteria 16 er en bog skrevet af Morten Kaltoft. Denne bog, der blev udgivet i 2020 af Strandberg Publishing, er en sand perle i genren. Morten Kaltoft tager læseren med på en kulinarisk rejse gennem de italienske osteriaer. Med sin dygtige fortælling og levende beskrivelser, formår Kaltoft at transportere læseren direkte til det italienske køkken. Osteria 16 er mere end bare en bog; det er en oplevelse, et vindue til Italien og dets rige madkultur. Denne bog er et must for enhver madentusiast eller person, der elsker Italien og dets kultur. Strandberg Publishing er stolte af at præsentere denne bog for verdenen, og vi er sikre på, at du vil nyde denne kulinariske rejse gennem Italien.

Forlagets beskrivelse af Osteria 16

OSTERIA 16 KOGEBOG er enkle, sæsonbaserede retter med få ingredienser af høj kvalitet og nænsomt tilberedt. Det er 80 retter fra det moderne italienske køkken, beregnet til uhøjtidelig familieservering som på antipasti-restauranterne Osteria 16 Haderslevgade, Spaghetteria, Osteria 16 Ravnsborggade og Osteria 16 Pesce, der ejes af vennerne Morten Kaltoft og Emil Alsbo.

Morten Kaltoft er uddannet kok på den italienske restaurant Era Ora. I 2004 åbnede han Famo Saxogade sammen med Fabbio Mazzon, der var køkkenchef på Era Ora. Efterfølgende åbnede de Famo 51 og Famo Metro. Emil Alsbo er kunstner og har tidligere været del af kunstnergruppen Telefon Til Chefen. Emil har solgt værker til Statens Kunstfond og har blandt andet udstillet på Charlottenborg, Traneudstillingen og Overgaden.

Sammen åbnede Morten og Emil i 2014 Osteria 16 i Haderslevgade 16. Derefter fulgte Spaghetteria, Osteria 16 Ravnsborggade og Osteria 16 Pesce. Restauranternes råvarer hentes direkte hjem fra Italien, og menuerne varierer efter årstid og udbud.

Brugerbedømmelser af Osteria 16

  • Helena M. 30. Marts 2021

    Meget fine opskrifter, men havde forventet noget mere af bogen. De fleste billeder er meget slørede, og når de blæses op så stort, så bliver det irriterende at se på.

  • Cecilie I. 7. Marts 2021

    Spændende, inspirerende, enkelt, lækkert!


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.