Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Patologi

Her finder du spændende bøger om Patologi. Nedenfor er et flot udvalg af over 287 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Sygdomslære.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Stories of Love, Loss and Hope from an Expert in Disaster
  af Lucy Easthope
  105,95 - 197,95 kr.

  The gripping story of an extraordinary life spent inside major disasters - from Hillsborough and 9/11 to Grenfell and Covid - from the UK's leading expert on disaster recovery.

 • af Herluf Thougaard, Verner Varlund & René Møller Madsen
  376,95 kr.

 • - Systematik, Vækst, Fødevarer,
  af Herluf Thougaard, René Møller Madsen, Julie Just Munch & mfl.
  525,95 kr.

  Hvordan forårsager mikroorganismer sygdomme som fødevareforgiftning, ebola, borreliose og rævebændelorm? Og hvordan udnyttes andre mikroorganismer som Saccharomyces, E. coli og probiotiske bakterier i madlavning, i produktion af øl og i kroppens tarmsystem?Mikrobiologi giver en god forståelse af de forskellige mikroorganismer, deres vækst, deres funktioner samt deres rolle i fødevareproduktion. Bogens første del indeholder en grundig gennemgang af den moderne systema- tiske bakteriologi, og derudover beskrives virus, svampe, protozoer og parasitter. Anden del af bogen giver en grundig indføring i fødevarernes produktion, mikro- biologiske risici samt konserveringsmetoder, og hvordan man kan arbejde med fødevaresikkerhed, så mikroorganismerne ikke udgør en sundhedsrisiko.Bogens målgrupper er studerende ved korte og mellemlange videregående uddannelser på det sundhedsfaglige, fødevareteknologiske, laboratorietekniske og procesteknologiske område samt mindre produktioner/virksomheder, der arbejder med mikrobiologi. Bogen kan også anvendes til temaundervisning i fx biologi eller bioteknologi i gymnasiet. Desuden kan den benyttes som opslagsværk for særligt mikrobiologiinteresserede. Endelig kan mindre fødevarevirksomheder have gavn af kapitlerne om hygiejne, egenkontrol og fødevaresikkerhed.Denne 5. udgave er ajourført og grundigt revideret. Der er blandt andet tilføjet afsnit om biofilm og tarmbakterier. Desuden er kapitlerne om fødevaresikkerhed blevet udvidet, således at de kan bruges som opslagsværk af fødevarevirksom- heder. Endelig er bogen blevet opdateret med et helt nyt layout.

 • af Lars Igum Rasmussen & Jens Lundgren
  180,95 - 202,95 kr.

  Virus har sat dagsordenen i Jens Lundgrens arbejdsliv, lige siden han som helt ung læge stod ved sygesengen hos dødsmærkede aidspatienter og forskede i at finde en effektiv medicinsk mehandling til dem. Resultatet kan alverdens hiv-patienter takke ham for i dag.Siden coronapandemiens start har han knoklet for at hjælpe livstruede patienter og udvikle nye behandlinger med videnskabeligt dokumenteret effekt. Han har rådgivet de danske sundhedsmyndigheder og regeringen, og han har arbejdet tæt sammen med toppen af det amerikanske sundhedsvæsen under pandemigeneralen Anthony Fauci.I Vild virus giver han et unikt indblik i, hvad der sker bag kulisserne, når en virus truer os på livet og vender op og ned på vores hverdag. Bogen giver den første samlede beretning om de to vilde pandemiår: forskernes kapløb med tiden og en virus, der er en mester i at mutere, håndteringen af alle de udfordringer, virus pludselig kastede os ud i – og hvad vi har lært, så vi kan være bedre forberedte, når den næste virus udfordrer vores eksistens. For det vil ske: Pandemiernes tid er langtfra forbi.Bogen er blevet til i tæt samarbejde med Lars Igum Rasmussen, der som sundhedsredaktør på Politiken har dækket coronapandemien med mere end 200 nyhedsartikler, interviews, reportager og analyser.

 • - En fortælling om at se kronisk sygdom som en gave
  af Ole Lystrup Iversen
  137,95 - 188,95 kr.

  Kronisk sygdom – gaven, der bliver ved med at giveOle Lystrup Iversen er en succesfuld erhvervsleder, en glad familiefar og en aktiv livsnyder, da han bliver ramt af parkinson i en alder af 44 år. Lægerne fortæller ham, at han er moderat til svært ramt. Men trods de dystre udsigter til et liv med en uhelbredelig sygdom insisterer Ole på at se sin sygdom som en ven og ikke som en fjende. I dag oplever Ole store fremskridt, og han er ikke i tvivl om, at det skyldes hans positive syn på sin sygdom og de 8 enkle, men vigtige livsråd, som han deler ud af i sin bog.Om forfatterenOle Lystrup Iversen (f. 1973) er født og opvokset i Aalborg. I dag bor han i Maribo med sin kone og to teenagedøtre. Han er uddannet farmaceut og er tidligere næstformand i Pharmadanmark. Ole Lystrup Iversen købte sit første apotek i 2013. Han ejer i dag fem apoteker på Lolland-Falster. Som 44-årig fik han konstateret parkinson – en sygdom, som efter eget udsagn har lært ham at tænke positivt og givet ham et bedre liv. Siden 2020 har Ole Lystrup Iversen holdt adskillige foredrag om sin positive indstilling til kronisk sygdom.

 • af Jonathan Kennedy
  167,95 kr.

  'Thrilling and eye-opening' Lewis Dartnell'Unpicks everything we thought we knew... Mind blowing' Cal Flyn'A revelation' Sathnam SangheraHumans did not make history - we played host.According to the accepted narrative of progress, a few great humans have bent the arc of history. But in this revelatory book, Dr Jonathan Kennedy argues that germs have done more to shape humanity at every stage, from the first success of Homo sapiens over the equally intelligent Neanderthals to the fall of Rome and the rise of Islam.How did an Indonesian volcano help cause the Black Death, setting Europe on the road to capitalism? How could 168 men extract the largest ransom in history from an opposing army of eighty thousand? And why did the Industrial Revolution lead to the birth of the modern welfare state?The latest science reveals that infectious diseases are not just something that happens to us, but a fundamental part of who we are. Indeed, the only reason humans don't lay eggs is that a virus long ago inserted itself into our DNA, and there are as many bacteria in your body as there are human cells. We have been thinking about the survival of the fittest all wrong: evolution is not simply about human strength and intelligence, but about how we live and thrive in a world dominated by microbes.By exploring the startling intimacy of our relationship with infectious diseases, Kennedy shows how they have been responsible for some of the seismic revolutions of the past 50,000 years. Provocative and brimming with insight, Pathogenesis transforms our understanding of the human story, revealing how the crisis of a pandemic can offer vital opportunities for change.

 • - Selvhjælpsbog til kronikere
  af Birgitte Bentsen
  161,95 kr.

  En kronisk sygdom er en ubuden gæst, der er trådt ind i dit liv og som er kommet for at blive. Uanset hvad du gør, kan du ikke få den til at forlade dit liv igen. Og det kan være svært at acceptere. Spørgsmålet er, hvordan finder du dig til rette i dit liv sammen med den ubudne gæst? Med udgangspunkt i ACT (Acceptance and Commitment Therapy) tager psykolog Birgitte Bentsen dig med på en rejse til et meningsfuldt liv. Ved hjælp af enkle øvelser bliver du bedre til at acceptere de svære livsudfordringer, der er forbundet med en kronisk sygdom. Du bliver opmærksom på de kritiske tanker og svære følelser og lærer at håndtere dem på en anvendelig måde. Du får rettet dit fokus på det, som du værdsætter og får indstillet dit kompas efter den værdifulde retning. Bogen er første skridt på en rejse, hvor du kan leve et frit liv sammen med sygdommen. Om forfatterenBirgitte Bentsen er autoriseret psykolog fra Aalborg Universitet. Birgitte har i sit arbejde koncentreret sig om at forstå, hvorledes vi psykisk bliver påvirket af at være ramt af sygdom, og hvilken betydning den psykiske reaktion har for vores hverdag. Birgitte er i dag privatpraktiserende psykolog. Hun tilbyder behandling via individuelle- og gruppeforløb. Hun tilbyder desuden supervision og undervisning af psykologer med henblik på autorisation og tværfagligt personale.

 • - Huskekort til eksamenslæsning
  af Lærke Smidt Gasbjerg
  230,95 kr.

  Mikrobiologikortene hjælper dig med at huske information om de forskellige pensumrelevante humanpatogene mikroorganismer, når du skal læse til eksamen i mikrobiologi på medicinstudiet. Der er 163 kort, som du kan repetere alene eller med en læsemakker. Hver mikroorganisme er repræsenteret ved et kort, som i kondenseret form oplyser om karakteristika, infektioner, forekomst, smitteveje, diagnostik og forslag til behandling. Der medfølger desuden grendiagram-oversigter over de forskellige bakterier, virus, svampe og parasitter.

 • - at have et handicappet eller alvorligt sygt barn
  af Andrés Ragnarsson
  189,95 kr.

  Forældre til handicappede eller langtidssyge børn har meget til fælles. Uanset livsvilkår i øvrigt bliver man tvunget til at lære at forholde sig til, at ens egen og barnets livssituation er fuldstændig anderledes, end man havde forventet. Den praktiske dagligdag bliver en stor udfordring, håb og drømme for barnet og en selv skal revideres, og sorgen over barnets begrænsede muligheder i forhold til andre børn må bearbejdes. Hvordan bærer man sig ad med at skabe et godt liv for barnet, for sig selv og for hele familien under de betingelser?Bogen er en håndsrækning til forældre og pårørende i øvrigt. Med rådet Anbring først iltmasken på dig selv slår forfatteren bogens tema an, nemlig at man som forælder til et handicappet eller alvorligt sygt barn bliver nødt til at skabe ´nærende´ rammer for sig selv for at være i stand til at skabe de bedst mulige rammer for barnet. Bogen handler således ikke om børnene som sådan, men om omsorgspersonerne omkring barnet, særligt forældrene.

 • af Tina Kehlet Primholdt
  157,95 - 192,95 kr.

  En smuk og barsk beretning om sorg og tab samt lys og kærlighed. Da Alberte er 7 år gammel, får hun diagnosen Metakromatisk Leukodystrofi (MLD), en nervesygdom, der langsomt nedbryder hendes motoriske og kognitive færdigheder. Albertes mor beskriver ærligt og personligt, hvordan Albertes diagnose og sygdomsforløb rammer familien med et hårdt slag og kaster mor, far og storesøster ud i en følelsesmæssig nedtur, hvor de magtesløse lever med visheden om, at Alberte skal dø. Alligevel får dødens tilstedeværelse dem ikke til at opgive at finde en retning og mening med livet og lader lyset og kærligheden dominere i Albertes korte liv.

 • af Bernhard Nordentoft
  157,95 - 192,95 kr.

  En personlig beretning om at leve i 30 år med den kroniske sygdom multipel sklerose. Det er en modig, humoristisk og åbenhjertig fortælling uden filter. Om at bevare livsglæden, selvom sygdommen langsomt tager magt over kroppen. Fortællingen er opbygget kronologisk, fra forfatteren får sin diagnose som 24-årig i 1989 og frem til 2021. Forfatteren beskriver ærligt og åbenhjertigt om chokket over diagnosen, trangen til at holde fast i et normalt liv, følelsen af afmagt og udfordringer i forhold til bl.a. sex og job. Men også om erkendelse og accept af de nye livsvilkår med en sygdom, som dominerer hans krop og liv. Stærkest af alt er kærligheden og samlivet med ægtefællen Rikke, som har været bærende hele vejen igennem, og som har hjulpet forfatteren med at holde humøret og virketrangen oppe.Bernhard Nordentoft (f. 1966) fik diagnosen multipel sklerose som 24-årig. Han har et fleksjob i udenrigsministeriet, hvor han arbejder med IT. Har siddet i kørestol siden 2005. Gift med Rikke siden 2000 og far til to store børn. Han har skrevet flere indlæg og holdt foredrag om sin sygdom, og han har et stort socialt og fagligt netværk.

 • af Birne Dalbjerg
  173,95 kr.

  Hvordan præger det en familie, når det meste af en borgers liv afhænger af det sociale system, hvor ens liv bliver vejet og opgjort af skønsvurderinger og lovgivning?Efter en barndom i helvede endte Birne Dalbjerg i det sociale system. Blot en borger er en autentisk fortælling om forfatterens liv i Danmarks sociale system i perioden 1977 til 2018.Den dybt personlige beretning indeholder både positive oplevelser og tragikomiske elementer, hvor systemets kassetænkning reducerer mennesket til et sagsnummer.Bogen er et vidnesbyrd om en næsten overmenneskelig kamp for at se glæden i livet.Om forfatterenBirne Dalbjerg (f. 1955) er opvokset i det smukke Nordsjælland og har en musikpædagogisk eksamen. Hun debuterede i 2018 med Kan du se Lyset – et gruopvækkende vidnesbyrd om en barndom med vold, psykisk terror og seksuelle overgreb.

 • af Anne Brigitta Holde
  157,95 kr.

  Hvad sker der efter et mirakelkursus på en græsk ø? Hvordan kan en pakistansk lufthavnsmedarbejder lære en at bede om hjælp, og kan man tale med sin mad? Forfatteren giver sin beretning om at tackle svære livsvilkår, når kroppen bliver udfordret af en uforudsigelig og katastrofal, kronisk sygdom.En sclerosediagnose gav anledning til at tænke livet anderledes og indføre nye rutiner. Hjertets forvandling – tårernes vækkeur tager dig med på en rejse af små fortællinger ud fra et holistisk livssyn. Indre stemmer i kroppen taler og gør sammen med tårerne opmærksom på, at der er ubalance i kroppen. Livet bliver aldrig det samme igen og med en smule humor krydret med hårdt arbejde, kan meget forandre sig.Bogen giver dig inspiration til, hvordan du som et aktivt, nysgerrigt og engageret menneske kan påvirke din egen livskvalitet. Efter år uden balance og kræfter har forfatteren igen fundet cyklen frem.ForfatterenAnne Brigitta Holde er født i 1961. Hun er uddannet socialrådgiver fra Aalborg Universitetscenter (AUC) i 1987. Hun har arbejdet i forskellige kommunale institutioner med udsatte børn og familier og har i mange år arbejdet som familiekonsulent. Hjertets forvandling – tårernes vækkeur er hendes første bog.

 • af Lisbeth Riisager Henriksen
  130,95 kr.

  Et liv med handicap eller alvorlig sygdom er ofte ensbetydende med en afhængighed af det omgivende samfund. Mange mennesker har indflydelse på det liv, og det er ikke lige meget, hvem man møder, når man er i andres hænder – om de viser omsorg og rettidig omhu eller ikke gør. Mange mennesker har et ansvar her, men nogle har et særligt ansvar, fordi de har særlig stor indflydelse på de vilkår, som udsatte borgere skal leve under. De seneste år har tidsånden blæst i en nyliberal retning, der hylder det individ, der kan klare sig selv. Der er ikke længere den samme velvilje over for den borger, der ikke kan klare sig selv, og hjælpemulighederne er blevet væsentligt forringet. Det sætter mange svage borgere under stort pres. Denne bog handler om, hvad det betyder i denne situation at være i andres hænder. Den belyser det ud fra forskellige vinkler og sætter ord på, hvordan møderne med det omgivende samfunds forskellige parter kan se ud. Bidragene er skrevet af mennesker, der er engageret professionelt eller på frivillig basis i problematikken.

 • af David J Dabbs
  2.903,95 - 3.199,95 kr.

  Written with useful practicality in mind, Breast Pathology, 3rd Edition, provides surgical pathologists with authoritative guidance on the selection and best use of proper diagnostic techniques when reporting on breast specimens. Dr. David J. Dabbs and a team of internationally acclaimed pathologists incorporate genomic and molecular information, gross and microscopic findings, radiologic and laboratory diagnosis, theranostics, and immunohistochemistry to cover every aspect of benign and malignant lesions of the breast, helping you minimize diagnostic variation and error in the sign-out room. Brings you fully up to date with recent advances, including new molecular information for breast entities, new surgical techniques, more widely used multigene prognostic tests, and assays used to determine treatment, such as PD-L1 as a new immunotherapy biomarker for triple-negative breast cancer.  Incorporates the latest classifications of breast pathology and molecular diagnosis.  Organizes each topical chapter around relevant genomic and molecular information, clinical presentation, gross and microscopic pathologic findings and diagnostic and molecular immunohistochemistry.  Maps immunohistochemistry for each entity according to diagnostic, theranostic, and genomic applications, with specific regard to disease entities in each chapter.  Discusses breast specimen handling in detail to assure proper sampling and processing for optimal molecular and immunohistochemistry resulting.  Supplies a convenient quick reference at the beginning of each chapter that includes all relevant diagnostic, theranostic, and genomic data for fast retrieval.  Features approximately 2,000 full-color pathological images that clearly depict clinical, radiological, molecular, immunohistochemical, and theranostic aspects of disease.  Includes biomarker guideline updates throughout.  Reflects updates to new tumor staging data in the American Joint Committee on Cancer (AJCC) 8th Edition and updated ASCO/CAP guidelines for interpreting HER2 assays.   Enhanced eBook version included with purchase. Your enhanced eBook allows you to access all of the text, figures, and references from the book on a variety of devices.

 • af Rajib Deb, Yashpal Singh Malik, Ajay Kumar Yadav & mfl.
  1.980,95 kr.

  This detailed book explores new molecular biological techniques for the detection of both antigens and antibodies of porcine diseases. Assays examined within this collection include improved methods of nucleic acid extraction, polymerase chain reaction (PCR), droplet digital PCR (ddPCR), polymerase spiral reaction (PSR), cross-priming amplification (CPA), enzyme-linked immunosorbent assay (ELISA), as well as peptide nucleic acid (PNA) based tools, aptamer-based tools, and lateral flow assays and different immune assay-based diagnostics for porcine diseases. As part of the Springer Protocols Handbooks series, the present book contains the type of in-depth knowledge on important diagnostics tools that provide a vital source of information for scientists, researchers, and students from different fields. Authoritative and practical, Protocols for the Diagnosis of Pig Viral Diseases aims to guide researchers toward developing new technologies for the diagnosis of pig pathogens.

 • af Morten Tryland
  1.792,95 kr.

 • af Hans Jørn Kolmos
  36,95 - 54,95 kr.

  Resistente bakterier er blevet en større trussel langt hurtigere, end eksperterne hidtil har forudset det. Studier peger på, at resistente bakterier i 2050 vil tage livet af lige så mange mennesker som for eksempel kræftsygdomme.Da Alexander Fleming i 1928 opdagede antibiotika, revolutionerede det lægevidenskaben. Her små hundrede år efter er vi ved at sætte hele fremskridtet over styr. Ifølge professor i mikrobiologi Hans Jørn Kolmos er det nødvendigt med en anden tilgang til udviklingen og ikke mindst brugen af antibiotika i sundhedsvæsenet og landbruget, hvis vi i fremtiden vil undgå, at helt almindelige infektioner kan blive livstruende.Hans Jørn Kolmos (f. 1948) er professor på Syddansk Universitet og tidligere overlæge på Klinisk Mikrobiologisk Afdeling på Odense Universitetshospital, hvor han blandt andet har ledet forskningen i MRSA. Kolmos er vokset op på en stor gård ved Toftlund i Sønderjylland, og slægten har drevet landbrug i flere hundrede år.Moderne Ideer er støttet af Lundbeckfonden, Augustinus Fonden og Statens Kunstfond. I bøgerne gør førerende forskere deres viden tilgængelig og leverer deres bud på, hvordan vi løser tidens største udfordringer.

 • af Mohammad Shahid, Anuradha Singh & Hiba Sami
  910,95 kr.

  This timely book discusses antimicrobial drug resistance, specifically, the resistance against the beta-lactam class of antibiotics by Gram-Negative bacteria. The book is broadly divided into five sections. The first section describes the underlying mechanisms of antimicrobial resistance in Gram-negative bacteria. It gives an insight into the beta-lactamases, their types, classification, inhibitors, etc. The second section delves deep into the genetic basis of resistance. It talks about transposons, integrons, insertion sequences associated with antibiotic-resistant genes. The next section describes phenotypic and molecular methods to detect beta-lactam resistance. The fourth section talks about the epidemiology and prevalence of beta-lactamases in the environment. The last section of the book describes the various therapeutic options to combat this growing public threat of antimicrobial resistance. It talks about the current reserve drugs, as well as the newer antibiotic agents that are in the pipeline. This book is essential for clinical practitioners, students, and researchers in basic and medical microbiology.

 • af Lu Lu & Shibo Jiang
  1.301,95 - 1.333,95 kr.

  This book focuses on the important discoveries of the small molecule-, peptide-, and protein-based virus entry inhibitors and discusses advance of the development of different type of virus entry inhibitors as a novel class of antiviral drugs for treatment and prevention of viral infection. It includes entry inhibitors of HIV,HeV, NiV, RSV, EBOV, HCoV, HBV, HCV, HDV, HPV, flavivirus and influenza virus, so on. This book aims at providing an updated knowledge on virus entry inhibitors.

 • af Wanderley de Souza
  1.498,95 kr.

 • af S. Shivaji
  1.216,95 kr.

  This book provides an integrated review of the human ocular microbiome. It documents the discovery of ocular surface microbes by the conventional cultivable method and next generation sequencing technologies in both healthy and diseased (keratitis, uveitis, endophthalmitis, blepharitis, conjunctivitis etc.) eyes. The book further discusses the confounding factors that influence the microbiome, mycobiome and virome. The chapters cover niche-specificity with reference to skin, eyelid- margin, hands etc. It highlights the concept of core genera, dysbiosis and discriminating genera and covers the functional relevance of the dysbiotic microbiome, mycobiome and virome with respect to ocular diseases. The book includes topics on the relevance of molecular mechanisms, including quorum-sensing and mucin metabolism to ocular disorders, such as dry eye; and, microbiome-based therapies for treating of ocular disorders like vernal keratoconjunctivitis. The book is essential for microbiologists studying the human eye, ophthalmologists treating eye infection and trauma. It also caters to students of medical microbiology and medicine.

 • af Bryn Nelson
  167,95 - 227,95 kr.

 • af Ivano de Filippis
  1.333,95 kr.

 • af Vinay Kumar, Mansee Thakur, Varsha Shriram & mfl.
  1.008,95 kr.

 • af Karuna Singh
  1.131,95 kr.

  This book presents a comprehensive view on mycotoxins of agricultural as well as non-agricultural environments and their health effects in humans and animals. Mycotoxins have immunosuppressive effects; but some of them can cause cancers, mutagenicity, neurotoxicity, liver and kidney damage, birth defects, DNA damage and respiratory disorders. The problem of mycotoxins is long-lasting and their direct or indirect exposures to humans and animals must be further discussed. The first chapter will cover the historical perspective of mycotoxins along with timeline while the second one will provide overview including classification of mycotoxins and mycotoxicoses. The comprehensive information/ literature on traditional, emerging and mushroom mycotoxins will be given in chapters 3, 4 and 5 respectively. Chapter 6 will deal with mycotoxins co-occurrence poisoning whereas new and masked mycotoxins will be described in chapter 7. The important aspects of mycotoxin studies like extraction, characterization and analysis and management strategies will be summarized in 8 and 9 chapters. The last chapter of the book will cover the recent developments in toxicokinetic studies of mycotoxins. The book will have the most up-to-date information and recent discoveries to deliver accurate data and to illustrate essential points to a wide range of readers including mycologists, clinicians, agricultural scientists, chemists, veterinarians, environmentalists and food scientists.

 • af Ryota Hokari
  2.362,95 kr.

  This manual treats both conceptual and practical aspects of gastrointestinal polyposis syndrome, which is characterized by dermatologic manifestations. The book offers both detailed and comprehensive analysis of the endoscopic findings achieved from 88 cases, which led to novel concepts and classification of the dermatologic manifestations according to distribution pattern, the thickness of mucosa, and intervening inflamed mucosa between polyps. The book also offers comparisons of the endoscopic features to pathological features. Abundant illustrations show the observations of the malignant lesions using special lights, such as NBI and BLI, to provide a comprehensive view of the Cronkhite-Canada syndrome (CCS) polyp.Atlas of Cronkhite-Canada Syndrome is essential guidance for gastroenterologists and pathologists who pursue the new diagnostic approach and treatment for CCS. It also attracts clinicians interested in the latest updates on this field and those who encountered the CCS patients with refractory to corticosteroid treatment. The risk of colorectal cancer in patients with CCS may increase because multiple inflammatory pseudopolyps make it more difficult to detect premalignant adenomas. Additionally, as endoscopy for GI disease becomes widespread in developing countries, the number of diagnosed patients will likely increase. Thus, it is crucial to have a broader understanding of the disease and the treatment strategy, and this book aims to simplify a complicated picture of the rare disease.

 • af Katharina Richter
  1.792,95 kr.

  Bacteria and fungi are able to aggregate together or on surfaces in densely packed microcolonies, facilitated by extracellular polymeric substances for cell protection and stability. These biofilms have proven to be extremely hard to eradicate and remove once established. In chronic infections, this condition can result in a high degree of morbidity and mortality as regular antibiotic treatments are ineffective against biofilms. In industrial facilities, the formation of biofilms can ruin production and result in enormous financial losses.In this book, the current state of antibiofilm research is presented by experts from around the world. Novel, cutting-edge techniques and new optimized strategies based on established methods are discussed in chapters focused on biofilm prevention, treatment and control for the application in clinical, industrial and veterinary settings.Antibiofilm strategies, such as chemical and enzymatic treatments, surface modification and coatings, quorum sensing inhibition and dispersal induction, phage therapy, cold plasma treatment, hyperbaric oxygen treatment, and metal-based nanomedicine are covered, among many others.This book contributes to the UN's Sustainable Development Goal 3: Good Health and Well-Being and is a valuable resource for healthcare professionals, microbiologists, academics and for educators to inform curricula of universities and colleges.

 • af Mirko D'Onofrio
  1.206,95 kr.

  The second edition of this atlas focuses on imaging methods and techniques, new diagnostic concepts and therapeutic approaches in management of pancreatic neoplasms. Although interest in pancreatic pathology is very high in the radiological and gastroenterological communities, less is known about it than about, for example, liver pathology. Diagnosis depends on the structure of the pancreatic lesion, which can be directly visualized in US, CT or MR images.The book's focus is very much on the imaging and pathological appearances, with most of the text concentrated at the beginning of the book followed by images gallery. A comprehensive overview is provided of typical and atypical presentations and diverse aspects of common and rare pancreatic tumors, including ductal adenocarcinomas with dedicated chapter to ductal adenocarcinoma downstaging, neuroendocrine neoplasms, cystic pancreatic neoplasms and intraductal papillary mucinous neoplasms. The Verona "e;Pancreas Centre,"e; the first institute of its kind in Italy and one of very few in the world, pursues an interdisciplinary approach to treating the problems of this organ, focusing on the patient, on research, and on teaching. A dedicated center that can look back on 40 years of tradition, many of its respected specialists have made essential contributions in surgery, gastroenterology, oncology, pathology, and radiology. Given its scope, this atlas will be an invaluable asset, helping radiologists understand the underlying pathology and helping pancreatic pathologists understand the imaging translation.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.