Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering

Kogebøger: salater og grønsagsretter

Her finder du spændende bøger om Kogebøger: salater og grønsagsretter. Nedenfor er et flot udvalg af over 29 bøger om emnet.

Vis mere
Filter
Filter
Bogtype
  • (29)
  • (8)
  • (1)
Format
  • (15)
  • (9)
  • (8)
  • (5)
  • (1)
Sprog
  • (29)
Pris
DKK
Bedømmelse
  • (6)
  • (7)
  • (8)
  • (8)
  • (8)
Serie
  • (1)
  • (1)
Tag
  • (3)
  • (3)
  • (2)
  • (2)
  • (2)
  • (2)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
  • af Mette Løvbom
    145,95 - 168,95 kr.

    Denne ny bog fra SalatTøsen, alias Mette Løvbom, er fuld af nytænkte, skønne, sunde og smukke salater, der alle indeholder masser af smag, og som kan bruges til enhver lejlighed og i enhver tænkelig sammenhæng. Som titlen antyder, er det salater, der er nemme at lave i hverdagen, så man også indirekte får hjælp til at få mere grønt indenbords i det daglige, sådan som rigtig mange af os har brug for og godt af. Med SalatTøsens salater kan man slet ikke lade være med at spise mere af alt det sunde. Bogen indeholder lige så mange salater som sidst og er bygget op præcis som den første bog med salater til de fire sæsoner, herunder med en bred palet af gode danske grøntsager samt dressinger, knas & knæk og sylt. Derudover giver SalatTøsen tips til, om salaten fx er god til madpakken næste dag, hvis man skulle have en rest tilbage. Og læserne får for første gang konkrete tips til, hvordan de kan opbygge deres eget salatværksted derhjemme, så familien altid kan fremtrylle en salat på under 10 minutter. En hverdagskogebog fyldt med årstidsbestemte salater med saft og kraft. Simpel grøn mad til hele familien. Bag Salattøsen står Mette Løvbom, der tilbage i 2013 oprettede fællesskabet Salattøsen, først på facebook og senere som hjemmeside. I dag har de to universer henholdsvis 110.000 trofaste følgere og over 80.000 unikke besøgende om måneden. Mette Løvbom/Salattøsen har desuden været vært på programmerne Årstidens spisekammer, der stadig kan ses på flere af TV 2 Regionalkanalerne. Mette Løvbom/Salattøsen turnerer også med workshops og foredrag for både professionelle kokke og madinteresserede i det ganske land, ligesom hun driver egen kursusvirksomhed. Forfatter til kogebøgerne Salattøsen - salater hele året rundt (2016) og Salattøsen - kål hele året rundt (2017).

  • af Claus Dalby
    231,95 kr.

    Det skal være en fornøjelse at tabe sig! I marts 2018 valgte Claus Dalby at tage (gryde)skeen i den anden hånd og lægge kosten om. Den fede og søde mad blev erstattet af ikke alene sunde, men også smukke salater, supper og andre plantebaserede retter. Efter blot ti måneder resulterede det i et vægttab på 40 kilo. I bogen fortæller Claus Dalby om sin rejse frem mod et sundere liv og kommer med forslag til og opskrifter på over hundrede grønne retter.

  • - Salater hele året rundt
    af Mette Løvbom
    124,95 - 133,00 kr.

    Lækker bog spækket med salater til hele året fra den utroligt populære Salattøsen, der er kendt fra både tv og sin velbesøgte salatblog. Salattøsen – alias Mette Løvbom – har gode opskrifter på og inspiration til nye salater til enhver lejlighed hele året rundt. Hvad enten man er til bagt blomkål med sennepscreme, grillet spidskål med porrepesto eller en grønkåls-coleslaw, vil man i denne bog med garanti kunne finde en god salat til både hverdag og særlige lejligheder. Bogen er inddelt efter råvarer i sæson, og opskrifterne er sammensat og afstemt ud fra at der altid skal være lidt surt eller syrligt, lidt sødme, noget blødt og noget knas, som tilsammen giver en velsmagende salat, der har det hele. Så ud over de mange salater er bogen også fyldt med alle former for marinader, pestoer, sylt og lækkert urtedrys, knas og knæk.

  • af Mette Løvbom
    124,95 - 133,00 kr.

    Hendes første bog Salattøsen – salater hele året rundt blev en kæmpemæssig bestseller, der solgte over 30.000 eksemplarer på under et år. Nu kommer SalatTøsen, med det borgerlige navn Mette Løvbom, med en ny, lækker kogebog med fokus på det supersunde kål. Mulighederne med kål er uendelige, og Salattøsen – kål hele året rundt viser da også hvordan vi uden besvær kan blive bedre til at bruge de næringsrige grøntsager spækket med fibre, vitaminer og antioxidanter i den daglige kost. Og der er masser af inspiration at hente i de mere end 130 opskrifter med hvidkål, rødkål, grønkål, rosenkål, broccoli, blomkål, kålrabi, glaskål, savojkål og palmekål. Mette byder ikke bare på sprøde og lette hverdagssalater, mættende måltidssalater og serveringer til de kødfrie dage, men også til højtider og til, når man er på farten. Desuden indeholder bogen supper, tærter og en helt ny palet af snacks. Under hver opskrift er der forslag til tilbehør samt gode tips. Om arbejdet med bogen siger Mette selv: ”Der er så mange variationsmuligheder med kål, som gør den til en verdensmester blandt de grønne råvarer, der fortjener at blive hyldet. Kål kan så meget – den kan marineres, steges, bages, grilles, sauteres, syltes, fermenteres, braiseres, blancheres og dampes. Den eneste tilberedningsform, jeg ikke udsætter min kål for, er at udkoge den. Det er ikke blot et stort selvmål – det er også et tab af god smag samt af en lang række gode vitaminer og næringsstoffer!”

  • - Maksimal fedtforbrænding
    af Majbritt L. Engell & Alice Apel Hartvig
    208,95 kr.

    Grøn keto er en let og komplet kostguide af Majbritt L. Engell og Alice Apel Hartvig, som hurtigt genstarter dit stofskifte og giver dig i allerhøjeste grad en høj fedtforbrænding til et hurtigt og sundt vægttab. I bogen bliver du introduceret til en 3-ugers kur, som varer i lige så lang tid, som du selv har behov for det. Majbritt og Alice byder på 60 forskellige, saftige opskrifter, som er en hurtig vej mod til slankere krop, hvor du samtidig både sikrer dig et lavere blodtryk, blodsukker, insulin og dit kolesteroltal bliver ligeledes sænket. Ketokuren indeholder kun miljøvenlige opskrifter med fjerkræ, fisk, æg, nødder, kerner, sunde fedtstoffer og et hav af grønsager. Diæten er motiverende og overskuelig at gennemføre, hvor der desuden er placeret en nydelsesdag hver uge, så der også er plads til at hygge sig. Hvis du er på jagt efter et sundt vægttab, hvor hvor du sikrer dig de nødvendige vitaminer og mineraler din krop har brug for, så er ‘Grøn keto’ den perfekte kostvejledning til dig.

  • af Yotam Ottolenghi
    120,95 - 238,95 kr.

    Med sine meget succesfulde restauranter og bestselleren Ottolenghi: The Cookbook har Yotam Ottolenghi etableret sig som et af de mest interessante talenter i verden inden for madlavning og som madskribent. Denne eksklusive samling af vegetaropskrifter indeholder 120 originale retter, hvoraf mange i første omgang blev udviklet til New Vegetarian-klummen i magasinet The Guardian Weekend.Yotams madinspiration stammer fra hans middelhavsbaggrund og hans kompromisløse kærlighed til ingredienserne. Selv om han ikke selv er vegetar, er hans tilgang til vegetarkøkkenet aldeles original og innovativ og baseret på stærke og friske smagskombinationer. Bogen er inddelt i afsnit tilegnet grønt, auberginer, kål, ris og kornprodukter, pasta og bælgfrugter, rodfrugter, squash, løg, frugt, svampe og tomater, og bredden i farver, smagsvarianter og teksturer er usædvanlig.Fuld af inspirerende opskrifter og illustrereret af Jonathan Lovekins farverige madfotos er Plenty et must-have hos såvel kødspisere og vegetarer.Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

  • - Mere grønt i hverdagen - helt enkelt
    af Ditte Ingemann
    45,95 - 231,95 kr.

    GIV DET GRØNNE HOVEDROLLEN… … sådan lyder opfordringen i denne inspirerende kogebog, der har fokus på, hvordan du let og lækkert får flere grøntsager på menuen i hverdagen. I MIT GRØNNE KØKKEN finder du 80 velsmagende retter med det grønne som omdrejningspunkt. Glæd dig til klassiske salater, lune salater, skønne supper, varme retter og lækkert tilbehør, men også til et kapitel om grøn morgenmad og inspiration til hvilke råvarer, du skal bruge hvornår. Opskrifterne er nemme at gå til og kan laves på 30-40 minutter. Grøn fastfood kalder forfatter Ditte Ingemann det. Er du vegetar, kan du have stor glæde af bogen, men det er ikke en klassisk vegetarbog. Du kan sagtens servere kød, fisk og fjerkræ til opskrifterne, og bagerst i bogen finder du en liste over, hvad retterne passer allerbedst til. Kort sagt en bog til alle, der har lyst til at gå på opdagelse i det grønne univers – både kødspisere, vegetarer og dig, der bare er på udkig efter ny inspiration til grønne retter. DITTE INGEMANN er bachelor i ernæring og sundhed og står bag en af Danmarks mest populære madblogs, The food Club. Hun er fast madskribent i Politiken, hyppig gæst i Go’ morgen Danmark og forfatter til ”Sukkerfri børnefest”, ”Low Carb”, ”Sunde søde sager” og ”Salater”.

  • af Hugh Fearnley-Whittingstall
    228,95 kr.

    Den kendte tv-kok, forfatter og madaktivist Hugh Fearnley-Whittingstall fra River Cottage er tilbage med ‘Meget mere grønt’ i bedre form end nogensinde. Bogen er en uundværlig for alle, der gerne vil spise lidt mere grønt – og som elsker den gode smag. ‘Meget mere grønt’ er opfølger til bestselleren Grøn hverdagsmad fra River Cottage, der er solgt i mere end 25.000 eksemplarer i Danmark. ‘Meget mere grønt’ er fyldt med nemme, indbydende opskrifter, der gør det sjovere at tilberede – og især at spise – grønt. Der er kapitler med hovedretter, hvor det grønne kombineres med kerner, nødder og bælgfrugter og krydres med krydderier og krydderurter, så maden mætter og tilfredsstil- ler alle sanser. Der er sunde salater, mættende supper og lækre tapasretter, som inspirerer dig til at spise på en livsbekræftende måde. Og så er der et stort kapitel med raw food – lutter gode, grønne sager, der bare er skåret, snittet, blendet og pureret, så de er nemme at få ind i din daglige kost.

  • af Nadia Mathiasen
    188,95 kr.

    Nadia Mathiasen står bag den populære madblog Foodfanatic. Og efter bestselleren Kødfri mandag udgiver hun nu efterfølgeren Flere kødfrie dage. Her får du 52 nye opskrifter, der viser dig, hvordan du kan tilberede endnu flere nemme og smagfulde retter uden kød. Nadia Mathiasens budskab er stadig klart og enkelt: En kødfri dag om ugen gavner både miljøet og sundheden.

  • af Ditte Ingemann
    142,00 - 145,95 kr.

    Salat-agurk-tomat er en lidt slatten salat-tankegang. Salater kan så meget mere – faktisk er Ditte Ingemann, der selv spiser salat hver dag, tilbøjelig til at mene, at en salat kan ALT. Det viser salat- og grøntsagseksperten i sin nye bog, hvor hun slår et slag for at få redefineret begrebet ”salat”, så ordet forstås i sin bredeste forstand. Det gør hun i form af 75 nye, sprøde, sunde og saftige salatopskrifter til enhver lejlighed og for enhver smag. Der er alt lige fra de simple og de lune, til de fyldige, de festlige, de feminine og de maskuline samt de supersunde. I bogen finder man også opskrifter på salatens bedste ven, nemlig tilbehør og toppings som brød, saltede mandler, bagte tomater, gode dressinger m.m., som alt sammen sætter kulør på salatskålen. Ditte giver også tips til, hvordan man nemt kan sammensætte salater, festlige salatmenuer samt ikke mindst til godt salatgrej. Endelig har bogen en gennemgang af Dittes ”10 superhelte” i salatmæssig sammenhæng: spidskål, blomkål, tomat, squash, græskar, fennikel, jordskok, glaskål, aubergine og knoldselleri. Læseren får gode råd om, hvad de kan bruges til, hvilke krydderier de passer godt sammen med, og hvordan konsistens og smag bliver ved forskellig tilberedning.

  • af Nadia Mathiasen
    188,95 kr.

    100 KØDFRIE DAGE Uge for uge – året rundt I ‘100 Kødfrie Dage’ får du 100 enkle og kødfrie hovedretter, der gør det nemt og praktisk at spise mere kødfrit. Opskrifterne er tilpasset årstiderne og tager udgangspunkt i sæsonens grøntsager. Alle opskrifter har masser af smag, da Nadia bruger mange krydderier og umami-rige ingredienser. Og det er lige præcis det, der gør, at selv inkarnerede kødspisere er vilde med Nadias opskrifter. Du får også gode råd til, hvordan du erstatter kødet med friske grøntsager.Nadia Mathiasen står bag den populære madblog Foodfanatic. Hun har jævnligt undervist i madlavning og optrådt på landsdækkende TV. Herudover leverer hun opskrifter til magasiner, aviser og virksomheder.‘100 Kødfrie Dage’ er en samlet genudgivelse af bestsellerne ‘Kødfri Mandag’ og ‘Flere Kødfrie Dage’.

  • af Meyers Madhus
    273,95 kr.

    Meyers salater giver måned for måned nyt liv til salatskålen. Over 100 helt nye opskrifter med spændende tilberedningsmetoder som fermentering, røg, grill og syltning. Fokus er især på forår, sommer og efterår, hvor lokalt dyrkede grøntsager med masser af smag er lige ved hånden, og hvor udekøkkenet kan tages i brug. Bogen, der er rigt illustreret med lækre fotos, spænder fra helt enkle sager til fyldige middagssalater, der er et måltid i sig selv, og henter også inspiration fra de asiatiske køkkeners fantastiske smagsunivers.

  • af Claus Dalby
    231,95 kr.

    Claus Dalbys første kogebog - Slank. Plantemad fra mit grønne køkken, der udkom i begyndelsen af 2019, blev straks en bestseller. Her fortalte den kendte havemand, hvordan han på et år havde tabt 40 kilo og kom med en mængde grøntsagsbaserede retter. Ikke alene supersunde, men også delikate og smukke retter uden ret mange ingredienser. Snart kommer efterfølgeren - Hold vægten. Plantemad fra mit grønne køkken. Man siger, at det er svært at tabe sig, men endnu vanskeligere at holde vægten. Faktisk viser forskning, at rigtigt mange af de mennesker, der taber en masse kilo, snart tager dem på igen. Dette er ikke sket for Claus Dalby. Her, snart et år efter udgivelsen af sin første bog, holder han en stabil vægt. Og han er sikker på, at det er for livet. Det skyldes i høj grad, at Claus Dalby helt fra begyndelsen valgte, at der ikke skulle være tale om en diæt eller en kur. Hemmeligheden er ganske enkel: det handler om en livstilsændring; at tage grydeskeen i den anden hånd og begynde at spise meget mere grønt og groft. Dette fortæller Claus Dalby om i bogen med over hundrede nye opskrifter. Hold vægten. Plantemad fra mit grønne køkken udkommer medio november.

  • - Så & spis 60 vietnamesiske opskrifter
    af Anh Lê
    235,95 kr.

    ”Den indre ro er at så og spise,” siger Anh Lê, i sin tredje kogebog LêLês urtekøkken. Så & spis! 60 vietnamesiske opskrifter. Her har krydderurter og grønsager i hovedrollen. Bogen indeholder opskrifter på saucer, salater, fingermad, simreretter, middagsmenuer og supper. Samtidig har den en introduktion til at dyrke sine egen krydderurter – både de klassiske og de mere eksotiske. Bogens krydderurter kan dyrkes i køkkenhaver, højbede, altankasser og vindueskarme. Derudover fortæller Anh Lê, der ikke er født med grønne fingre, ærligt om processen med at anlægge sin have – både praktisk og mentalt. Særligt mentalt har haven hjulpet Anh Lê, og hun vil derfor med bogen inspirere andre til at kaste sig over at så, dyrke, høste og spise - gerne i selskab med venner og familie. 

  • - Naturligt - Enkelt - Vegansk
    af Asta Just Schack
    198,95 kr.

    Et simpelt grønt liv viser vejen til et simpelt, plantebaseret liv for alle dem, der har lyst og mod til mad primært baseret på planter. Ønsker du at spise mere grønt, så er det her bogen, der giver dig opskrifter på lækre retter. Bogen indeholder skønne opskrifter, som alle er uhyre simple og lavet med kendte og almindelige, grønne råvarer. Det er gode, nordiske grøntsager, som med simple kneb og nem tilberedning udfordrer dine smagsløg på en ny og spændende måde. Et simpelt grønt liv er en smuk bog med billeder af grøntsager og grønne retter i al deres pragt. Bogens forfatter, Asta Just Schack, står selv bag alle fotos i bogen, taget i eget køkken under ægte tilberedning af retterne.

  • af Diverse
    164,95 kr.

    I denne kogebog har vi samlet 75 af vores bedste opskrifter på grønne retter, som vi gennem tiden har udgivet på FADL’s Forlag. Opskrifterne kommer fra otte forskellige kogebøger, men de er her samlet for nemt og indbydende at inspirere til et grønnere køkken. Salater og grønt tilbehør kan altid med fordel bruges i et måltid, hvad enten de blot klemmes ind eller fylder størstedelen af din tallerken. Opskrifterne er inddelt i de tre kapitler: Små salater, Store salater og Grønt tilbehør. De små salater gør sig specielt godt som tilbehør til en hovedret, mens de store salater er måltidssalater, der sagtens kan mætte alene. Alle retterne er nemme at lave, men det betyder dog ikke, at udseende og smag halter bagefter. Som du vil opdage i denne bog, så venter en smagfuld og smuk verden af salater og tilbehør, der er indbydende både til gæster og fester, og i hverdage og weekender.

  • - I klimakøkkenet
    af Ditte Ingemann
    161,95 kr.

    GRØNT I FRONT I klimakøkkenet Kogebogen er til alle, der gerne vil være klimavenlige i køkkenet. Med udgangspunkt i klimamadpyramiden – en opdateret version af den velkendte madpyramide – laver Ditte Ingemann lækker og bæredygtig mad. Bogen er bygget op, så den er nem at overskue. Opskrifterne beskrives simpelt og nemt forståeligt, så alle kan være med. Klimaforkæmper Anders Morgenthaler står bag bogens forord, og så folder Ditte Ingemann bogens dogmer ud helt kort – hvilke principper er opskrifterne lavet ud fra, hvilke varer er de bedste at vælge? Derudover følger ti simple råd til hjemmekøkkenet, der handler om rester, madsspild, indpakning, opbevaring, sæson, dyrkning med mere. De 60 lækre opskrifter er inddelt efter årstid, og hver opskrift er udstyret med en beregning af rettens CO2-belastning. Udgivet af Samvirke.

  • af Nikolaj Juel
    208,95 kr.

    Grillen er et fantastisk socialt samlingspunkt, og er synonym med sommer, hygge med familie og venner og kolde lækre drinks. De fleste kan grille en bøf. Men vi bliver ofte udfordret, når det kommer til grøntsager og vegetarmad på grill. Man kan altid grille en aubergine, en courgette eller en rød peber. Men det kan være svært at finde på nye og sjove ideer, der kan udvide ens repertoire.Når man laver mad ved grillen, vil de fleste helst lave alt på grillen. Det vil sige at grillen skal kunne mange forskellige ting. Den skal være en grill, en ovn og en kogeplade. Tænk på grillen som en ”madstation”, mere end en grill. Selvfølgelig skal man kunne grille i en traditionel forstand, men det er også ret anvendeligt at bruge indirekte varme. Og med en grill med låg kan man transformere sin grill til en ovn. Man kan tilberede rodfrugter, bage brød, lave lækre fade med ovnbagte grøntsager og meget andet.

  • - Den ultimative grundbog til det grønne køkken
    af Tom Victor Gausdal & Stian Floer
    228,95 kr.

    Mange har lyst til at spise grønnere og sundere mad. Men hvordan får man det gjort? Denne bog giver dig svaret. Grøntsagskogebogen er et nyttigt, enkelt og inspirerende værk, som garanteret vil forandre måden, du laver mad på. Bogen kan hjælpe dig til at lære, hvilke metoder der egner sig bedst i grøntsagskøkkenet, og hvordan du komponerer de bedste grøntsagsretter til frokost eller aftensmad. Hvad enten du leder efter nye favoritretter eller sundt og spændende tilbehør til hverdagsmaden, er bogen for dig. Kokkene bag Grøntsagskogebogen er Tom Victor Gausdal og Stian Floer. De er blandt Norges førende kokke, og har sammen solgt over 300.000 kogebøger. I Grøntsagskogebogen får du deres bedste opskrifter og råd om grøntsagerne.

  • af Peter Friehling
    188,95 kr.

    GRØNT sous vide er en vejviser til lækre vegetariske og veganske måltider. Glem alt om røde bøffer for en stund – sous vide-tilberedning kan meget mere; den giver den optimale smag og konsistens ved tilberedning af grøntsager. Råvarerne bevarer smagen i en helt særlig grad, når de tilberedes i vakuumposer i vandbad. Med andre ord – smagen forsvinder ikke i vasken sammen med kogevandet.Bogen giver dig blandt andet opskriften på en gennemført vegansk, nordisk umamisovs, som kan fylde de fleste retter med salt, sødme og velsmag. Du får tips og tricks til, hvordan du får det bedste frem i dine grøntsager, og fem kapitler med originale vegetariske og veganske opskrifter udviklet specielt til sous vide. Bogen er opdelt i kapitlerne:• Blød – intense supper og cremet chawan mushi• Enkel – den enkelte grøntsag i centrum• Frisk – salater, hvor konsistensen er altafgørende• Fyldig – de mættende retter med masser af smag• Syrlig – modspil til det fede og det sødeGrønt sous vide er den femte bog om sous vide af specialisten Peter Friehling.

  • - Vegetariske retter fra grillen
    af Martin Nordin
    198,95 kr.

    Lær, hvordan du skal grille dine grøntsager! Nyd de dybe smage, når maden får lov til at blive rigtig sort. Løget bliver sødt, auberginen får et røget strejf, og jordskokkerne udvikler skønne ristede toner. Læs med, og få den rette teknik og masser af tips til krydderier, der løfter din vegetariske madlavning til nye højder.

  • af Carsten Kyster, Trine Hahnemann & Søren Ejlersen
    138,95 - 188,95 kr.

    JORDENS BEDSTE KOGEBOG er bygget op om et 80/20-princip: Der er skruet gevaldigt op for det grønne og ned for kødet. Valgt at fokusere mest på lokale råvarer og mindre udenlandsk. Det er bæredygtigt og godt for Jorden. I opskrifterne er 80 % af den samlede energi i måltidet vegetabilsk i form af frugt, grønt, korn, bælgfrugter og krydderurter. 20 % får du fra de animalske fødekilder som mejerivarer, kød, fjerkræ og fisk. Aarstiderne udbreder med denne bog også PLANETAR-konceptet, der handler om at spise og leve på en måde, så vi passer på vores planet. Fokus er på mad, der er velsmagende, nemt at lave og som ikke belaster klimaet med megen transport eller emballage.

  • - 65 ultragode opskrifter
    af Sabrina Fauda-Role
    158,95 kr.

    65 ultragode opskrifterEn lækker frokost, en god forret, et spændende tilbehør eller en let hovedret – salaterne i denne bog dækker alle behov! Du får både rent vegetariske måltider samt salater med kød, fisk og ost.Nemme opskrifter med max 6 ingredienserMange af salaterne er vegetariskeSpændende salater med kød, fisk, ost og ægFotos af alle ingredienser og af de færdige salater

  • af Stephanie Spangsberg
    277,95 kr.

    Salat, salat, salat er en kogebog spækket med sunde, enkle og lækre salatopskrifter, der viser, at det at spise sundt og grønt bestemt ikke behøver at være kedeligt. Du bliver klogere på, hvordan grønne og nærende retter både kan være et fantastisk tilbehør eller et hovedmåltid – hvad enten der skal laves mad til frokost- eller middagsbordet og mange eller få gæster. Flere kendte salatklassikere som Chevre Chaud, Salade Nicoise og cæsarsalat er at finde i bogen, men i nye og moderne klæder. Gamle, danske klassikere som agurkesalat, æggesalat og kartoffelsalat optræder også i bogen, men med et nyt og grønt twist. Der er mange vegetariske og veganske opskrifter at finde blandt de 75 salatopskrifter, og flere af anretningerne er en øjenåbner til den traditionelle måde at lave et måltid på, hvor kødet som oftest har hoved - rollen. I Salat, salat, salat er alt det grønne i fokus, og kød og fisk er det sekundære. Salat, salat, salat er for alle dem, der lever plantebaseret, dem, der ønsker at blive inspireret i køkkenet til at bruge mere grønt, dem, der gerne vil leve sundere uden at gå på kompromis med smag, og for alle dem, der bare elsker at samles med sine nærmeste over et godt måltid mad.

  • - Hverdagsretter med den optimale balance
    af Martin Kreutzer & Sandra Pugliese
    189,95 kr.

    Kvinder i alle aldre higer efter at leve grønnere og skære ned på kødet, uden dog at tage skridtet til at blive hverken fuldtidsvegetarer eller veganere. De søger samtidig en koststrategi, som tager hensyn til, at der ofte også er en familie at tænke på. Det er til dem, vi har skrevet flexitarens kogebog. Ud over en grundig teoretisk introduktion til denne sundhedsfremmende koststrategi byder bogen på et væld af smagfulde opskrifter. Her findes ingen besværlige madplaner, men til gengæld konkrete forslag til dagskostens sammensætning og masser af kombinations/variationsmuligheder. Med bogen i hånden er man klar til at betræde det sundhedsspor, som med garanti får hver eneste celle i kroppen til at sprudle af begejstring. Bogens vinkel: Hvad er en flexitar, og hvorfor giver det mening at kombinere masser af grøntsager med velvalgte mængder af animalske råvarer? Råvareleksikon: Hvad giver de forskellige råvarer af særegne kvaliteter, og hvor meget skal der spises for at hæve en optimal sundhedsbonus. Opskrifter: Lækre opskrifter til hele dagen, ugen og livet. Læseren lærer at sammensætte udvalgte råvarer til den perfekte ’sundhedskombi’. Desuden konkrete forslag til dagskostens sammensætning. Om forfatterne Sandra Pugliese og Martin Kreutzer er et stærkt team, som står bag flere populære kostbøger, blandt andet Souping og Ingefær. Sandra mestrer de smagfulde opskrifter, som sprudler af styrke, til perfektion, mens Martin med sin store ernæringsfaglige ballast bidrager med teoretisk tyngde, som garanterer, at du får fuldt sundhedsmæssigt udbytte af din indsats.

  • - 75 retter uden gluten
    af Kompilation
    164,95 kr.

    KOM NEMT I GANG MED GLUTENFRI MAD! Mange forbinder glutenfri kost med en diæt støvsuget for alt, der hedder lyst brød og pasta, men nu viser Nemt glutenfrit dig, hvor let det er at leve glutenfrit – uden at du føler, at du går glip af noget! Måske lider du af cøliaki, eller også prøver du på at skære ned på dit glutenindtag. Denne bog er for alle, der er nysgerrige på det glutenfrie køkken og de fordele, man kan drage af en glutenfri kost. Kogebogen indeholder de mest delikate og velsmagende opskrifter, så du selv kan bage både pandekager og vafler eller servere en hel glutenfri menu, hvor de fleste kan være med. Der er skruet ned for indholdet af gluten, men op for smag og madglæde!

  • - En bog om smag og sprødhed
    af Claus Angelo Brandt, Carsten Lunding & Søren Jonesen
    137,95 kr.

    Ny bog om grønsagerne i køkkenet Forfatterne bag kult-madbogen Smagsdommerne, der udkom i 2006, har rottet sig sammen med fotografen Søren Jonesen om en grønsagsbog. Den øser af viden om grønsagerne i køkkenet og er skrevet i de tos sædvanlige livlige og læseværdige stil. Denne gang med fornemme grønsagsportrætter på billedsiden. Bogen starter fra neden, fra mulden, og sætter ord på det særlige attraktive ved den enkelte grønsag. Der har været smagspaneler i gang, der er lavet akustiske målinger på grønsagernes kronsj - plus selvfølgelig kogt, dampet, syltet og fermenteret. Alt sammen for at give nogle bud på den bedste grønsagstilberedning: Kombinationen af smag og sprødhed.

  • - Din personlige kogebog
    af Peter Hørning
    205,95 kr.

    Kogebogen Kokken & Kærligheden er meget mere end en kogebog med 42 vidunderlige, personlige retter med tilhørende forslag til skønne vine i flere prisklasser – alt sammen valgt, skabt og tryllet frem i køkkenet af den livskloge, livsglade, nysgerrige og passionerede kok og sommelier Peter Hørning. ​Det er også en portrætbog, som gennem fortællingerne, ordene og de mange smukke fotos former sig som en hed og intens kærlighedserklæring til nuet, dagen, hustruen Annette, parrets seks børn og familiens smukke hvide hus på Amager, hvor der ud over kogekunst af høj karat og vinklub også er plads til både en af hovedstadens ældste danseskoler, private selskaber og spirituelle arrangementer med hyppige besøg fra åndeverdenen. ​Peter Hørning deler med rund hånd og med humor og indsigt mellem de skønne retter ud af hele sit liv – om de mange år som SAS-steward og rejserne til hele verden, hvor han kunne dyrke sin passion for mad og vin og surfing, tiden som ishockeyspiller, opvæksten med dans, mødet med sit livs Annette og tabet af sin lille søn.Men han fortæller også om maden, vinen, kærligheden, livet, døden, sin spirituelle overbevisning – og om en helt anderledes intens og autentisk kernefamilie helt ud over det sædvanlige, hvor den enkle hemmelighed er, at alle følger deres mavefornemmelser og lever deres drømme. ​Kokken & Kærligheden er et fascinerende, gribende og nyskabende værk til emotionelt orienterede mennesker, der kan dufte en blomst, frydes over en stjerne – og som elsker dejlig mad og ikke mindst vin! En bog som denne er ikke set tidligere.http://www.horninghuset.dk/mad-vin/bogen-kokken-kaerligheden.aspx

  • - 20 råd til varigt vægttab
    af Inge Vinding
    111,95 - 129,95 kr.

    Der findes et hav af slankekure - men der findes desværre lige så mange måder, hvorpå de tabte kilo ryger på igen. Inge Vindings lille bog viser gennem 20 konkrete råd, hvordan du fastholder vægttabet. Til forskel fra mange smarte bøger om den slanke linje, bygger Vindings metode på, hvad forskningen viser holder i praksis. Derfor er hendes råd effektive og til at stole på. Og - vigtigst af alt - til at efterleve! Vi skal nemlig ikke ændre alle vores vaner og følge fikse nye systemer, men i stedet bygge videre på vores bedste vaner på en realistisk måde, hvor alt er tilladt - men med måde!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.