Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

GRØNT - sous vide - Peter Friehling - Bog

Bag om GRØNT - sous vide

GRØNT sous vide er en vejviser til lækre vegetariske og veganske måltider. Glem alt om røde bøffer for en stund – sous vide-tilberedning kan meget mere; den giver den optimale smag og konsistens ved tilberedning af grøntsager. Råvarerne bevarer smagen i en helt særlig grad, når de tilberedes i vakuumposer i vandbad. Med andre ord – smagen forsvinder ikke i vasken sammen med kogevandet. Bogen giver dig blandt andet opskriften på en gennemført vegansk, nordisk umamisovs, som kan fylde de fleste retter med salt, sødme og velsmag. Du får tips og tricks til, hvordan du får det bedste frem i dine grøntsager, og fem kapitler med originale vegetariske og veganske opskrifter udviklet specielt til sous vide. Bogen er opdelt i kapitlerne: • Blød – intense supper og cremet chawan mushi • Enkel – den enkelte grøntsag i centrum • Frisk – salater, hvor konsistensen er altafgørende • Fyldig – de mættende retter med masser af smag • Syrlig – modspil til det fede og det søde Grønt sous vide er den femte bog om sous vide af specialisten Peter Friehling.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740663853
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 112
  • Udgivet:
  • 2. September 2020
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 197x267x19 mm.
  • Vægt:
  • 605 g.
  • 1-2 hverdage.
  • 20. Marts 2024
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af GRØNT - sous vide

GRØNT sous vide er en vejviser til lækre vegetariske og veganske måltider. Glem alt om røde bøffer for en stund – sous vide-tilberedning kan meget mere; den giver den optimale smag og konsistens ved tilberedning af grøntsager. Råvarerne bevarer smagen i en helt særlig grad, når de tilberedes i vakuumposer i vandbad. Med andre ord – smagen forsvinder ikke i vasken sammen med kogevandet.
Bogen giver dig blandt andet opskriften på en gennemført vegansk, nordisk umamisovs, som kan fylde de fleste retter med salt, sødme og velsmag. Du får tips og tricks til, hvordan du får det bedste frem i dine grøntsager, og fem kapitler med originale vegetariske og veganske opskrifter udviklet specielt til sous vide. Bogen er opdelt i kapitlerne:

• Blød – intense supper og cremet chawan mushi
• Enkel – den enkelte grøntsag i centrum
• Frisk – salater, hvor konsistensen er altafgørende
• Fyldig – de mættende retter med masser af smag
• Syrlig – modspil til det fede og det søde

Grønt sous vide er den femte bog om sous vide af specialisten Peter Friehling.

Brugerbedømmelser af GRØNT - sous vide



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.