Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Juice kure er ikke længere forbeholdt Hollywoodstjerner – juicekure er kommet for at blive.Vil du gerne blive slank på en sund måde? Have mere energi? Føle dig stærkere og sundere? Og mangler du opskrifter på lækre juicer, som hele familien kan drikke sammen med dig? Så er DEN FEDESTE JUICEKUR til dig.Med den fedeste juicekur kan du skabe store forandringer ved en relativ lille indsats.I 3, 7, 14 eller 30 dage vælger du, at alle dine måltider skal bestå af velsmagende, friske, energifyldte juicer og smoothies lavet af frugt og grønt i alle regnbuens farver. Og det er lige til at gå til: Bogen præsenterer dig for planer for de enkelte kure, som du kan følge, en overskuelig indkøbsliste og lette og spændende opskrifter. Samt inspirerende cases. Du bliver din helt egen juiceekspert, inden du er færdig. Og du kan vende tilbage til kuren igen og igen eller blot bruge bogens mange opskrifter I hverdagen.Når du bruger den fedeste juicekur, vil du mærke, hvordan du kan blive en sundere udgave af dig selv, hvordan du kan få en velfungerende krop, renset for affaldsstoffer og sprængfyldt med sundt og vitaminrigt frugt og grønt, som kan hjælpe dig med at komme af med træthed, helbredsgener og måske ekstra kilo på sidebenene. Og så kan den tilmed gøre dig frisk og glad.Er det tid til at komme i gang?
Vi har i mange år dyrket slowjuicing med saftmaskiner og juicet alt, der potentielt kan komme igennem sådan en. En af grundene til, at vi nu skal kaste os ud i at blende, er helt enkelt fibre.I en juicer eller saftmaskine går man glip af en stor mængde af de mættende og sunde fibre. I en blender får du det hele med! Når du laver drikke i en blender, åbner der sig dermed en lang række af nye muligheder. Samtidig er det økonomisk overskueligt, da der ikke er noget spild.Bogen har 177 opskrifter baseret på et stort og underfundigt univers af frugter, grøntsager, nødder, superfoods samt vilde sager. Opskrifterne er fordelt efter de to typer:Smoothies med fokus på de mildere drikke. Vi har udeladt de simple, hvor du blender en banan med en bakke hindbær og en halv liter vaniljeis, og i stedet kastet os ud i alt det, du måske ikke har set før.Greenies er de vildere og mere grønne sager. Her kommer først alle grøntsagerne i spil, derefter superfoods i alle afskygninger og selv den vilde natur er indfanget i dette kapitel.Bogen er bygget op, så du kan starte med de lidt mere milde og simple og over tid skrue op for vildskaben – om det så er med naturens vilde sager som ramsløg, kodrivere, skvalderkål eller de outrerede superfoods.
At bruge urter til te er en tradition, vi har overtaget efter munkene. De lavede udtræk af planter med kogende vand, fordi de opdagede, at forskellige slags planteudtræk (te) kunne lindre, helbrede eller forebygge diverse skavanker. Urtete drikker vi, fordi det gavner kroppen og for nydelsens skyld. Munkene kaldte deres urteteer for lægedrikke, og mange husker sikkert, at de som børn fik bugt med forkølelse ved at drikke kamille- eller hyldeblomst te, som deres mor eller bedstemor serverede.Det er let selv at samle og tørre urter, men vigtigt at vide, hvilke der kan bruges, og hvad de gør godt for. Ved en skånsom tørring opnås, at de medicinske indholdsstoffer bevares. Den daglige kop urtete kan nemt blive et af dagens dejlige og afstressende små øjeblikke.Den kendte urteskribent Anemette Olesen giver her opskrifter på en lang række urteteer, som man selv kan samle eller dyrke planterne til. Og hun fortæller om de virksomme indholdsstoffer, og hvad de gør godt for.Nina Ferlov har tegnet omslaget og enkelte illustrationer inde i bogen.
Aarstidernes Søren Ejlersen og madguruen Umahro Cadogan er på en mission: De vil hjælpe folk med at opdage, hvor mange livgivende, nærende, supersunde og lækre SAFTER, man kan lave af frugter og grøntsager. Her er opskrifter på supersafter, ekstra sunde smoothies, ”grøntsagssmoothies” kaldet greenies – på grøntsagsshots, varme drikke med frugtsaft og meget meget mere. Alt kan laves i en håndevending – og vil omvende din krop og sjæl. Derudover indeholder SAFTER masser af information om de enkelte grønne ingrediensers særlige indhold og egenskaber og råd til, hvordan du kan hjælpe dine organer, celler og krop samtidig med at nyde velsmag.Søren Ejlersen er grundlægger af det økologiske grøntsagsdistribution Aarstiderne.Umahro Cadogan er kok og ernæringsekpert og forfatter til succeskogebøgerne Køkkenrevolution.
Med et dybt greb i arkivernes og museernes dokumenter, billeder og samlingergiver denne bog for første gang det samlede indblik i danskernes omgang med te lige fra 1660 og frem til i dag. Hvem var de første tedrikkere i de forskellige samfundslag? Via varelagre, dagbøger, regnskaber og meget andet følges tehistorien gennem århundreders krig og fred, arbejdsliv og fritid, ungdomsoprør og frem til den moderne tekultur i dagens Danmark. Er te sundt eller ikke? Den diskussion er lige så gammel som teens første optræden herhjemme. 272 illustrationer.
Den rigt illustrerede bog fortæller om dansk humleavl, glemte maltsorter og udviklingen fra bonde- til industrisamfund fra 1850 til 1950 set i et ølhistorisk perspektiv. Simon Wrisberg gennemgår i denne bog en række originale og unikke danske ølsorter, der ikke tidligere er blevet beskrevet. I bogen fortælles detaljeret, hvordan du selv kan brygge: Skibsøl, Bitterøl, Hvidtøl, gammeldags Pilsner, Dobbeltøl og Gammeltøl. Hvordan du skal gære og lagre øllet samt, hvordan du bedst serverer bryg fra tønde.
Med et dybt greb i arkivernes og museernes dokumenter, billeder og samlingergiver denne bog for første gang det samlede indblik i danskernes omgang med kaffe lige fra 1660 og frem til i dag. Hvem var de første kaffedrikkere i de forskellige samfundslag? Via varelagre, dagbøger, regnskaber og meget andet følges kaffehistorien gennem århundreders krig og fred, arbejdsliv og fritid, kvindefrigørelse og frem til den moderne kaffekultur i dagens Danmark. Er kaffe sundt eller ikke? Den diskussion er lige så gammel som kaffens første optræden herhjemme.Kaffeteknologiens udvikling afdækkes trin for trin i bogen, helt frem til vor tids gourmetkaffe, mikroristerier, nespresso-kapselmaskiner og den moderne kaffebarkultur. 266 illustrationer.
Denne bog tager sit udspring i et personligt og dybdegående møde med den ældgamle tradition, der i østen kaldes chadao, ’teens vej’. Bogen er et stort skridt ind i den bredtfavnende verden af te og den tætte forbindelse, denne kultur har med meditation. Du vil blive guidet i nogle af de traditionelle tebrygningsmetoder på en jordnær og poetisk facon.Foruden at få en praktisk fornemmelse for tebrygning og værktøjerne til at navigere i denne komplekse proces, giver bogen også refleksioner omkring, hvordan te kan bruges som element til at udvikle og forfine et roligt og oprigtigt sindelag. Te har sine filosofiske rødder i zen-buddhismen og taoismen, og det vil være dette udgangspunkt, der ligger til grundlag for forbindelsen mellem meditation og te.Det personlige islæt har stor betydning, da te kan akkompagnere ethvert individ og tilpasses alles dagligdag. Det vigtigste er den interne rejse, man begiver sig ud på, når man vælger at åbne for sine sanseindtryk og lader sig dykke ind i den nærværende og fleksible te-verden. Her er der plads til, at alt, hvad vi er, bliver omfavnet, og her kan vi kultivere et sind, der uforstyrret ser den verden, vi lever i.Om forfatterenMarcus Udsen Grandjean er uddannet human fysiolog og har beskæftiget sig med zen-buddhisme og praktiseret te-kulturens storslåede filosofi igennem mere end 12 år. Marcus har afholdt workshops, retreats og foredrag om te og meditation. Marcus har valgt en egenhændig og indsigtsfuld tilgang til at lære om te, meditation og alle de aspekter, der følger med. Derfor var rejsen mod at skrive en bog om netop dette emne en naturlig forlængelse af de mange timers fordybelse i denne nærværende og poetiske praksis.
På barer og restauranter stiger efterspørgslen efter alkoholfrie alternativer til drinks og vin, og mange nye varianter dukker hele tiden op. Med denne bog i hånden får du nu også mulighed for at mikse og servere spændende mocktails uden alkohol fra din hjemmebar.Mocktails giver dig en hyggelig introduktion til alkoholfrie cocktails og opskrifter på 26 konkrete drinks, som du selv kan lave med simple ingredienser. Alt kan laves fra bunden ved hjælp af basisopskrifter på både sirup, bitter, most og saft, men færdigekøbte produkter kan også sagtens bruges. På samme måde kræves der ikke meget mere udstyr end det, du allerede har i køkkenet.Når du følger bogens intuitive opskrifter, vil du hurtigt finde ud af, at en god mocktail er mindst lige så lækker som en konventionel cocktail. Bogen er til alle, der ønsker at skrue lidt ned for alkoholen, og opskrifterne egner sig glimrende til både hverdag og fest.Om forfatterAndré Spange NabulsiOpvokset i køkkenet mellem potter og pander i forældrenes nærvær. Gik selv i lære som kok på Restaurant Salt på Hotel Admiral i København. Udlært i 2007. Har arbejdet på diverse af Københavns og Nordsjællands finere restauranter og åbnede Cafe André i Helsingør i 2011 med et stærkt fokus på kager. Når André står i køkkenet, er det med en mere teoretisk tilgang til arbejdet. Det er med respekt for det klassiske og interesse for det moderne.E-bogen er lavet i fixed format
Cocktailbogen er skabt af glæden ved at lave og nyde cocktails. I en uformel og hyggelig tone får du serveret opskrifter på både de allerstørste klassiske cocktails samt en række kreationer udviklet af Rasmus, der til dagligt ejer og driver den odenseanske cocktailbar, visit. Bogen indeholder opskrifter med vodka, gin, tequila, akvavit, whisk(e)y og rom samt alkoholfrie cocktails, som alle er udførligt beskrevet og nemme at gå til uanset om du er nybegynder bag baren eller velbevandret i cocktailverdenen. Udover en masse lækre cocktailopskrifter lærer Cocktailbogen dig også, hvordan du kan lave dine egne sirupper og infusioner. Du får også de grundlæggende idéer til, hvordan man opbygger og balancerer en cocktail fra bunden, og hvordan du kan bruge disse idéer til at kreere dine helt egne cocktails. Bogen indeholder et forord af Rasmus, samt en præsentation af de forskellige typer af spiritus, der bliver brugt i opskrifterne. Glæd dig blandt andet til en Dild & Daller til julebordet, en Winter Spritz foran pejsen på de kolde aftener eller en Cantaloupe Island, når der skal en rigtig sommerbasker på bordet. Bogen kommer indbundet med flotte og tidløse illustrationer af Toril Bækmark.
*2022 Foreword INDIES Book of the Year Award Silver Winner for Cooking Award-winning author and forager Pascal Baudar uncovers incredible flavors and inspiring recipes to create unique, place-based vinegars using any landscape. Includes more than 100 delicious, easy recipes for quick pickles, soups, sauces, salad dressings, beverages, desserts, jams, and more! "[Wildcrafted Vinegars] celebrates the versatility of this all-important--but often overlooked--acid in the kitchen."--Plate Magazine After covering yeast fermentation (The Wildcrafting Brewer) and lactic acid fermentation (Wildcrafted Fermentation), pioneering food expert Pascal Baudar completes his wild fermentation trilogy by tackling acetic acid ferments and the wide array of dishes you can create with them. Baudar delves deeply into the natural world for wild-gathered flavors: herbs, fruits, berries, roots, mushrooms--even wood, bark, and leaves--that play a vital part in infusing distinctive gourmet-quality vinegars. More than 100 recipes show how to use homemade vinegars to make a wide range of delicious foods: quick pickles, soups, sauces, salad dressings, beverages, desserts, jams, and other preserves. Recipes include: Pine, fir, and spruce-infused vinegar Smoked mushroom and seaweed vinegar Blueberry-mugwort vinegar Wilder curry vinaigrette Wasabi ginger vinegar sauce Pickled walnuts Mountain oxymel And many more! Once you've mastered the basic methods for making and aging vinegars at home, you might be inspired to experiment on your own and find local plants that express the unique landscape and terroir wherever you happen to live. Or you might decide to forage for ingredients in your own garden or at a local farmers market instead. Either way, Pascal Baudar is an experienced and encouraging guide to safe and responsible wild-gathering and food preservation. "Pascal Baudar is a culinary visionary."--Sandor Ellix Katz, author of The Art of Fermentation
A cookbook and lookbook of more than 75 easy-to-make themed lunchbox creations to bring inspiration, joy, learning, and nutrition to a child’s midday meal, from IACP Award–winning authors Marnie Hanel and Jen Stevenson.
85 deliciously dreamy cocktails, mocktails, and simple syrup mixers from the beloved social media drinks specialist Join Jules. Self-taught cocktail pro Julianna McIntosh offers spirited inspiration and recipes for home cocktail makers of all levels. From state-of-mind spritzes to margaritas for every mood, punches, martinis, and booze-free beauties, Jules’s dazzling collection is served up with grace and flair. In addition to recipes for drinks, home mixologists will learn how to make their creations stand out using floral ice cubes, salted and sugared rims, dehydrated citrus, and bruléed fruit. Recipes include:• Relaxed Refreshers: Tequila Mango Refresher, Low-ABV Spicy Fizz• Spritz is a State of Mind: Sparkling Cosmo Spritz, Rosé All Day Spritz• A Margarita For Every Mood: Pineapple Mezcal Margarita, Aperol Strawberry Coconut Margarita• Start the Party on a High Note: Olive Oil Martini, Stone Fruit Whiskey Sour• Drinks for Cozy Occasions: Tiramisu Espresso-tini, Homemade Citrus-Cello• Booze-Free Beauties: Watermelon Smash, Garden Refresher Punch• Syrups (to be mixed with alcohol or with n/a mixers): Passionfruit Syrup, Prosecco SyrupWith practical guidance for batching up, serving, and stocking your home bar, too, Pretty Simple Cocktails is the new go-to for drinking with style.
An updated edition of this popular home-brewing guide which prioritizes home-grown and wild ingredients and has a new section on low or no-alcohol drinks.The Two Thirsty Gardeners are leading a home-brewing revolution. Prioritizing wild and home-grown ingredients, but also providing shop-bought alternatives, Richard Hood and Nick Moyle prove that creating your own tasty craft drinks doesn’t need to be complicated, costly or time-consuming.The book includes 80 unique recipes, including home brewed beers, wines, liqueurs and boozy sodas, all featuring adventurous natural ingredients like dandelions, nettles, lavender and blackberries. Try out fancy foraged cocktails such as Spruce Martini or Rosehip Lime Mocktail and discover how easy it is to make your own vermouth, cider and even absinthe! With a new section dedicated to low and no-alcohol brews, there is truly a recipe for every occasion.By outlining the basic approaches to each drink’s method of production, debunking myths and celebrating experimentation, this book takes the fear out of the science of fermentation - so there really is no reason not to brew it yourself!
Protein Power Smoothies gives you the low-down on how to construct 75 delicious, nutritious, high-protein, low-carb smoothies to help you balance your weight and augment your nutrition.
In den letzten Jahren ist rund um das Thema Kaffee ein kleiner Design-Kosmos entstanden. Cafés, Kaffeebars und unabhängige Röstereien sind Anziehungspunkte in jeder Stadt und locken mit origineller Innenarchitektur ihre Gäste. Die Bandbreite ihres visuellen Auftritts, ihrer Logos und Verpackungen reicht dabei von Letterpress und Vintage über Sixties bis zur Gen Z.Designing Coffee beleuchtet diese Vielfalt, von minimalistischen japanischen Kaffeebars, die an Teehäuser erinnern, über Spielarten des kalifornischen Diners bis zu schicken Cafés in Paris oder Mailand. Dabei werden nicht nur Einrichtung und Grafik gezeigt - Kaffee-Expertin Lani Kingston beschreibt, was Gäste heute verlangen und was man wissen sollte, um eine eigene Kaffeebar zu eröffnen.
"Coffee lovers: here are recipes and inspiration for every taste, mood, and complexity, making for the perfect coffee drink for each moment of the day. While the popularity of craft cocktails and home bartending have helped people create their own drink-driven memories, the possibilities for coffee have remained rather tame. Much more than a guide to beans or brewing, The New Art of Coffee shares how to create inspiring concoctions and flavor profiles from comforting and rejuvenating to celebratory and adventurous. Nearly fifty recipes paired with beautiful photography will inspire and offer something for every taste and time of day--hot, iced, carbonated, post-workout, decaffeinated, alcoholic, and deconstructed. Organized by mood, the recipes range in complexity from a quick quaff to a showstopping slow build, allowing readers to match the drink with the moment. Enjoy a Moonwater with breakfast, a Throw Em' A Haymaker after a hard workout, or an Amuse as a happy-hour delight. The Don is the ideal after-dinner companion, and there's nothing quite like powering down with a Windmill Cookie Steamer after a long day."--Publisher.
This gift set edition captures the essence of teatime at Downton Abbey, pairing an exclusive tea towel with the Afternoon Tea Cookbook, featuring classic recipes for sweets and savories, etiquette notes, and lavish imagery.The Official Downton Abbey Afternoon Tea Cookbook - Gift Set Edition presents over 55 recipes of the revered and treasured English teatime tradition. With an exclusive tea towel and an alluring and vibrant cookbook, fans of the PBS series and anglophiles alike can stage every stylish element of this cultural staple of British society at home. Spanning sweet and savory classics?like Battenberg Cake, Bakewell Tart, toffee puddings, cream scones, and tea sandwiches?the recipes capture the quintessential delicacies of the time, and the proper way to serve them. This charming cookbook also features a detailed narrative history and extols the proper decorum for teatime service, from tea gowns and tearooms to preparing and serving tea. Gorgeous food photographs, lifestyle stills from the television series and recent movie, and character quotes bring the characters of Downton Abbey?and this rich tradition?to life in contemporary times. • Includes 1 Tea Towel; 100% cotton. Size: 15" x 24" inches.
Savner du en enkel måde til at få mere energi i dit liv? Til at forbedre dit helbred, tabe dig og generelt føle dig bedre tilpas? Så er “Energifyldte Juicer og Smoothies” lige noget for dig.Det er en nøje udvalgt samling af opskrifter på lækre drikkevarer, der vil give dit helbred et boost!Forfatteren Christine Bailey – kendt for bestselleren “Juicekuren” – tager juicing til det næste niveau. Hun præsenterer dig for nye “superfoods”, der tilfører lige nøjagtig den næring og energi, din krop skriger efter i en travl dagligdag.Du får også et stikordsregister, så du nemt kan finde de opskrifter, der passer lige netop til dig: vægttab, energi-boost, styrkelse af dit immunforsvar osv.
Det er let at få børn til spise sunde frugter og grøntsager, hvis man ved, hvordan man gør.Server bare nogle lækre smoothies og juicer fyldt med gode ingredienser. Så vil børnene bede om mere.Denne bog indeholder over 60 lækre opskrifter, som er fyldt med frugter og grøntsager, som er gode for dem. Der er ingen farvestoffer og konserveringsmidler.Hver drik er let og hurtig at tilberede, fremmer helt sikkert sundhed og vitalitet og smager også dejligt.Hver drik eller smoothie ledsages af noter for at forklare hvilke essentielle vitaminer og mineraler de indeholder.Fra friske citrusfrugter til søde bær, uanset din børns favoritter, er der en juice eller smoothie der passer
Alle kan lave en god cocktail! I bogen finder du over 50 opskrifter på cocktails, sirupper og infusioner, og samtidig afslører forfatteren nogle af de overvejelser, der går forud for enhver vellykket cocktail, og hvordan du skaber balance mellem de forskellige ingredienser, så du kan lave velsmagende cocktails derhjemme. At lave cocktails med og uden alkohol er på den måde en oplevelse, der egner sig til såvel rolige fyraftener som festlige lejligheder. Rasmus Greve Christiansen er en prisvindende bartender fra Fyn. Han er stifter og medejer af cocktailbaren visit, der ligger i hjertet af Odense, og har deltaget og været dommer i diverse nationale og internationale cocktailkonkurrencer.
Vydejte se na kuliná¿skou cestu, kde st¿edem pozornosti bude pulzující sv¿t poupat a kv¿t¿. "Kompletní Kuchäka Poupäky A Kv¿ty" vás zve k prozkoumání ¿í¿e jedlých kv¿tin, kde se chü snoubí s estetikou v harmonické oslav¿ ¿t¿drosti p¿írody. Tato sbírka 100 lahodných a krásných recept¿ povy¿uje kv¿tinové chut¿ z pouhých ozdob na úst¿ední bod nádherných jídel a nabízí smyslový zá¿itek, který p¿esahuje v¿ednost.Jedlé kv¿tiny jsou podmanivým prvkem v kuliná¿ských tradicích po celém sv¿t¿ a jejich zälen¿ní dodává pokrm¿m nádech elegance a rozmaru. V této kuchäce se ponöíme do um¿ní zäle¿ovat kv¿ty do näich jídel a p¿em¿¿ovat je z pouhých ingrediencí na kulinární mistrovská díla. Kädý recept je d¿kazem rozmanitosti chutí, které nabízí p¿írodní paleta, od jemné sladkosti fialek ä po pep¿ové tóny lichöe¿i¿nice.Kuchäka oslavuje jedlou krajinu, kde okv¿tní lístky a kv¿ty nejsou jen pro vizuální p¿itälivost, ale p¿ispívají svou jedine¿nou podstatou k symfonii chutí. A¿ ü jste zküený kuchä nebo dobrodrüný domácí kuchä, tyto recepty vás inspirují k tomu, abyste ve svých kuliná¿ských výtvorech p¿ijali krásu a chut¿ jedlých kv¿tin.¿Kompletní Kuchäka Poupäky A Kv¿ty" jde za hranice oby¿ejnosti a p¿edstavuje recepty, které jsou nejen chutné, ale i vizuáln¿ ohromující. Od salát¿ zdobených mace¿kami ä po dezerty kvetoucí okv¿tními lístky r¿¿í, kädé jídlo je plátnem, kde öívají barvy a tvary jedlých kv¿tin. Prost¿ednictvím podrobných pokyn¿ a inspirativních fotografií vás tato kuchäka vybízí, abyste v kuchyni popustili uzdu své kreativit¿ a prom¿nili kädé jídlo v um¿lecké dílo.
There are several human diseases in which oxidative stress has been well documented, including cancer, diabetes, rheumatoid arthritis, atherosclerosis, cardiovascular disease, neurodegenerative disorders such as Parkinson's, Alzheimer's and Huntington's diseases, amyotrophic lateral sclerosis, and lung, renal, and liver diseases. The recipes of the smoothies in this book are specially designed by applying bioenergetic engineering to provide a large number of nutrients and phytochemicals such as polyphenols and flavonoids that act as antioxidants, neutralizing free radicals that eventually damage the vital organs, but also collaborate in the control of obesity, the absorption of glucose in the body to control diabetes and neutralize the symptoms of getting older (age). Hence its great relevance and importance today. We also emphasize the properties of each ingredient used so that the reader can design their smoothies according to each convenience and full acknowledgment of the nutrients provided by each particular ingredient. WWW.NAVIA.WS*** ESPAÑOL ***Hay varias enfermedades humanas en las que se ha documentado bien el estrés oxidativo, incluidos el cáncer, la diabetes, la artritis reumatoide, la aterosclerosis, la enfermedad cardiovascular, los trastornos neurodegenerativos como Las enfermedades de Parkinson, Alzheimer y Huntington, esclerosis lateral amiotrófica y enfermedades pulmonares, renales y hepáticas. Precisamente las recetas de los batidos en este libro son especialmente diseñadas con criterio bioenergético para aportar una gran cantidad de nutrientes y fitoquímicos como los polifenoles y flavonoides que actúan como antioxidantes, neutralizando los radicales libres que eventualmente dañan los órganos, pero también colaboran en el control de la obesidad, la absorción de glucosa en el organismo y neutralizan los síntomas de la vejez. De ahí su gran relevancia e importancia al día de hoy. También hacemos énfasis en las propiedades de cada uno de los ingredientes para que el lector pueda diseñar sus propios jugos a su conveniencia y a conciencia de los nutrientes que aportan. WWW.NAVIA.WS
Bienvenido a "EL COMPAÑERO CULINARIO DE LOS AMANTES DEL LIMÓN", un apasionante viaje al mundo de los limones y su notable influencia en las artes culinarias. Los limones, con su sabor brillante y vigorizante, se han ganado un lugar especial en los corazones de los chefs y cocineros caseros de todo el mundo. En este libro de cocina, te invitamos a explorar la versatilidad y vitalidad de los limones a través de una colección de 100 recetas frescas y sabrosas. Nuestro viaje a través del paisaje cargado de limones le presentará la magia de esta superestrella de los cítricos. Ya sea que sea un chef experimentado o un novato en la cocina, este libro es su guía para incorporar las bondades picantes y cítricas de los limones en sus creaciones culinarias. Desde aperitivos hasta postres, desde salados hasta dulces, descubrirás las infinitas posibilidades que ofrecen los limones para alegrar y realzar tus platos. Mientras nos embarcamos en esta aventura con infusión de cítricos, prepárese para descubrir los secretos de cocinar con limones y deje que su alegre disposición transforme sus comidas. Entonces, tome su delantal, afile sus cuchillos y únase a nosotros para alegrar su repertorio culinario con "EL COMPAÑERO CULINARIO DE LOS AMANTES DEL LIMÓN".
Witamy w ¿Kulinarnym towarzyszu mi¿öników cytryny", pe¿nej wräe¿ podró¿y do ¿wiata cytryn i ich niezwyk¿ego wp¿ywu na sztuk¿ kulinarn¿. Cytryny dzi¿ki swojemu jasnemu i orze¿wiaj¿cemu smakowi zdoby¿y szczególne miejsce w sercach szefów kuchni i kucharzy domowych na cäym ¿wiecie. W tej ksi¿¿ce kucharskiej zapraszamy Ci¿ do odkrycia wszechstronnöci i ¿ywotnöci cytryn dzi¿ki kolekcji 100 ¿wie¿ych i aromatycznych przepisów. Nasza podró¿ przez krajobraz pe¿en cytryn wprowadzi Ci¿ w magi¿ tej cytrusowej supergwiazdy. Niezale¿nie od tego, czy jeste¿ döwiadczonym szefem kuchni, czy nowicjuszem w kuchni, ta ksi¿¿ka jest Twoim przewodnikiem, jak w¿¿czy¿ pikantne, cytrusowe dobrodziejstwa cytryn do swoich kulinarnych kreacji. Od przek¿sek po desery, od pikantnych po s¿odkie, odkryjesz niesköczone möliwöci, jakie oferuj¿ cytryny, aby rozjäni¿ i podnie¿¿ smak Twoich potraw. Wyruszaj¿c w t¿ nasycon¿ cytrusami przygod¿, przygotuj si¿ na odkrycie tajemnic gotowania z cytrynami i pozwól, aby ich s¿oneczne usposobienie odmieni¿o Twoje posi¿ki. Zatem chwy¿ fartuch, naostrz nöe i dö¿cz do nas, wzbogacaj¿c swój kulinarny repertuar dzi¿ki ¿Kulinarnemu towarzyszowi mi¿öników cytryny".
Mirë se vini në "SHOQËRI I KUZINËS SË TË DHËSHIRËVE TË LIMONIT", një udhëtim plot gjallëri në botën e limonëve dhe ndikimin e tyre të jashtëzakonshëm në artet e kuzhinës. Limonët, me aromën e tyre të ndritshme dhe gjallëruese, kanë fituar një vend të veçantë në zemrat e kuzhinierëve dhe kuzhinierëve të shtëpisë anembanë globit. Në këtë libër gatimi, ju ftojmë të eksploroni shkathtësinë dhe gjallërinë e limonit përmes një koleksioni prej 100 recetash të freskëta dhe me shije. Udhëtimi ynë nëpër peizazhin e mbushur me limon do t'ju prezantojë me magjinë e këtij superylli të agrumeve. Pavarësisht nëse jeni një kuzhinier me përvojë ose një rishtar në kuzhinë, ky libër është udhëzuesi juaj për të përfshirë në krijimet tuaja të kuzhinës cilësinë e mprehtë dhe agrume të limonit. Nga mezetë te ëmbëlsirat, nga të kripurat te ato të ëmbla, do të zbuloni mundësitë e pafundme që ofrojnë limonët për të ndriçuar dhe ngritur pjatat tuaja. Ndërsa nisemi në këtë aventurë të mbushur me agrume, përgatituni të zhbllokoni sekretet e gatimit me limon dhe lërini disponimin e tyre me diell të transformojë vaktet tuaja. Pra, kapni përparësen tuaj, mprehni thikat tuaja dhe bashkohuni me ne për të ndriçuar repertorin tuaj të kuzhinës me "Shoqëruesin e kuzhinës së dashamirëve të limonit".
Limonlar¿n dünyas¿na ve limonlar¿n mutfak sanatlar¿ üzerindeki dikkat çekici etkisine keyifli bir yolculuk olan "Limon A¿¿klar¿n¿n Mutfak Arkadä¿"na hö geldiniz. Limonlar, parlak ve canland¿r¿c¿ lezzetleriyle dünya çap¿nda ¿eflerin ve ev äç¿lar¿n¿n gönlünde özel bir yer edinmi¿tir. Bu yemek kitab¿nda sizi 100 taze ve lezzetli tariften olüan bir koleksiyon arac¿l¿¿¿yla limonun çok yönlülü¿ünü ve canl¿l¿¿¿n¿ ke¿fetmeye davet ediyoruz. Limon dolu manzaradaki yolculüumuz sizi bu narenciye süperstar¿n¿n büyüsüyle tan¿¿t¿racak. ¿ster deneyimli bir ¿ef olun ister mutfakta acemi olun, bu kitap limonun keskin, narenciye aromas¿n¿ mutfak yarat¿mlar¿n¿za dahil etme rehberinizdir. Mezelerden tatl¿lara, tuzlulardan tatl¿ya kadar limonun yemeklerinizi güzelle¿tirmek ve güzelle¿tirmek için sundüu sonsuz olanaklar¿ ke¿fedeceksiniz. Narenciye ä¿rl¿kl¿ bu maceraya at¿l¿rken, limonla yemek pi¿irmenin s¿rlar¿n¿ aç¿¿a ç¿karmaya haz¿rlan¿n ve limonun güne¿li yap¿s¿n¿n yemeklerinizi dönü¿türmesine izin verin. Öyleyse önlü¿ünüzü kap¿n, b¿çaklar¿n¿z¿ bileyin ve "Limon A¿¿klar¿n Mutfak Arkadä¿" ile mutfak repertuar¿n¿z¿ renklendirmek için bize kat¿l¿n.
Welkom bij 'DE CULINAIRE GEZELSCHAP VAN DE CITROENLIEFHEBBERS', een pittige reis door de wereld van citroenen en hun opmerkelijke invloed op de culinaire kunsten. Citroenen hebben met hun heldere en verkwikkende smaak een speciaal plekje verdiend in de harten van chef-koks en thuiskoks over de hele wereld. In dit kookboek nodigen we je uit om de veelzijdigheid en levendigheid van citroenen te ontdekken aan de hand van een verzameling van 100 frisse en smaakvolle recepten. Onze reis door het met citroenen beladen landschap laat je kennismaken met de magie van deze citrus-superster. Of u nu een ervaren chef-kok bent of een nieuweling in de keuken, dit boek is uw gids om de pittige, citrusachtige goedheid van citroenen in uw culinaire creaties te verwerken. Van voorgerecht tot dessert, van hartig tot zoet, je ontdekt de eindeloze mogelijkheden die citroenen bieden om je gerechten op te fleuren en te verheffen. Terwijl we aan dit met citrus doordrenkte avontuur beginnen, bereid je voor om de geheimen van het koken met citroenen te ontsluieren, en laat hun zonnige karakter je maaltijden transformeren. Dus pak je schort, slijp je messen en fleur samen met ons je culinaire repertoire op met 'DE CULINAIRE GEZELSCHAP VAN DE CITROENLIEFHEBBERS'.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.