Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mocktails - André Spange Nabulsi - E-bog

- Forfriskende og alkoholfrie cocktails

Bag om Mocktails

På barer og restauranter stiger efterspørgslen efter alkoholfrie alternativer til drinks og vin, og mange nye varianter dukker hele tiden op. Med denne bog i hånden får du nu også mulighed for at mikse og servere spændende mocktails uden alkohol fra din hjemmebar. Mocktails giver dig en hyggelig introduktion til alkoholfrie cocktails og opskrifter på 26 konkrete drinks, som du selv kan lave med simple ingredienser. Alt kan laves fra bunden ved hjælp af basisopskrifter på både sirup, bitter, most og saft, men færdigekøbte produkter kan også sagtens bruges. På samme måde kræves der ikke meget mere udstyr end det, du allerede har i køkkenet. Når du følger bogens intuitive opskrifter, vil du hurtigt finde ud af, at en god mocktail er mindst lige så lækker som en konventionel cocktail. Bogen er til alle, der ønsker at skrue lidt ned for alkoholen, og opskrifterne egner sig glimrende til både hverdag og fest. Om forfatter André Spange Nabulsi Opvokset i køkkenet mellem potter og pander i forældrenes nærvær. Gik selv i lære som kok på Restaurant Salt på Hotel Admiral i København. Udlært i 2007. Har arbejdet på diverse af Københavns og Nordsjællands finere restauranter og åbnede Cafe André i Helsingør i 2011 med et stærkt fokus på kager. Når André står i køkkenet, er det med en mere teoretisk tilgang til arbejdet. Det er med respekt for det klassiske og interesse for det moderne. E-bogen er lavet i fixed format

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794441865
  • Udgivet:
  • 26. Oktober 2023
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Mocktails

På barer og restauranter stiger efterspørgslen efter alkoholfrie alternativer til drinks og vin, og mange nye varianter dukker hele tiden op. Med denne bog i hånden får du nu også mulighed for at mikse og servere spændende mocktails uden alkohol fra din hjemmebar.

Mocktails giver dig en hyggelig introduktion til alkoholfrie cocktails og opskrifter på 26 konkrete drinks, som du selv kan lave med simple ingredienser. Alt kan laves fra bunden ved hjælp af basisopskrifter på både sirup, bitter, most og saft, men færdigekøbte produkter kan også sagtens bruges. På samme måde kræves der ikke meget mere udstyr end det, du allerede har i køkkenet.
Når du følger bogens intuitive opskrifter, vil du hurtigt finde ud af, at en god mocktail er mindst lige så lækker som en konventionel cocktail. Bogen er til alle, der ønsker at skrue lidt ned for alkoholen, og opskrifterne egner sig glimrende til både hverdag og fest.

Om forfatter
André Spange Nabulsi
Opvokset i køkkenet mellem potter og pander i forældrenes nærvær. Gik selv i lære som kok på Restaurant Salt på Hotel Admiral i København. Udlært i 2007. Har arbejdet på diverse af Københavns og Nordsjællands finere restauranter og åbnede Cafe André i Helsingør i 2011 med et stærkt fokus på kager. Når André står i køkkenet, er det med en mere teoretisk tilgang til arbejdet. Det er med respekt for det klassiske og interesse for det moderne.

E-bogen er lavet i fixed format

Brugerbedømmelser af MocktailsFind lignende bøger
Bogen Mocktails findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.