Bag om Mocktails
På barer og restauranter stiger efterspørgslen efter alkoholfrie alternativer til drinks og vin, og mange nye varianter dukker hele tiden op. Med denne bog i hånden får du nu også mulighed for at mikse og servere spændende mocktails uden alkohol fra din hjemmebar.
Mocktails giver dig en hyggelig introduktion til alkoholfrie cocktails og opskrifter på 26 konkrete drinks, som du selv kan lave med simple ingredienser. Alt kan laves fra bunden ved hjælp af basisopskrifter på både sirup, bitter, most og saft, men færdigekøbte produkter kan også sagtens bruges. På samme måde kræves der ikke meget mere udstyr end det, du allerede har i køkkenet.
Når du følger bogens intuitive opskrifter, vil du hurtigt finde ud af, at en god mocktail er mindst lige så lækker som en konventionel cocktail. Bogen er til alle, der ønsker at skrue lidt ned for alkoholen, og opskrifterne egner sig glimrende til både hverdag og fest.
Om forfatteren
André Spange Nabulsi er opvokset i køkkenet mellem potter og pander i forældrenes nærvær. Han gik selv i lære som kok på Restaurant Salt på Hotel Admiral i København og blev udlært i 2007. André har arbejdet på en række af Københavns og Nordsjællands finere restauranter og åbnede i 2011 Cafe André i Helsingør med et stærkt fokus på kager. Når André står i køkkenet, er det med respekt for det klassiske og interesse for det moderne. Tidligere har han udgivet Eventyrlige Kager, som vandt guld i Danmark og bronze i verden ved Gourmand cookbook awards. Siden udkom syltebogen På glas og flasker og senest bryggebogen Cider & frugtvin. André underviser på aftenskole i brygning, syltning og bagning.
Vis mere