Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bombe-Steffen - Flemming Andersen - E-bog

Bag om Bombe-Steffen

Steffen går i 3.g, kommer fra et konservativt hjem, men er stærkt venstreorienteret. I modsætning til sine kammerater mener Steffen, at der skal radikal aktivisme til, hvis noget skal ændres. Derfor planlægger han et bombeattentat mod en tankstation. Men hvordan reagerer han, da han finder ud af, at en uskyldig kvinde er omkommet i eksplosionen? Bogen er en ungdomsroman om mulighederne for politisk handling i et moderne demokrati. Den henvender sig til unge fra 15 år og op. Flemming Andersen (1945-2019) var en dansk forfatter, der er mest kendt for sine børne- og ungdomsbøger. Hans værker er kendetegnet ved en let tilgængelig stil og nogle spændende, samfundsrelevante handlingsforløb. Meget ofte bærer bøgerne præg af en socialistisk og direkte antikapitalistisk indignation.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788728403037
  • Udgivet:
  • 19. December 2023
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Bombe-Steffen

Steffen går i 3.g, kommer fra et konservativt hjem, men er stærkt venstreorienteret. I modsætning til sine kammerater mener Steffen, at der skal radikal aktivisme til, hvis noget skal ændres. Derfor planlægger han et bombeattentat mod en tankstation. Men hvordan reagerer han, da han finder ud af, at en uskyldig kvinde er omkommet i eksplosionen?
Bogen er en ungdomsroman om mulighederne for politisk handling i et moderne demokrati. Den henvender sig til unge fra 15 år og op.
Flemming Andersen (1945-2019) var en dansk forfatter, der er mest kendt for sine børne- og ungdomsbøger. Hans værker er kendetegnet ved en let tilgængelig stil og nogle spændende, samfundsrelevante handlingsforløb. Meget ofte bærer bøgerne præg af en socialistisk og direkte antikapitalistisk indignation.

Brugerbedømmelser af Bombe-SteffenFind lignende bøger
Bogen Bombe-Steffen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.