Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Chokolade - 45 opskrifter - Magasinet Mad! - E-bog

- Lad alle dine chokoladedrømme gå i opfyldelse

Bag om Chokolade - 45 opskrifter

Elsker du chokolade? Nogle vil måske mene, det er et kraftigt udtryk at bruge om et fødevareprodukt. Men ikke desto mindre kan chokolade frembringe følelser, som ligner kærlighed og forelskelse. En tanke, der vækkes. Spændt forventning. En let uro i kroppen. Stor nydelse og tilfredshedsfølelse, når chokoladen endelig er kommet inden for rækkevidde og stimulerer alle vores sanser med duft, smagsnoter og et lavt smeltepunkt. Undersøgelser viser, at alene duften af chokolade er så vidunderlig, at den stimulerer hjernen positivt. Og når vi spiser chokoladen, fremmer det dannelsen af serotonin i hjernen – et stof, der spreder en behagelig, afslappet følelse i hele kroppen. Samtidig gør chokolade os i godt humør. Dels fordi blodsukkeret ryger i vejret, når vi spiser søde sager, og dels fordi chokolade indeholder theobrominer, der giver hjernen samme form for kick som en kop stærk kaffe. Med denne bog ved hånden kan du give dig selv og andre, som har gjort sig fortjent til det, den ene nydelsesfulde chokoladeoplevelse efter den anden. Tunge brownies, delikate cupcakes, fløjlsblød chokolademousse … her er noget for enhver chokoladeelsker!

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793359888
  • Udgivet:
  • 5. september 2015
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Chokolade - 45 opskrifter

Elsker du chokolade? Nogle vil måske mene, det er et kraftigt udtryk at bruge om et fødevareprodukt. Men ikke desto mindre kan chokolade frembringe følelser, som ligner kærlighed og forelskelse. En tanke, der vækkes. Spændt forventning. En let uro i kroppen. Stor nydelse og tilfredshedsfølelse, når chokoladen endelig er kommet inden for rækkevidde og stimulerer alle vores sanser med duft, smagsnoter og et lavt smeltepunkt.
Undersøgelser viser, at alene duften af chokolade er så vidunderlig, at den stimulerer hjernen positivt. Og når vi spiser chokoladen, fremmer det dannelsen af serotonin i hjernen – et stof, der spreder en behagelig, afslappet følelse i hele kroppen. Samtidig gør chokolade os i godt humør. Dels fordi blodsukkeret ryger i vejret, når vi spiser søde sager, og dels fordi chokolade indeholder theobrominer, der giver hjernen samme form for kick som en kop stærk kaffe.
Med denne bog ved hånden kan du give dig selv og andre, som har gjort sig fortjent til det, den ene nydelsesfulde chokoladeoplevelse efter den anden. Tunge brownies, delikate cupcakes, fløjlsblød chokolademousse … her er noget for enhver chokoladeelsker!

Brugerbedømmelser af Chokolade - 45 opskrifter



Find lignende bøger
Bogen Chokolade - 45 opskrifter findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.