Udvidet returret til d. 31. januar 2025

DE FORBINDENDE LÆKRE OPSKRIFTER PÅ GRILLING AF FISK OG SKÅDSMÅD - Per Lind - Bog

Bag om DE FORBINDENDE LÆKRE OPSKRIFTER PÅ GRILLING AF FISK OG SKÅDSMÅD

Vi ved, vi ved, at hvis du skal til madlavning, forventer du grillede burgere og hotdogs, måske endda nogle BBQ ribben eller grillede grøntsager. Men forestil dig dette: en smuk, citrusagtig, delikat fisk eller skaldyr, der griller sammen med disse klassikere. Fra rejer og kammuslinger til laks og torsk, med alt fra hummer til sværdfisk imellem, bogstaveligt talt alt går, når det kommer til at grille fisk og skaldyr. Der er et par hårde og hurtige regler, der vil hjælpe din grillede fisk og skaldyr til at komme ud af sit absolut bedste. Det sværeste ved at grille fisk er at sørge for, at det flagende skind ikke klæber til din grill. Et par tip: Først skal du smøre dine grillrister grundigt med en klud eller køkkenrulle vædet i vegetabilsk olie (brug en med et højt røgpunkt, tjek vores guide til madolie for mere info), før du tilføjer fisken. Dernæst skal du sørge for at lave mad ved høj varme (400º-450º), og når først din fisk er på grillen, skal du ikke røre ved den, før skindet er sprødt.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9781835312292
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 242
  • Udgivet:
  • 3. juli 2023
  • Størrelse:
  • 152x14x229 mm.
  • Vægt:
  • 357 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 5. december 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af DE FORBINDENDE LÆKRE OPSKRIFTER PÅ GRILLING AF FISK OG SKÅDSMÅD

Vi ved, vi ved, at hvis du skal til madlavning, forventer du grillede burgere og hotdogs, måske endda nogle BBQ ribben eller grillede grøntsager. Men forestil dig dette: en smuk, citrusagtig, delikat fisk eller skaldyr, der griller sammen med disse klassikere. Fra rejer og kammuslinger til laks og torsk, med alt fra hummer til sværdfisk imellem, bogstaveligt talt alt går, når det kommer til at grille fisk og skaldyr.
Der er et par hårde og hurtige regler, der vil hjælpe din grillede fisk og skaldyr til at komme ud af sit absolut bedste. Det sværeste ved at grille fisk er at sørge for, at det flagende skind ikke klæber til din grill. Et par tip: Først skal du smøre dine grillrister grundigt med en klud eller køkkenrulle vædet i vegetabilsk olie (brug en med et højt røgpunkt, tjek vores guide til madolie for mere info), før du tilføjer fisken. Dernæst skal du sørge for at lave mad ved høj varme (400º-450º), og når først din fisk er på grillen, skal du ikke røre ved den, før skindet er sprødt.

Brugerbedømmelser af DE FORBINDENDE LÆKRE OPSKRIFTER PÅ GRILLING AF FISK OG SKÅDSMÅD



Find lignende bøger
Bogen DE FORBINDENDE LÆKRE OPSKRIFTER PÅ GRILLING AF FISK OG SKÅDSMÅD findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.