Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

De sorte huller. Om tilblivelsen af et sprog i P.O. Enquists forfatterskab - Thomas Bredsdorff - E-bog

Bag om De sorte huller. Om tilblivelsen af et sprog i P.O. Enquists forfatterskab

"Dette er en bog om et værk. Den handler ikke om en mand ved navn Per Olov Enquist, men om nogle bøger der bærer dette navn på ryggen. Den handler om det sprog, der er blevet dette værks. Den diskuterer dets tilblivelse, forandringer, problemer." Thomas Bredsdorff undersøger en lang række af Per Olov Enquists værker for at danne et samlet billede af forfatterens sprog og dets udvikling. Bogen dykker blandt andet ned i væerkerne "Magnetisørens femte vinter", "De kvalte oprørs tid", "I min morfars hus" og "Kaptajn Nemos bibliotek". Thomas Bredsdorff (f. 1937) er en dansk forfatter, litteraturforsker og kritiker. Han er uddannet cand.mag. i dansk og engelsk og var fra 1978 til 2004 professor i nordisk litteratur ved Københavns Universitet. Thomas Bredsdorff har skrevet en lang række bøger om dansk og international litteratur og blev i 2001 Ridder af 1. grad af Dannebrosordenen.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726191226
  • Udgivet:
  • 31. Juli 2019
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af De sorte huller. Om tilblivelsen af et sprog i P.O. Enquists forfatterskab

"Dette er en bog om et værk. Den handler ikke om en mand ved navn Per Olov Enquist, men om nogle bøger der bærer dette navn på ryggen. Den handler om det sprog, der er blevet dette værks. Den diskuterer dets tilblivelse, forandringer, problemer."

Thomas Bredsdorff undersøger en lang række af Per Olov Enquists værker for at danne et samlet billede af forfatterens sprog og dets udvikling. Bogen dykker blandt andet ned i væerkerne "Magnetisørens femte vinter", "De kvalte oprørs tid", "I min morfars hus" og "Kaptajn Nemos bibliotek".

Thomas Bredsdorff (f. 1937) er en dansk forfatter, litteraturforsker og kritiker. Han er uddannet cand.mag. i dansk og engelsk og var fra 1978 til 2004 professor i nordisk litteratur ved Københavns Universitet. Thomas Bredsdorff har skrevet en lang række bøger om dansk og international litteratur og blev i 2001 Ridder af 1. grad af Dannebrosordenen.

Brugerbedømmelser af De sorte huller. Om tilblivelsen af et sprog i P.O. Enquists forfatterskab



Find lignende bøger
Bogen De sorte huller. Om tilblivelsen af et sprog i P.O. Enquists forfatterskab findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.