Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Den frygtløse organisation - Lydbog

Bag om Den frygtløse organisation

Den frygtløse organisation af Amy C. Edmondson er oversat fra 1. udgave af den engelske The Fearless Organization, der er internationalt anerkendt for sit bidrag til ledelsestænkningen. Bogen er en praksisnær guide for ledere og teams i at skabe psykologisk tryghed, der styrker organisationers evne til at håndtere komplekse krav, samarbejde på tværs, udvikle nyt samt opdage og forebygge fejl. Baseret på årtiers forskning beskriver bogen de klare fordele ved at skabe en organisation og ledelseskultur, hvor de ansatte tør tale åbent om det, som er værdifuldt og vanskeligt, uden frygt for at blive ydmyget eller straffet. Herved skaber organisationens samtaler mulighed for at lære, innovere og vækste. Den frygtløse organisation rummer en lang række anbefalinger og værktøjer til ledere, der ønsker at øge den psykologiske tryghed i deres team eller organisation. Den er fyldt med eksempler fra kendte organisationer og er skrevet i et lettilgængeligt sprog. Bogens forord er skrevet af Christian Ørsted, ledelsesrådgiver og forfatter til Livsfarlig ledelse.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788771986785
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 16. December 2021
 • Oplæser:
 • Randi Winther
 • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Prøv Tales Premium medlemskabet gratis i 14 dage.
Herefter 99 kr./md. Ingen binding.
Beskrivelse af Den frygtløse organisation
Den frygtløse organisation af Amy C. Edmondson er oversat fra 1. udgave af den engelske The Fearless Organization, der er internationalt anerkendt for sit bidrag til ledelsestænkningen.

Bogen er en praksisnær guide for ledere og teams i at skabe psykologisk tryghed, der styrker organisationers evne til at håndtere komplekse krav, samarbejde på tværs, udvikle nyt samt opdage og forebygge fejl.

Baseret på årtiers forskning beskriver bogen de klare fordele ved at skabe en organisation og ledelseskultur, hvor de ansatte tør tale åbent om det, som er værdifuldt og vanskeligt, uden frygt for at blive ydmyget eller straffet. Herved skaber organisationens samtaler mulighed for at lære, innovere og vækste.

Den frygtløse organisation rummer en lang række anbefalinger og værktøjer til ledere, der ønsker at øge den psykologiske tryghed i deres team eller organisation. Den er fyldt med eksempler fra kendte organisationer og er skrevet i et lettilgængeligt sprog.

Bogens forord er skrevet af Christian Ørsted, ledelsesrådgiver og forfatter til Livsfarlig ledelse.
Brugerbedømmelser af Den frygtløse organisation


Find lignende bøger
Bogen Den frygtløse organisation findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.