Bag om DEN KOMPLETTE GUIDE TIL SUSHI-MIDDAG PÅ 30 MINUTTER ELLER MINDRE
Sushi er en meget berømt ret, der stammer fra det traditionelle japanske køkken. Denne ret spises ofte som snack. Der er forskellige typer sushiretter tilberedt af forskellige professionelle sushikokke. Sushi er faktisk en ret af hvide ris kogt i riseddike og serveret sammen med forskellige typer toppings. Der bruges forskellige fyld, såsom rå eller kogt fisk eller andre skaldyr og forskellige grøntsager. Denne traditionelle japanske ret er tilberedt på mange forskellige måder, men hver bruger kun kortkornede hvide ris.
En blanding af sukker, salt og eddike gives efter at risene er kogt, og nogle gange tilsættes sake også for at give den en anden smag. Krydderierne laves derefter ved stuetemperatur for at tilføje mere smag. Forskellige typer sushi er tilgængelige i restauranter og serveres med en række forskellige toppings og toppings. De fleste professionelle sushikokke foretrækker at bruge dybhavsfisk som tun og laks som toppings. Nogle andre typer fisk som makrel, aborre og yellowtail bruges også til at lave den perfekte sushi-ret.
Sushiruller er også meget berømte og kræver en nori tang wrap og kan også bruges som snack. Disse snacks er smagt til med teriyaki serveret med peberrodspasta kaldet wasabipasta, havsalt og nogle ristede sesamfrø også kendt som gomashio, sojasovs og syltet ingefær. Nogle traditionelle sushibarer serverer grøn te sammen med sushi, mens andre serverer den med sake. Sake er en meget populær vin lavet af ris og serveret varm om vinteren
Vis mere