Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering

Nationale og regionale køkkener

Her finder du spændende bøger om Nationale og regionale køkkener. Nedenfor er et flot udvalg af over 52 bøger om emnet.

Vis mere
Filter
Filter
Bogtype
  • (52)
  • (10)
Format
  • (30)
  • (12)
  • (10)
  • (5)
  • (4)
  • (1)
Sprog
  • (52)
Pris
DKK
Bedømmelse
  • (5)
  • (7)
  • (7)
  • (7)
  • (7)
Tag
  • (12)
  • (9)
  • (9)
  • (7)
  • (7)
  • (6)
  • (4)
  • (4)
  • (4)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
  • af Giorgio Locatelli
    185,95 - 312,95 kr.

    MADE IN ITALY, er den ultimative italienske kogebog. 625 sider og mere end 180 klassiske opskrifter på supper, risottoer, pastaretter samt fiske- og kødretter, og krydret med personlige anekdoter og historiske detaljer. Forfatteren, Giorgio Locatelli, er verdensberømt italiensk kok og ejer af Michelin-restauranten Locanda Locatelli i London. Han er opvokset i Italien og hjalp til i familiens restaurant, fra han var 5 år gammel. Locatellis roste bog er en fornøjelse at læse og uundværlig at lave mad efter.

  • af Yotam Ottolenghi & Sami Tamimi
    120,95 - 238,95 kr.

    I "Jerusalem" får du et glimt ind i et skatkammer af opskrifter - både det helt traditionelle middelhavskøkken og moderne versioner af kendte klassiskere, lokale specialiteter og nye retter inspireret af byens alsidighed. Fx opskrifter på falafel, tabouleh, risotto og shawarma, men du finder også et hav af spændende, eksostiske salater, lam i mange versioner, brød og desserter. I alt over 100 opskrifter. Bogen er smukt illustreret med fotos, både af den delikate og indbydende mad samt stemninger fra det farverige Jerusalem. Vennerne - den jødiske Ottolenghi og den palæstinensiske Tamimi - skriver med stor passion og kærlighed om begges hjemby: det spraglede, mangfoldige og internationale Jerusalem. Bogen er en rejse ind i byen og dens rige og varierede køkken, dens smage og dufte. Yotam Ottolenghi: Kok og madskribent for bl.a. The Guardian. Flyttede i 1997 til London, arbejdede på forsk. toprestauranter og ejer i dag en kæde af restauranter og butikker under eget navn.Sami Tamimi: Kok og inspirator og højre hånd i Ottolenghis firma. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

  • af Claus Meyer
    94,95 - 198,95 kr.

    Den danske natur er fuld af spiselige lækkerier hele året rundt. Bær, planter, svampe, frugter og meget andet, der er lige til at tage med hjem. Den kendsgerning er i en lang årrække på besynderlig vis forsvundet ud af vores bevidsthed og er blevet glemt af langt de fleste. Nu spirer interessen for de vilde urter og naturens velsmagende overraskelser heldigvis igen. Og med god grund. Naturen er så frodig og gavmild, og når du bliver fortrolig med voksesteder og de bedste plukketidspunkt kommer du sjældent tomhændet hjem. Det føles som en gave at spise et måltid, der er lavet af råvarer, du har selv har fundet i den vilde natur og bragt hjem i dit køkken. Ligesom Almanak (2010) følger denne naturalmanak årets gang og sæsonernes skiften som struktureringsprincip. En almanak er traditionelt en udgivelse, der indeholder en fortegnelse over alle årets dage. Da det princip blev for omfattende for denne lille bog, der skal kunne tages med i rygsækken på tur i skoven eller på stranden, er den inddelt efter årstider – startende med foråret, hvor lysten til at komme ud i naturen efter en lang vinter er størst. Planter, svampe osv. er placeret efter den årstid, hvor væksten er bedst og mest udbytterig, også selv om en given plante kan være i sæson over flere årstider. Under hver plante, frugt eller musling vil det være uddybet, hvis der er flere tidspunkter, der er værd at holde øje med. Under hvert opslag finder du forslag til, hvordan du bruger det, du har fundet. Prøv også selv at lede videre, kigge i gamle kogebøger, find flere opskrifter på nettet eller brug de henvisninger, der er til opskrifter i Almanak. Som bekendt er det kun fantasien, der sætter grænser. Bagerst i bogen finder du tolv beskrivelser af naturområder, der kan hjælpe dig med at orientere dig i opslagsdelen, der bl.a. refererer til overdrev, kystskrænter og strandenge. Bagerst i bogen finder du også gode råd til tørring af forråd; svampe, bær, frugter mv. Med Meyers naturalmanak i hånden bliver du guidet sikkert gennem vildnisset og kommer hjem med alt fra blåmuslinger og brombær til strandkvan, brændenælder og violer.

  • af Kristine Marie Jensen
    231,95 kr.

    I mere end 100 år har Frøken Jensens Kogebog været kendt som indbegrebet af dansk madlavning. Den har været populær lige fra den første udgave, fordi man altid har kunnet finde gode opskrifter til såvel den fine som den daglige middag. Denne bog er 6. udgave. En ny komplet genudgivelse af samtlige opskrifter, der alle er gennemgribende ajourførte og tilpasset det moderne køkken - naturligvis med stor respekt for originalen. Alle råvarer og fremgangsmåder er grundigt revideret af de to Frøken Jensen-eksperter Hanne Bloch og Bente Nissen-Lundsgaard. Dette er den klassiske grundkogebog, som kan bruges både i kollegiekøkkenet og af den garvede husmor. Den kommer hele vejen omkring det danske køkken og viser, at det består af mere end sild og frikadeller. Der er således inspiration til noget for enhver smag lige fra småretter, frokoster, middage og supper til desserter, syltning og bagning i kogebogens henved 1000 opskrifter. Velbekomme!

  • - En kogebog med hverdagsmad fra Afrika
    af Mikkel Maarbjerg & Nikolaj Kirk
    405,95 kr.

    Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg har sammen rejst rundt i Afrika for at nyde og dyrke det køkken, der for mange stadig er ukendt. Derfor vil de nu med denne store klassiske kogebog sætte Afrika på det kulinariske landkort i et håb om, at andre skal blive lige så begejstret for blandt andet mafe, Yassa, inzima, babotie og frikadelle, som de selv er. Forfatterne ønsker og håber at de kan giver læseren en ny gastronomisk forståelse for de smukke afrikanske køkkener, som kun alt for lidt er beskrevet i den kulinariske verden. I bogen har forfatterne samlet de afrikanske køkkener de selv kender godt og finder givende. Det er, som de ser afrikansk hverdagsmad. Bogen er rig på billeder fra deres rejser rundt i Afrika og samtlige retter er vist med billeder på smukkeste vis. Bogen er for alle, der har lyst til at lære nye retter at kende, og retterne egner sig både til hverdag og festlige lejligheder. Om forfatterne: Mikkel Maarbjerg og Nikolaj Kirk har sammen stiftet KIRK+MAARBJERG, der er et kulinarisk studie, ”opfinderkøkken”, kogeskole, intimrestaurant m.m. Begge har de en stor passion for Afrika, hvor de sammen og hver for sig har rejst meget og levet med de forskellige lokalbefolkninger.

  •  
    388,95 kr.

    SØLVSKEEN er indbegrebet af den italienske madbibel og kan forvandle enhver ikke-italiener til en erfaren italiensk madjonglør. Over 2000 opskrifter på traditionelle retter samt menuer fra nogle af verdens bedste kokke og køkkenchefer. Rigt illustreret med mere end 400 smukke fotos.SØLVSKEEN er den mest solgte kogebog i Italien gennem mere end 60 år. En uundværlig klassiker for enhver, der elsker god mad. Buon appetito!

  • af Anh Le
    226,95 kr.

    På få år er den vietnamesiske restaurant LêLê på Vesterbro i København blevet et tilløbsstykke. Nu får du mulighed for også derhjemme at lave mad fra det vietnamesiske gadekøkken. Bogen kommer hele vejen rundt om den inspirerende og velsmagende vietnamesiske tradition - her er friske forårsruller, sprøde wontons, krydrede supper, overraskende salater, grill- og nudelretter, eksotiske desserter samt forfriskende cocktails og softdrinks - bl.a LêLês berømte Limelemonade. Retterne tager udgangspunkt i både det traditionelle og det moderne vietnamesiske køkken og er samtidig inspireret af Anh Lês mange rejser og opvæksten i Danmark. Bogen fortæller også den fantastiske historie om familien LêLê, der kom til Danmark som bådflygtninge og startede en grillbar i Ålborg. Og om de fire søskende som nu sammen driver en af Københavns mest velbesøgte restauranter.

  • af Bente Nissen Lundsgaard
    252,95 kr.

    Info om kogebogen Smagen af Moderne MexicoBogen er præsenteret og rost for autencitet, opbygning, fotos og stil af den mexicanske ambassadør José Ignacio Madrazo. Han beskriver den som en fantastisk kogebog om moderne mexicansk mad. DBC ”Denne kogebog er fremragende –både hvad angår indhold, layout, tekst, fotos og register.”. ” En superlækker, flot, farverig og indbydende kogebog med mexicanske retter. Kan varmt anbefales.” Mexicansk mad stormer frem i popularitet. Vær med på bølgen, så du selv kan tilberede din egen mexicanske streetfood f.eks. lækre tacos. Her får du opskrifter på alt fra lækre salater, sprøde tostadas, cemitas sandwich, suveræne tacos, varmende chiligryder, mørt og krydret pulled meat, grill samt desserter, kager og drikke. Du får også tjek på dine chilier og på, hvordan du bager dine egne tortillas. Det er Moderne mad, der er nem at lave. Bente Nissen Lundsgaard har en årelang passion for mexicansk mad, har været på kokkeskole i Mexico og samlet inspiration til bogen i både Mexico og USA. Underviser i mexicansk streetfood i Meyers Madhus. Hun står bag en lang række kogebøger, heriblandt flere bestsellere. Er madskribent ved bl.a. Egmont Magasiner. Uddannet Master in Health Promotion and Education fra Aarhus Universitet samt ernærings- og husholdningsøkonom.

  • - japanske nudler og småretter
    af Tove Nilsson
    148,95 kr.

    Det hele begynder med, at du får serveret en stor skål fyldt til randen med rygende varm fond. Der er smæk på smagen, fonden har en perfekt overflade med små fedtperler, nudlerne er spændstige og toppet med chashumarineret svinebryst eller kylling, et vuggende sojamarineret æg og andre toppings. Allerede fra den første mundfuld er du godt på vej til at blive afhængig. Ramen består af over 70 opskrifter med fokus på hjemmelavede fonder og ramennudler, men også retter som soba- og udonnudler, gyoza, okonomiyaki og tempura.

  • af Hanne Holm
    161,95 kr.

  • - Maden, vinen, kulturen & landskabet
    af Camilla Bondo Pedersen & Anne Mette Rosendahl Ariani
    225,95 kr.

    Stor, smuk og rigt illustreret stemningsbog fra Toscana. Forfatterne fortæller med vid og begejstring om de berømte vinområder, det lokale køkken, landskaberne og egnens historie. Læserne bliver undervejs præsenteret for den lokale befolkning og deres stolte traditioner, og der falder masser af gode opskrifter af på klassiske retter fra Toscana. 'Toscana - vinen, maden og landskabet' lægger sig i slipstrømmen af Lars Boesgaards bog om Provence, der har solgt i mere end 50.000 eksemplarer.

  • af Yotam Ottolenghi
    139,95 - 273,95 kr.

    NOPI er en smuk kogebog fra stjernekokken Yotam Ottolenghi. Bogen indeholder mere end 120 af de mest populære opskrifter fra Ottolenghis innovative London-restaurant, NOPI. Den er skrevet i samarbejde med køkkenchefen Ramael Scully, som tilfører Ottolenghis mellemøstlige/middelhavs-retter et asiatisk tvist. Alle opskrifter er tilpasset således, at du nemt selv kan lave dem. Opskrifterne er af varierende sværhedsgrad, så der noget til både den øvede og mindre øvede. Der er kapitler med forretter og salater, hovedretter med fisk, kød og grøntsager, buddinger, brunch, tilbehør og cocktails. Så der er rig mulighed for at sammensætte super-delikate menuer til enhver lejlighed, og der er en alfabetiseret indgrediensliste, der kan hjælpe med at navigere rundt i alle de nye smage. Yotam Ottolenghi står også bag Ottolenghi - The Cookbook, kogebøgerne PLENTY (L&R, 2013), Jerusalem (L&R, 2014) og Plenty More (L&R, 2015).

  • af Manu Sareen & Divya Das
    129,95 kr.

    Tv-vært Divya Das og forfatter og minister Manu Sareen har sammen lavet en skøn indisk kogebog med udgangspunkt i egne erindringer og oplevelser med det indiske køkken – både i Danmark og Indien. "Vi har begge igennem mange år kigget vores mødre over skulderen, når de tilberedte det ene fantastiske måltid efter det andet. Det vakte vores interesse, nysgerrighed, glæde og skabte vores forudsætning for at tilberede indisk mad i Danmark". Vores indiske køkken er en nem og ligetil kogebog, hvor man ikke behøver være velbevandret i det indiske køkken for at gå i gang med en af bogens mere end 50 indbydende opskrifter, der spænder over en bred vifte af opskrifter på forretter, hovedretter og desserter fra både Nord- og Sydindien.

  • af Hanne Holm
    188,95 kr.

    Disse farvestrålende retter har deres oprindelser i ti forskellige lande, fra Marokko i vest til Iran i øst, men opskrifterne er videregivet og nedskrevet af herboende kvinder og mænd.Bogen er opdelt i temaer: forretter, fisk, kylling, kød, ris, bælgfrugter, salat, dip og brød. Herudover er der et særligt afsnit om, hvordan man fremstiller sine egne krydderiblandinger, samt et om varme og kolde drikke. I bogen findes nyttige oplysninger om de på disse breddegrader knap så kendte råvarer og specielle køkkenredskaber. Mette Holm, der selv har skrevet en række thaikogebøger, har taget initiativ til bogen og har udvalgt, afprøvet og redigeret opskrifterne. Sidst i bogen fortæller nogle af kokkene om, hvorledes deres veje førte dem til Danmark, om deres yndlingsretter og foretrukne indkøbssteder.

  • af Yotam Ottolenghi & Sami Tamimi
    273,95 kr.

    Falastin er meget mere end en kogebog. Det er også en kærlighedserklæring til det palæstinensiske køkken, landet og dets folk. De to kokke fra Ottolenghis Londonbaserede restauranter, Sami Tamimi og Tara Wigley, har besøgt Palæstina bl.a. Betlehem, Jerusalem, Haifa, Nazareth og Vestbredden. Det er blevet til et overflødighedshorn af vidunderlige måltider og skønne billeder.Bogen er inddelt i:MorgenmadSnack, dip og saucerGrønne småretter og salaterSupperGrønne hovedretterFiskKødBagværkSødt

  • - trin-for-trin vejledning i at lave indisk mad hjemme
    af Manju Malhi
    113,95 kr.

    Ægte indisk mad, der er let at lave. Over 70 autentiske opskrifter, der får tænderne til at løbe i vand, forklares trin-for-trin. Tydelige forklaringer på indiske ingredienser og teknikker. 12 menu-planer, der viser, hvordan du kan sætte retterne sammen; fra en enkel frokost for to til en festmiddag for otte.

  •  
    135,95 kr.

    Syriens gryder – en kulinarisk dannelsesrejse er ikke blot en kogebog med de skønneste retter til lange middage med snak over bordet. Den er også en kærlighedserklæring til det syriske folk og dets rige kultur, fra før verden gik af lave, og borgerkrigen brød ud. Journalist Ruth von Sperling fortæller levende om både hverdagslivet og madkulturen fra sine rejser i Syrien, og billedkunstner Pernille Kløvedal Helweg har foreviget oplevelserne med sit kamera. Mød syrerne: Kom med på shopping i Den lige Gade, spis på Restaurant Al-Mahab, som serverer retter med alt med lam – og tag med til privat fødselsdagsfest hos Fatima, hvor der både bliver danset og sunget. Ruth von Sperling har indsamlet en række autentiske mezze-opskrifter, som Trine Hahnemann har testet og udviklet sammen med bogens øvrige retter. Både de velkendte falafel, baba ganoush og tabbouleh og nye og spændende madoplevelser som f.eks. kylling med citron og grønne oliven, rødbedemutable samt et væld af lækre salater. Syriens gryder er blevet til på baggrund af et ønske fra forfatterne og forlaget om at yde et bidrag til hjælpen til de mange syriske flygtninge, der har mistet alt og nu kæmper for en ny tilværelse.

  • - Siden 1901
    af Kristine Marie Jensen
    45,19 - 298,95 kr.

    Ny udgave af den 'store danske nationalkogebog'. Med over 1.000 opskrifter på alle danske madklassikere og alle de andre retter, de fleste af os spiser til morgen, frokost og aften. Frøken Jensens Kogebog gør madlavning let og hjælper med at få god mad på bordet. Uanset om det er blødkogte æg eller treretters menuer – uanset om du er førstegangsbruger eller har masser af erfaring i køkkenet. Kogebogen er revideret, så den passer til den moderne families madvaner. Solgt i over 1 million eksemplarer siden første udgave i 1901

  • af Yotam Ottolenghi
    120,95 - 235,95 kr.

    Stjernekokken Yotam Ottolenghis første kogebog er for længst blevet en klassiker og foreligger nu endelig på dansk. OTTOLENGHI KOGEBOG #1 er fuld af den mad, der har gjort Ottolenghis køkken så populært: gavmilde retter, opfindsomme smagskombinationer, strålende farver og et rigt udvalg af enestående råvarer. Her er opskrifter på alt fra kød og fisk, til overdådige salater og de mange skønne brød og kager, der har gjort Ottolenghis delier i London så berømte og besøgte. De opfindsomme, men ukomplicerede retter bygger på kulinariske traditioner fra både Mellemøsten og Nordafrika såvel som Italien og Californien. Yotam Ottolenghi står også bag kogebøgerne Plenty, Jerusalem og Plenty More og NOPI.

  • - Vaskeægte asiatisk velsmag.
    af Henrik Yde Andersen
    195,95 kr.

    Du står med den allerførste kogebog i hånden fra Henrik Yde – manden, der bragte det favnende, smagsfulde asiatiske køkken hele vejen fra vajende rismarker til kolde København. Han er også en dom fra Masterchef TV program. Lad ham tage dig gennem retter, der vil skabe eksplosioner af velsmag i din mund - og brede smil fra dine gæsters! Lær, hvordan du selv kan lave de kendte, kinesiske dim sum og få opskriften på den mad, kokkene laver til sig selv, når alle gæster er gået. Retterne serveres til daglig på restauranten Ricemarket, som ligger i hjertet af København. Opskrifterne er fra Henrik Ydes fire år lange kulinariske vej gennem Thailand og hans makker Lerchai Treetawatchaiwongs families gemmer. De to har sammen givet København et lille hav af asiatiske køkkener, hvor deres restaurant Kiin Kiin i mange år har båret en Michelinstjerne. Og nu er de dine – velkommen indenfor i dampen fra bambuskurvene, og velbekomme”

  • af Jamie Oliver
    237,95 kr.

    Jamie Oliver elsker Italien og italiensk mad. For at skrive denne bog har han gennemrejst landet for at lokke opskrifter og tips ud af nonna?erne (bedstemødrene), som er de helt centrale personer i familien, når det gælder mad.Med inspiration fra sin rejse har Jamie skabt over 130 opskrifter til hele året. Fra enkle antipasti og nemme pastaretter, til vidunderlig simremad, fantastiske salater og guddommelige desserter. Læserne lærer også at perfektionere klassikere som gnocchi, fyldt pasta og den helt rigtige pizzabund.Italiensk mad er populær over hele kloden, og i denne bog finder læserne selve sjælen i det italienske køkken.Og vi danskere har virkelig noget at lære - vi bruger i gennemsnit ½ time på madlavning i hverdagen. Det er nærmest ulovligt at bruge så lidt tid på maden i Italien. Her er maden højdepunktet. Italienerne er store livsnydere, og de bruger timevis på at handle råvarer på markedet, tilberede dem hjemme i køkkenet og nyde måltidet sammen med deres nærmeste.

  • - lækker hjemmelavet thai mad beskrevet trin for trin
    af Sallie Morris
    113,95 kr.

    Lav original thaimad på en let måde. ægte thaimad på en let måde - nyd det i dit eget hjem. Klare forklaringer af thai ingredienser, udstyr og teknikker. Mere end 70 lækre opskrifter forklaret skridt for skridt.

  • - og alle de andre danske livretter
    af Trine Gregorius
    151,95 kr.

    Her er en bog med alle opskrifterne fra det danske køkken i sin mest rene og traditionelle udgave. Lige til at gå til! Med Stegt flæsk med persillesovs kan enhver gå bedstemor i bedene - med sikker succes.Vi spiser gerne mad fra alle verdensdele, og interessen for at lave eksotisk mad boomer. De fleste børn er fortrolige med pizza og pasta, chili con carne og curryretter fra Indien. Men hvad med det gamle danske køkken? Skal de ikke kende dem? De elskede retter, som dufter skønt af barndom og familiehøjtider, solfyldte somre og snedækkede vintre. Trine Gregorius har i sin charmerende og gennemillustrerede bog samlet en række af de mest traditionsrige og elskede retter - lige fra frikadeller og flæskesteg (med sprød svær) til citronfromage og stikkelsbærgrød. Der er forretter, hovedretter og desserter - og dertil opskrifter på tilbehøret, der sætter prikken over i'et.

  • af Erik Nielsen
    135,95 kr.

    Danmarks (måske) mest populære kage får sin egen bog Den fynske sukkerkage er blevet så populær, at den har fået sin helt egen dag, og 11. oktober i år er det tredje gang, arrangementet løber af stablen. Erik Nielsen, mangeårig radiovært på P3 Sporten og på P4 Fyn fik i sommeren 2017 idéen til Brunsvigerens Dag, og siden har arrangementet grebet om sig i stor stil. Centrum er stadigvæk Fyn, brunsvigerens hjemstavn, men arrangementet har spredt sig til store dele af landet, og selv på Christianborg serverer flere eksilfynboer brunsviger for deres kollegaer i Folketinget den 11. oktober. Nu føjes der endnu et lag til fejringen af den ikoniske kageklassiker, når Bogen om brunsvigeren kommer på gaden. Den er – naturligvis – skrevet af Erik Nielsen, og i bogen har han interviewet en række kendte fynboer om deres forhold til kagen, han har samlet sjove anekdoter og fotos fra almindelige brunsvigerglade kagefans, han har fundet frem til særlige brunsvigeropskrifter, gamle såvel som nye, og meget mere. Alt sammen er det en stor hyldest til brunsvigeren, og det er en bog, man kan finde frem, når man skal bage, og en bog, man kan fornøje sig med i sofaen, når kagen er spist. Velbekomme!

  • af Rose Gray & Ruth Rogers
    277,95 kr.

    Den ultimative italienske kogebog. Her får du 120 opskrifter på italiensk kogekunst, når det er aller bedst. Fra kokkene bag den legendariske River Cafe-restaurant i London.Ruth Rogers og Rose Gray åbnede The River Cafe  i 1987. Dengang var der ingen der vidste, hvem de var, og deres restaurant var lille med plads til kun ni borde. I dag hører de til blandt gastronomiens store stjerner, og de har fostret nogle af verdens mest kendte kokke, bl.a. Jamie Oliver. 30 er deres jubilæumsbog. Her har de samlet deres mest klassiske opskrifter og tilføjet helt nye.  Bogen er inddelt i: Antipasti, primi, Secondi, Contorni og dolci. Du finder både opskrifter med pasta, risotto, salater, suppe, kød, is og kager. 

  • af Birgitte Kampmann
    106,95 kr.

    I bogen ’Mine amerikanske køkkennoter’ deler kok Birgitte Kampmann ud af sine favoritopskrifter fra sine mange års ophold i Amerika og senere som huskok hos den amerikanske viceambassadør i Danmark. Bogen henvender sig til den nysgerrige madinteresserede, som ønsker at få indsigt i det amerikanske madunivers. Her handler det ikke om hamburgers og hotdogs – forbered dig i stedet på at møde uventede smagsblandinger og teknikker, som du måske ikke har set før. Gennem 10 kapitler kommer du på kryds og tværs af det store land, og bliver præsenteret for den variation og spændvidde, der findes i det amerikanske køkken. Få blandt andet opskriften på det traditionelle bagværk Babka, den latinamerikanske kage Pastel tres Leches og mange andre spændende opskrifter på kendt såvel som mere ukendt amerikansk mad. Bogen viser en samling velgennemprøvede og letforståelige opskrifter, som kan laves i et almindeligt køkken med ingredienser, man kan skaffe i et dansk supermarked eller på internettet. Hver opskrift indledes med en lille forklaring, og du får tips og gode råd med påvejen.

  • af Hanne Holm
    161,95 kr.

  • - lækker, hjemmelavet japansk mad beskrevet trin for trin
    af Emi Kazuko
    161,95 kr.

    Ægte japansk mad på en let måde; oplev og nyd maden hjemme. Mere end 70 opskrifter - omhyggeligt forklaret skridt for skridt. Forklaringer på japanske ingredienser, udstyr og teknikker. 12 menuplaner, der viser hvordan du kan sætte retterne sammen til en menu; fra en simpel frokost for to til en festmiddag for otte. Med praktisk spiralryg, så bogen kan ligge på køkkenbordet.

  • af Bi Skaarup
    74,95 - 185,95 kr.

    Hvad spiste danskerne i Middelalderen? Var det bare søbemad og smalhans? Danmarks førende madhistoriker, Bi Skaarup, er i denne bog gået på opdagelse i de historiske kilder og har samlet en række opskrifter fra 1200-1600 – og nyskrevet dem til det moderne danske køkken. Det er kager, dyppelse, fisk og flere krydderier, end man skulle tro. Det er dejlig mad.

  • - Historier og opskrifter fra vores norditalienske spisekammer
    af Helle Brønnum Carlsen & Pia Scharling
    158,95 - 189,95 kr.

    I Ligurien står tiden stille. Maden er rustik og fyldt med smag, vandet er livgivende og krystalklart og menneskene er fulde at historier om en svunden tid. Tag med deltidsitalieneren Pia Scharling, madkritiker Helle Brønnum Carlsen og fotograf Flemming Gernyx til det uopdagede Ligurien hvor vi får opskrifter og historier af bedstemødre, køkkenchefer og glade gastronomer. Vi tager også på markedet i Ventigmilia og handler, hvorefter vi tilbereder de skønne råvarer hjemme i eget køkken. Ligurien er kendt for sin unikke olivenolie, sine fantastiske krydderurter og naturligvis en masse lokale grøntsager og friske fisk fra Middelhavet. Mød fx Sandra der gennem hele sit liv har lavet et foccaciabrød med friske løg og en lokal friskost. Den bliver bagt i familiens meget meget varme stenovn og når det spises helt friskbagt med et glas lokal rossese vin til er du meget tæt på at føle dig lykkelig. Bogen rummer over 50 autentiske opskrifter, en masse gode historier og nogle inspirerende billeder der giver dig lyst til at tage af sted til Ligurien lige med det samme. Om forfatterne Helle Brønnum Carlsen er lektor i Madkundskab på Københavns Professionshøjskole med en ph.d. i mad og æstetik. Hun har skrevet 20 kogebøger og 5 undervisningsbøger til madkundskab i både grundskolen og på læreruddannelsen. Er desuden madanmelder på 30. år, nu for White Guide, og skriver videnskabelige fødevareartikler for Weekendavisen. Hun underviser også i grundskolen i både madkundskab og andre fag og er ressourceperson i Undervisningsministeriet, når der skal skrives fagformål. Pia Scharling har siden 2009 arrangeret kursus- ophold i Castelvittorio og har i et tæt samar- bejde med landsbyerne i Nervia dalen i Ligurien, skabt en professionel og stærk ramme omkring ophold og kurser for dels mad- og musikglade danskere og dels en årlig musikfestival Festival dell’ALta val Nervia. Pia er oprindeligt uddannet sangpædagog fra Det Kongelige Danske Musik- konservatorium og har arbejdet som stemme- coach og sanger hele sit liv. Efter mødet med landsbyen Castelvittorio overtog udlængslen og iværksætterånden og på få år har Pia via sit specielle rejsebureau Pust Rejser formået at gøre dette vidunderlige hjørne af Italien synligt, til stor glæde for både tilrejsende og fastboende. Pia bor –når hun altså ikke er i Italien – på Østerbro i København med mand og børn.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.