Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den sidste boghandel i London - Madeline Martin - E-bog

Bag om Den sidste boghandel i London

London, 1939. Grace ankommer til London fra Norfolk med høje forventninger til sit fremtidige liv. Sammen med veninden Viv har hun planer om fest og farver, financieret af deres jobs i de glamourøse stormagasiner - lige så snart de får de jobs. Grace er blevet smidt ud fra sit barndomshjem af sin skruppelløse onkel efter sin mors død, og har derfor ingen anbefaling med til at søge et nyt job, og hun må derfor lede efter et noget andet. Graces mors gamle veninde, Mrs. Weatherford åbner sit hjem for de to unge kvinder, og hjælper Grace med et midlertidigt arbejde i den faldefærdige boghandel, Primrose Hill Books. Den gamle boghandler, Mr. Evans, er en tvær mand, som først afviser Grace og hendes idéer for butikken. Men som tiden går, får hun mere ansvar og blod på tanden, hjulpet på vej af butikkens brogede kundeskare. Og i blandt dem, den flotte pilot, George Anderson. Da London kommer under angreb må Grace træde i karakter og udvise mod og udholdenhed for at holde sammen på sit lokalsamfund.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711996379
  • Udgivet:
  • 26. Maj 2021
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Den sidste boghandel i London

London, 1939.

Grace ankommer til London fra Norfolk med høje forventninger til sit fremtidige liv. Sammen med veninden Viv har hun planer om fest og farver, financieret af deres jobs i de glamourøse stormagasiner - lige så snart de får de jobs. Grace er blevet smidt ud fra sit barndomshjem af sin skruppelløse onkel efter sin mors død, og har derfor ingen anbefaling med til at søge et nyt job, og hun må derfor lede efter et noget andet.

Graces mors gamle veninde, Mrs. Weatherford åbner sit hjem for de to unge kvinder, og hjælper Grace med et midlertidigt arbejde i den faldefærdige boghandel, Primrose Hill Books. Den gamle boghandler, Mr. Evans, er en tvær mand, som først afviser Grace og hendes idéer for butikken. Men som tiden går, får hun mere ansvar og blod på tanden, hjulpet på vej af butikkens brogede kundeskare. Og i blandt dem, den flotte pilot, George Anderson.

Da London kommer under angreb må Grace træde i karakter og udvise mod og udholdenhed for at holde sammen på sit lokalsamfund.

Brugerbedømmelser af Den sidste boghandel i London

  • Alexander S. 22. Januar 2022

    Virkelig god og velskrevet bog med en smuk historie om, hvordan en befolkning holder sammen under svære vilkår, og hvordan litteraturen samler folk på kryds og tværs og giver håb. (less) [edit]


Find lignende bøger
Bogen Den sidste boghandel i London findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.