Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Det skal nok gå godt - Karsten Møller Hansen - E-bog

Bag om Det skal nok gå godt

Her er gaven til alle konfirmander, som de ikke vidste, de havde ønsket sig! En bog skrevet i øjenhøjde med konfirmanderne og direkte til dem af en sognepræst, der har undervist og talt med hundredevis af konfirmander gennem mere end 15 år. Det skal nok gå godt er en livsbekræftende, tankevækkende og til tider humoristisk lille bog henvendt til alle de unge konfirmander, der står ved porten til voksenlivet og kan have brug for at få et nyt perspektiv på livet. Den holder med de unge og fortæller dem, at de er, som de skal være. Der er enkelte dryp kristendom og bibelhistorie hist og her, men ellers hæver forfatteren sig over det religiøse og forsøger at opmuntre konfirman­derne til at leve livet og leve det med andre, indgyde dem mod på at være sig selv, give dem håb for fremtiden, fortælle dem, at livet både er svært og dejligt, men først og fremmest at det hele nok skal gå godt. Om forfatter Karsten Møller Hansen Karsten har været sognepræst ved Tårnby Kirke på Amager siden 2006. Det bedste ved at være præst har altid været at have konfir­mander, siger han. Han skriver faste kommenta­rer i Berlingske Tidende. I 2016 fulgte et filmhold ham, mens han underviste et hold konfirmander. Det blev til den roste film TRO af Jens Loftager. Filmen havde premiere ved CPH DOX i 2018 og er senere vist på DR. E-bogen er lavet i fixed format

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794155595
  • Udgivet:
  • 22. Juni 2021
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Det skal nok gå godt

Her er gaven til alle konfirmander, som de ikke vidste, de havde ønsket sig! En bog skrevet i øjenhøjde med konfirmanderne og direkte til dem af en sognepræst, der har undervist og talt med hundredevis af konfirmander gennem mere end 15 år.

Det skal nok gå godt er en livsbekræftende, tankevækkende og til tider humoristisk lille bog henvendt til alle de unge konfirmander, der står ved porten til voksenlivet og kan have brug for at få et nyt perspektiv på livet. Den holder med de unge og fortæller dem, at de er, som de skal være.

Der er enkelte dryp kristendom og bibelhistorie hist og her, men ellers hæver forfatteren sig over det religiøse og forsøger at opmuntre konfirman­derne til at leve livet og leve det med andre, indgyde dem mod på at være sig selv, give dem håb for fremtiden, fortælle dem, at livet både er svært og dejligt, men først og fremmest at det hele nok skal gå godt.

Om forfatter
Karsten Møller Hansen
Karsten har været sognepræst ved Tårnby Kirke på Amager siden 2006. Det bedste ved at være præst har altid været at have konfir­mander, siger han. Han skriver faste kommenta­rer i Berlingske Tidende. I 2016 fulgte et filmhold ham, mens han underviste et hold konfirmander. Det blev til den roste film TRO af Jens Loftager. Filmen havde premiere ved CPH DOX i 2018 og er senere vist på DR.

E-bogen er lavet i fixed format

Brugerbedømmelser af Det skal nok gå godt

  • Bente W. 24. Februar 2022

    "Det skal nok gå godt" , sikke en titel ! Gode fortrøstningsfulde ord, som både konfirmander, deres forældre og alle vi andre kan bruge. I øvrigt er bogens emner meget godt fordelt over et bredt spektrum og beskrevet i et ligefremt, velment sprog, som giver lyst til at læse alle siderne. Venlige hilsner og tak :-)


Find lignende bøger
Bogen Det skal nok gå godt findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.