Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Dommerens hus - Bram Stoker - E-bog

Bag om Dommerens hus

Fem gotiske noveller skrevet af Bram Stoker. Udvalgt og oversat af Steen Langstrup. De fem noveller er skrevet i de to sidste årtier i det 19. århundrede, før Bram Stoker skrev sig ind i litteraturhistorien med den gotiske gyserroman, ‘Dracula’. Den sidste novelle i samlingen skal oprindeligt være skrevet som en slags prolog til ‘Dracula’, men blev skåret fra inden udgivelsen af romanen. Disse fem gotiske gys viser Bram Stoker som en ferm og alsidig novelleforfatter med sans for stemning, gotik og uhygge - og modet til at tage skridtet fuldt ud. Samlingen indeholder novellerne: Dommerens hus De dobbeltfødtes dødsdom Hemmeligheden bag dyrkning af guld En mors hævn Draculas gæst

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788779947023
 • Udgivet:
 • 30. August 2022
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Dommerens hus

  Beskrivelse af Dommerens hus

  Fem gotiske noveller skrevet af Bram Stoker.
  Udvalgt og oversat af Steen Langstrup.

  De fem noveller er skrevet i de to sidste årtier i det 19. århundrede, før Bram Stoker skrev sig ind i litteraturhistorien med den gotiske gyserroman, ‘Dracula’. Den sidste novelle i samlingen skal oprindeligt være skrevet som en slags prolog til ‘Dracula’, men blev skåret fra inden udgivelsen af romanen.

  Disse fem gotiske gys viser Bram Stoker som en ferm og alsidig novelleforfatter med sans for stemning, gotik og uhygge - og modet til at tage skridtet fuldt ud.

  Samlingen indeholder novellerne:

  Dommerens hus
  De dobbeltfødtes dødsdom
  Hemmeligheden bag dyrkning af guld
  En mors hævn
  Draculas gæst

  Brugerbedømmelser af Dommerens hus

  • Krimiormen s. 17. Juni 2022

   Kender du Bram Stoker? Det gjorde jeg ikke umiddelbart, da Steen Langstrup og forlaget spurgte om, jeg ville læse og anmelde nyoversættelsen af ”Dommerens hus” og de 5 fortællinger som bogen består af. Det viser sig, at jeg alligevel kendte Bram Stoker.

   ”Dommerens hus” får bestemt mine varmeste anbefalinger med på vejen, hvis du, som jeg, ville ønske, at verden så, mange flere nyudgivelser fra forfatterfagets ”barndom”. I tilgift så er ”Dommerens hus” litteratur som du kan dykke ned i på ganske få timer og alligevel give dig et stort udbytte i drama, uhygge og spænding.

   Vurdering 5/6 Roser.

   Krimiormen.dk


  Find lignende bøger
  Bogen Dommerens hus findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.