Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Drømmearbejde af Jørgen Groth

Drømmearbejde - E-bog

- Om at anvende det ubevidstes symboler

Bag om Drømmearbejde

Denne bog handler om menneskelig udvikling, bevidsthed, og især om anvendelse af den del af bevidstheden, som vi ikke umiddelbart har kendskab til: det ubevidste. Bogen viser, hvordan drømme og symboler – forestillinger – fra det ubevidste kan bruges i vores udvikling. Gennem dialog mellem det bevidste og det ubevidste får vi mulighed for mere omfattende, ucensurerede informationer om vores måde at være på i verden. Drømme øger vores opmærksomhed på, hvem vi er. Jo mere vi ved, hvem vi er, jo bedre kan vi vælge – jo bedre kan vi leve vores liv. Drømme er klare budskaber fra det ubevidste, som kun kan tydes subjektivt via drømmerens oplevelse af drømmen eller symbolet. Bogen demonstrerer en drømmearbejdsmetode, som giver en øget forståelse af brugbarheden af de vigtige og nødvendige ressourcer, der ligger i vores ubevidste.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771185171
  • Udgivet:
  • 14. November 2014
  • 167,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 13%
og få fri lytning og læsning oveni
  • 145,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Drømmearbejde
Denne bog handler om menneskelig udvikling, bevidsthed, og især om anvendelse af den del af bevidstheden, som vi ikke umiddelbart har kendskab til: det ubevidste. Bogen viser, hvordan drømme og symboler – forestillinger – fra det ubevidste kan bruges i vores udvikling.

Gennem dialog mellem det bevidste og det ubevidste får vi mulighed for mere omfattende, ucensurerede informationer om vores måde at være på i verden.

Drømme øger vores opmærksomhed på, hvem vi er. Jo mere vi ved, hvem vi er, jo bedre kan vi vælge – jo bedre kan vi leve vores liv.

Drømme er klare budskaber fra det ubevidste, som kun kan tydes subjektivt via drømmerens oplevelse af drømmen eller symbolet.

Bogen demonstrerer en drømmearbejdsmetode, som giver en øget forståelse af brugbarheden af de vigtige og nødvendige ressourcer, der ligger i vores ubevidste.
Brugerbedømmelser af Drømmearbejde


Find lignende bøger
Bogen Drømmearbejde findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.