Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Du kan flyve af Kristina Hermann

Du kan flyve - E-bog

- Lær at håndtere din flyskræk

Bag om Du kan flyve

De fleste elsker at rejse, men for nogle er det en pine, hver gang de skal på en flyrejse. De bliver fysisk dårlige bare af at tænke på et fly og undgår alt, der har med flyrejser og lufthavne at gøre. Konsekvensen kan være lange togture alene, mens resten af familien hurtigt når frem til destinationen. Men sådan behøver det ikke at være. Du kan flyve er skrevet af en psykolog og en pilot, der ved fælles indsats hjælper dig af med din flyskræk. Du lærer at kunne identificere de forskellige typer af angst, og hvordan du skal håndtere lige præcis din type. Bogen indeholder en palet af værktøjer og guider dig til at kunne udforme din egen personlige strategi, så du kan slippe angsten og blive flyvende igen. Ved hjælp af visualiseringsøvelser, adfærdsterapi og mindfulness samt detaljeret og konkret viden om flysikkerhed opnår den flyangste en højere grad af ro og tryghed og kommer skridt for skridt tættere på drømmen om at kunne tage sin næste flyrejse. Ved at komme sin flyskræk til livs vil man opleve, hvordan man også på andre områder af livet vil føle en større frihed.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793575462
  • Udgivet:
  • 6. September 2017
  • 130,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 19%
og få fri lytning og læsning oveni
  • 113,95 kr.
  • 26,00 kr. (19%)

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Du kan flyve
De fleste elsker at rejse, men for nogle er det en pine, hver gang de skal på en flyrejse. De bliver fysisk dårlige bare af at tænke på et fly og undgår alt, der har med flyrejser og lufthavne at gøre. Konsekvensen kan være lange togture alene, mens resten af familien hurtigt når frem til destinationen. Men sådan behøver det ikke at være.

Du kan flyve er skrevet af en psykolog og en pilot, der ved fælles indsats hjælper dig af med din flyskræk. Du lærer at kunne identificere de forskellige typer af angst, og hvordan du skal håndtere lige præcis din type. Bogen indeholder en palet af værktøjer og guider dig til at kunne udforme din egen personlige strategi, så du kan slippe angsten og blive flyvende igen.

Ved hjælp af visualiseringsøvelser, adfærdsterapi og mindfulness samt detaljeret og konkret viden om flysikkerhed opnår den flyangste en højere grad af ro og tryghed og kommer skridt for skridt tættere på drømmen om at kunne tage sin næste flyrejse.

Ved at komme sin flyskræk til livs vil man opleve, hvordan man også på andre områder af livet vil føle en større frihed.
Brugerbedømmelser af Du kan flyve


Find lignende bøger
Bogen Du kan flyve findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.