Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Elsk din tarm - Lene Hansson - E-bog

- Baseret på FODMAP og kostkombinering

Bag om Elsk din tarm

Fordøjelse skal være en fornøjelse! 10% af os har problemer med vores fordøjelse. Er du en af dem og har du ofte luft i maven? Forstoppelse? Eller andre udfordringer med din fordøjelse? Bogen bygger på tre redskaber til en bedre fordøjelse: FODMAP-diæten - et australsk kostsystem, der udelukker visse fødevarer i en periode. Kostkombinering - et system, der adskiller protein og stivelse. MetaSundhed - et redskab du kan bruge til at forstå, hvordan uforløste følelser påvirker blandt andet din fordøjelse. "Elsk din tarm" giver dig en række konkrete værktøjer til at få fordøjelsen til at fungere og til at få bedre balance i både krop og psyke. ELSK DIN TARM indeholder også 40 helt nye opskrifter. Lene Hansson og Christine Erritzøe har selv haft problemer med deres fordøjelse igennem mange år. Læs deres historie i ELSK DIN TARM.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793338234
  • Udgivet:
  • 8. April 2016
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Elsk din tarm

Fordøjelse skal være en fornøjelse!

10% af os har problemer med vores fordøjelse. Er du en af dem og har du ofte luft i maven? Forstoppelse? Eller andre udfordringer med din fordøjelse?

Bogen bygger på tre redskaber til en bedre fordøjelse: FODMAP-diæten - et australsk kostsystem, der udelukker visse fødevarer i en periode. Kostkombinering - et system, der adskiller protein og stivelse. MetaSundhed - et redskab du kan bruge til at forstå, hvordan uforløste følelser påvirker blandt andet din fordøjelse.

"Elsk din tarm" giver dig en række konkrete værktøjer til at få fordøjelsen til at fungere og til at få bedre balance i både krop og psyke. ELSK DIN TARM indeholder også 40 helt nye opskrifter. Lene Hansson og Christine Erritzøe har selv haft problemer med deres fordøjelse igennem mange år. Læs deres historie i ELSK DIN TARM.

Brugerbedømmelser af Elsk din tarmFind lignende bøger
Bogen Elsk din tarm findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.