Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

En ny mor - aldrig! - Flemming Andersen - E-bog

Bag om En ny mor - aldrig!

Tokes mor er død i et trafikuheld. Hans far drikker for meget, de større drenge driller, og samtidig kæmper Toke med frygten for at få en ny mor. Tokes flygter til sin hemmelige hule, hvor han tænker over, hvad der mon nu skal ske. Når Tokes far svigter, er det godt han har sin farmor og ven Mette. Temaet i bogen er de svære følelser, som børn kæmper med, når de mister en forælder. Den henvender sig til børn og unge fra 10 år og op. Flemming Andersen (1945-2019) var en dansk forfatter, der er mest kendt for sine børne- og ungdomsbøger. Hans værker er kendetegnet ved en let tilgængelig stil og nogle spændende, samfundsrelevante handlingsforløb. Meget ofte bærer bøgerne præg af en socialistisk og direkte antikapitalistisk indignation.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788728402931
  • Udgivet:
  • 19. December 2023
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af En ny mor - aldrig!

Tokes mor er død i et trafikuheld. Hans far drikker for meget, de større drenge driller, og samtidig kæmper Toke med frygten for at få en ny mor. Tokes flygter til sin hemmelige hule, hvor han tænker over, hvad der mon nu skal ske. Når Tokes far svigter, er det godt han har sin farmor og ven Mette.
Temaet i bogen er de svære følelser, som børn kæmper med, når de mister en forælder. Den henvender sig til børn og unge fra 10 år og op.
Flemming Andersen (1945-2019) var en dansk forfatter, der er mest kendt for sine børne- og ungdomsbøger. Hans værker er kendetegnet ved en let tilgængelig stil og nogle spændende, samfundsrelevante handlingsforløb. Meget ofte bærer bøgerne præg af en socialistisk og direkte antikapitalistisk indignation.

Brugerbedømmelser af En ny mor - aldrig!Find lignende bøger
Bogen En ny mor - aldrig! findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.